تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 215 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا ممنونم از راهنماییت .
    زحمت کشیدی . خیلی ممنون .

حالا این 2 تا برنامه ی آخری که گفتی لینک دانولدش رو از کجا بیارم ؟
    اگه توی انجمن هست فقط لینک تاپیک رو بده .
    AVG Anti-Spyware 7.5.1.43.3339
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب روی آیکونش در سیستم ترای کلیک راست میکنید و تیک قسمت Startup رو بردارید. قسمت های
    Real Time Protection و Automatic Update رو هم غیر فعال کنید.

SUPERAntiSpyware
    کد:
    با این برنامه هم کارهای بالا رو بکن.

بعد از گذشت 30 روز هم تبدیل به نسخه مجانی میشه و برای همیشه میتونید از این برنامه استفاده کنید.

برای آپدیت برنامه هم کافیه روی update now کلیک کنید. اسکنش هم معلومه کدوم قسمته.

موفق باشید.
    Last edited by zhina_gian; 29-02-2008 at 03:26.

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون monster489 جان ، ovucal.exe مال این برنامه است Ovulation Calenda اون مشکلی نداره و iemonitor.exe مال IDM که بتونه موقع دانلود لینکها رو شناسایی کنه .

lsas.exe رو هم چون فایروال Zone Alarm دارم با اون نذاشتم اجرا بشه واسه همین توی TaskManager نیست .

lsas.exe رو هم سرچ کرددم توی گوگل و گفت مال ویروس W32/Agobot-AA - Worm هست ، توی system32 هم بود ولی دستی هر چی پاک می کنم پاک نمیشه .

یکی از این نرم افزارهای که میگی باهاش میشه رجیستری رو چک کرد اسم و ورزنی که مطمئن باش رو بهم معرفی می کنی ؟ چون من خودم یه بار از یکیشون ( اسمش یادم نیست) استفاده کردم کلا رجیستریم بهم ریخت .

ایمیل یارو رو هم توی نت سرچ کردم ، سایت هم متعلق به خودشه ، یه نرم افزار یاکوزا ، یه همچین اسمی داشت با اون این رو درست کرده .

رفتم از کافی نت آنتی ویروس و اسنترنت سکوریتیش کسپر رو دانلود کردم نصبش کنم با اون یه چکی بکنم .

فقط قبلش هم ZoneAlarm و هم Nod32 رو پاک کنم دیگه ؟
    Last edited by jooya; 29-02-2008 at 11:21.

داره خودمونی میشه amir130's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

دوست عزیز غیرفعال شدن تسک منیجر یکی ازمشخصات ویروسی شدن سیستم شماست برای اینکه دقیقا از ویروسی شدن سیستمتون باخبر بشیم این فایلی رو که قرار دادم دانلود کنید و بعد از اجرا کردنش نتیجه رو قرار بدید تا بینیم مشکل از کجاست .

کد:
    دوست عزیز بیا گزاشتم :
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون monster489 جان ، ovucal.exe مال این برنامه است Ovulation Calenda اون مشکلی نداره و iemonitor.exe مال IDM که بتونه موقع دانلود لینکها رو شناسایی کنه .

lsas.exe رو هم چون فایروال Zone Alarm دارم با اون نذاشتم اجرا بشه واسه همین توی TaskManager نیست .

lsas.exe رو هم سرچ کرددم توی گوگل و گفت مال ویروس W32/Agobot-AA - Worm هست ، توی system32 هم بود ولی دستی هر چی پاک می کنم پاک نمیشه .

یکی از این نرم افزارهای که میگی باهاش میشه رجیستری رو چک کرد اسم و ورزنی که مطمئن باش رو بهم معرفی می کنی ؟ چون من خودم یه بار از یکیشون ( اسمش یادم نیست) استفاده کردم کلا رجیستریم بهم ریخت .

ایمیل یارو رو هم توی نت سرچ کردم ، سایت هم متعلق به خودشه ، یه نرم افزار یاکوزا ، یه همچین اسمی داشت با اون این رو درست کرده .

رفتم از کافی نت آنتی ویروس و اسنترنت سکوریتیش کسپر رو دانلود کردم نصبش کنم با اون یه چکی بکنم .

فقط قبلش هم ZoneAlarm و هم Nod32 رو پاک کنم دیگه ؟
    با سلام
    برای پاکسازی ریجیستری من نرم افزار winaso registery optimizer رو بهت پیشنهاد می کنم این هم لینکش :

کد:
    آنتی ویروس کاسپر رو نصب کن . با زون آلارم کاری نداشته باش ولی نود رو پاک کن .
    البته یک توضیح رو باید بدم شما علاوه بر پیشنهاد بالا میتونید فقط از اینترنت سکیوریتی کاسپر استفاده کنید
    و زون آلارم و نود را پاک کنیدکه این بستگی به علاقه و شرایط سیستم شما داره که هردو حالت خوبه ولی چون
    من دیدم شما از فایروال زون آلارم استفاده کرده اید و کاراییش دستتون اومده نصب زون آلارم بهمراه آنتی ویروس
    کاسپر بهتون پیشنهاد دادم .
    Last edited by monster489; 29-02-2008 at 12:29.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز بیا گزاشتم :
    کد:

شما از پرینتر hp استفاده می کنید ؟ اگر استفاده نمی کنید فایل HPZipm12.exe ویروسه ( یکی از ویروس ها که الان اسمش خاطرم نیست
    پروسس و فایلی به همین نام در سیستم بوجود میاره ) در غیر اینصورت من چیز مشکوک دیگه ای با توجه به این لوگی که قرار دادید نیافتم که
    در اینصورت مشکل از جای دیگه ناشی میشه . برای فعال کردن تسک منیجرتون هم به طریق زیر عمل کنید :
    به مسیر زیر بروید:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\
    در داخل مسير زير يك Dword value به نام DisableTaskMgr خواهيد ديد اگر نبود بسازيد واگر مقدار اون در Modify یک بود
    اونو صفر (0) کنید سپس سیستمتون رو ری استارت کنید مشکلتون حل میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من به سایت این بابا رفتم این کی لوگر توسط این آقای معظمی نوشته شده و لی صاحب این کی لوگر ممکنه شخص دیگه ای باشه . در مورد نحوه کار این کی لوگر باید بگم با نسخه های قبلی کی لوگرهاییکه توسط هکرهای ایرانی نوشته میشد فرق داره تو کی لوگرهای قدیمی شما ایمیلتون را وارد میکر سرور می کردید و لوگ فایلها مستقیما از داخل سیستم قربانی برای شما میل میشد ولی تو این کی لوگری که این آقا ساخته لوگ فایلها به هاست سایتnofozgar.com واردمیشه وشما از طریق این سایت لوگ فایلهاتونو رو مشاهده می کنید.برای همین در صورتیکه به اکانتها و ایمیلها وسایر موارد نتونستی دسترسی پیدا کنی به من بگو تا آدرس و شماره تلفنشو بهت بدم که یا این بساطشو جمع کن و مردمو دچار مشکل نکنو و یا بطور قانونی هاستشو از کار بندازی .

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من تمام راهنمايي ها رو خوندم ولي متاسفانه مشكل من درون اونها نبود
    سيستمم مشكلي پيدا كرده به اين شكل
    سرعت مودم و اينترنت يه طرز زيادي پايين مياد بطوري كه خيلي از سايت ها و حتي ياهو مسنجر نميتونه باز شه
    كارت صدا نيز داراي قعطي و خش ميشه
    كه احتمال 99 درصد از يه ويروسه
    آنتي وايرس من ناد 32
    دو مساله ديگه:
    وقتي ويندوز رو عوض ميكنم برا يه چند روزي خوبه ولي دوباره اينجوري ميشه
    اينترنت دايل آپ دارم
    ويندوز ويستا و ايكس پي هردو اينجوريند
    در ضمن يه سيستم نو هم كه يك هفته هست بستم نيييييز با اين مشكل روبرو هتس(از سخت افزار نميتونه باشه و شك من به وايرس هست)
    ممنون ميشم كمكم كنيد كه نابودم كرده

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.

سیستم من نمیدونم ویروس گرفته یا اسپای وار.

چون وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم خودش اتوماتیک به یه صفحه دیگه میره و میگه باید یه برنامه آنتی اسپای وار رو دانلود کنم.

یه نوار تولبار هم به اینترنت اکسپلورر اضافه کرده .
    این شکل رو ببینید :

در ضمن اینطور که معلومه یه قسمتی هم به تمام صفحات وب اضافه کرده که یه تبلیغ سایت های مسته--جن هست.:

خوب. حالا هر کی میتونه کمک کنه ممنونش میشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.

سیستم من نمیدونم ویروس گرفته یا اسپای وار.

چون وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم خودش اتوماتیک به یه صفحه دیگه میره و میگه باید یه برنامه آنتی اسپای وار رو دانلود کنم.

یه نوار تولبار هم به اینترنت اکسپلورر اضافه کرده .
    این شکل رو ببینید :

در ضمن اینطور که معلومه یه قسمتی هم به تمام صفحات وب اضافه کرده که یه تبلیغ سایت های مسته--جن هست.:

خوب. حالا هر کی میتونه کمک کنه ممنونش میشم.

کاش اندازه این عکسی که گذاشتید کوچکتر می کردید چون کل صفحه رو بهم ریخته
    این بدافزاری که روی سیستم شما نصب شده یک BHO است که بصورت یک تولبار بر روی اینترنت اکسپلوررنصب میشه و هر وقت آنلاین میشیدشما را به یک سایت تبلیغاتی دایرکت میکنه برای از بین بردنش هم باید از آنتی اسپایورهای معتبر استفاده کنید که من لینک یکیشون که حجم نسبتا کمی رو داره براتون قرار میدم .

کد:
    توجه کنید که بعد از نصب این آنتی اسپایور حتما اونو آپدیت کنید.

مولفه های این آنتی اسپایور که در سیستم نصب میشه و میتونید بصورت دستی اونارو پاک کنید :
    کد:

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون monster489 جان ، خیلی زیاد

من الان دارم یا کسپر دارم اسکن می کنم تا حالا هم 50 هزار تا فایل اسکن کرده توی 1 ساعت فقط شده 6% "وای و ناراحتی" و اینا رو پیدا کرده .

البته فایل Lsass.exe سیستمی سرجاش هست ، فکر کنم این دوتا همون Lsas.exe بودند ولی چرا کسپر با اسم Lsas.exe نمی دونم ! ولی خوب خدا رو شکر سیستمم یه نفسی کشید و دیگه TaskManager'ام یخ نکرده و مثل بچه ادم مصرف CPU رو داره نشون میده .
    deleted: Trojan program Trojan-Spy.Win32.KeyLogger.vc Running module: Lsass.exe\Lsass.exe
    deleted: Trojan program Trojan-Spy.Win32.KeyLogger.vc File: C:\WINDOWS\inf\Lsass.exe
    detected: Trojan program Trojan-Downloader.Win32.Adload.qt File: C:\Program Files\Fast Copy\Fast Copy.exe
    detected: Trojan program Trojan-Spy.Win32.KeyLogger.vc File: C:\RECYCLER\S-1-5-21-507921405-1801674531-682003330-1003\Dc602.exe
    من زیاد با کسپر آشنایی ندارم ، واسه دوتای اولی پیغام داد منم که دلم پر بود زدم پاک کنه ، البته دومیش رو گفت چون الان داره استفاده میشه باید ریست کنم که زدم ریست شد و بعد دوباره از نو سیستم رو چک کرد .

این سومی رو هم می ترسم بزنم پاک بشه، بازم سیستم ریست بشه و مجبور شم از نو اسکن کنم .

تنظیماتی داره واسه راحتی کار ؟ یا بزارم تا اسکن تموم شه بعد می تونم رو همشون اعمال نظر کنم ؟ بهترین کار بعدش چیه ، بزنم Disinfect بشه .

من به سایت این بابا رفتم این کی لوگر توسط این آقای معظمی نوشته شده و لی صاحب این کی لوگر ممکنه شخص دیگه ای باشه . در مورد نحوه کار این کی لوگر باید بگم با نسخه های قبلی کی لوگرهاییکه توسط هکرهای ایرانی نوشته میشد فرق داره تو کی لوگرهای قدیمی شما ایمیلتون را وارد میکر سرور می کردید و لوگ فایلها مستقیما از داخل سیستم قربانی برای شما میل میشد ولی تو این کی لوگری که این آقا ساخته لوگ فایلها به هاست سایتnofozgar.com واردمیشه وشما از طریق این سایت لوگ فایلهاتونو رو مشاهده می کنید.برای همین در صورتیکه به اکانتها و ایمیلها وسایر موارد نتونستی دسترسی پیدا کنی به من بگو تا آدرس و شماره تلفنشو بهت بدم که یا این بساطشو جمع کن و مردمو دچار مشکل نکنو و یا بطور قانونی هاستشو از کار بندازی .
    آره منم رفتم ، سایتش انجمن هم داره "عجب" !

مثل اینکه هر کسی هم که نرم افزار رو میخره و ازش استفاده میکنه یه نسخه از لوگهای قربانی رو هم علاوه بر ایمیل خریدار به سایت هم می فرسته ، واقعا عجب ادمهای پیدا میشن . از دیروز تا حالا که عصمت من رو زیر سوال برده دهنم سرویس شد .

یه راپید داشتیم که گفتم دوستم توی سیتم خودش عوض کنه ، بقیه رو هم چندتایی عوض کردم ، اگه مشکلی پیش اومد حتما ممنون به خاطر لطفت ، ولی خدایش بد پایم حال طرف رو اگه بشه بگیرم "اعصبانیت"

راستی monster489 این امیل و سایتش رو چه طوری از توی اون فایل بیرون کشیدی !؟ برای هر فایل میشه این کار رو کرد ؟

حقیقتش من توی پی تی از یه بابایی فیلم گرفته بودم گفتم واسم زیرنویسش رو هم بفرسته طرف این رو هم به عنوان کدک گذاشته بود توی فایل rar منم با این حال که کدک رو داشتم گفتم شاید ورژن این بالاتر باشه ، این Nod32 آپدیت امروز احمق هم که هیچی نشون نداد و ...

راستی monster489 شما تا حالا کجا بودی !؟ خدایش انجمن به وجود کسانی مثل شما نیاز داره ،

بازم ممنون .
    Last edited by jooya; 29-02-2008 at 21:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •