قبلاً تو يه مجله خوندم پشيباني نكردن از بيش از 65000 رنگ مال قبل از ويندوز موبايل 5 بوده........
قبلاً تو يه مجله خوندم پشيباني نكردن از بيش از 65000 رنگ مال قبل از ويندوز موبايل 5 بوده........
اصلا تعداد رنگ مهم نیست مهم رزولشن ال سی هست که x1 تو این زمینه اوله
تازه بین 256 هزار و 16ملیون هم تفاوت زیادی نیست و فقط 16ملیون شارژ خالی میکنه
256 هزار رنگ با 16 ميليون رنگ خيلي فرق داره...... اما تو بعضي از گوشيها زياد نه تقريباً شبيه هم هستن
راستي فكر نكنم اين علمي باشه كه هرچي تعداد رنگ بيشتر باشه عمر باتري كمتر ميشه ...................
Last edited by persia007; 27-02-2008 at 12:53.
پس ای پاکت پی سی های 265 هزار رنگ چی هستن اونوقت؟![]()
ضمناتا اونجا که من شنیدم
فکر کنم تو همین تاپیک هم یکی گفته بود
ما که تا حالا ppc لمس نکردیم و از فاصله کمتر از 2 متر ندیدیم
چیزایی که تو نت شنیدم رو گفتم
در ضمن بعدشم گفتم htc
چون من چند مدلی که از htc دیدم 65 هزار رنگ بودن
حتی اینی که هنوز عرضه نشده و 5 اینچ صفحه نمایش دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو حتی آی میت هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو حتی ایسوز هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممکنه بعضیها نوشته باشه 256 هزار رنگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما رنگ موثرش همون 65 هزار رنگه
تو پرانتز جلوش مینویسه : (65K effective)
اطلاعات من در حد اینترنته از ppc ها
اگه اشتباست بگید
Last edited by armin_goooodboy; 27-02-2008 at 14:56.
من یه بار ppc داشتم.سامسونگ i750.اونم 65K رنگ بود.ولی خب.تو مقایسه با سایر موبایل های 16 میلیون رنگی تفاوت زیادی بینشون نبود
فکر کنم این اطلاع غلط رو خودم بودم که اولین بار دادم که WM بیشتر از این 56k رو بیشتر ساپورت نمیکنه.
آخه توی comment های gsmarena خونده بودم.
ولی بعد از اون توی سایتهای مختلف دیدم که اینطور نیست.
ولی خوب به قول eldar که ریویو های سایت موبایل ریویو رو مینویسه این مورد از نکات مثبت گوشی هست.به خاطر صرفه جویی در مصرف باتری.
Last edited by hamed1297; 27-02-2008 at 23:55.
تا جايي كه من مي دونم گوشي هاي ويندوز موبايل فقط ميتونه كيفيت 65 هزار يا 16ميليون رنگ رو داشته باشن چون
پردازنده های 32 بیتی بکار رفته در ويندوز موبايل فقط ميتونه با كيفيت 65 هزار يا 16ميليون هماهنگ باشه ونمي توان از 256 هزار رنگ استفاده كرد.
البته گوشي هاي مثل p1 w960 w950 , ... كه256 هزار رنگ است علتشون اينه كه آنها UIQ هستن نه ويندوز موبايل.
و در شرايط يكسان تقريبا كيفيت نمايش 65 هزار و16 ميليون يكي است.
دوستان سلام
دوستان این طور نیست گوشیهای o2 رو ببینید نوشته 256 هزار رنگ داره
البته زیاد به این که 16 میلیون رنگ هست افتخار نکنید
چون چشم انسان فقط میتونه 7 ملیون رو ببینه پس بقیه رنگ ها کشکه
منبع من gsmarena هست و همه میدونیم معتبره
همه گوشی های O2 رو منم دیدم
هیچ کدوم از ppc هایی که من الان زدم و دیدم 256 هزار رنگ نبودن
به غیر از O2 XDA Atom Exec که اگه دقت کنید اینطوری نوشته :
TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)
یعنی مقدار رنگ موثرش همون 65 هزار تاست
در واقع اینطور حدس میزنم که ال سی دیش قابلیت نمایش تا 256 هزار رنگ رو داره
اما مقدار موثرش همون 65 هزار رنگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)