پارس آنلاین هم نا محدود میده ولی سرعتش به اندازه ی صبا نت خوب نیست(اون موقعه ی صبا نت).
آسیا تک چطوره ؟؟؟
نا محمدود میده؟؟؟
پارس آنلاین هم نا محدود میده ولی سرعتش به اندازه ی صبا نت خوب نیست(اون موقعه ی صبا نت).
آسیا تک چطوره ؟؟؟
نا محمدود میده؟؟؟
اره اسیا تک نامحدود میده کلا
والا من یه مدت داشتم 128 ولی خیلی نوسان داشت
حالا نمی دونم دیگه
![]()
طبق تحقيق و پرسش و جست و جو از دوستان و آشنايان و فاميل و اعضاي اين سايت و آن سايت!! دريافتم که وضعيت افت سرعت کنوني صبانت فقط مختص تهران بوده و سرعت مشترکان هموطن عزيز شهرستاني صبانت يه کوچولو هم دست نخورده و از 50 به هيچ عنوان پايين تر نيامده و به گفته خوشان گاه و بيگاه 70 نيز ميشود!
بله درسته
سرعت دانلود من فعلا 50 تا 60 .و گاهی تا 70 هم میرسه
اگه بخواد نوسان داشته باشه ....
حتما بعدا هم می خواد مثله صبا نت بشه !!!
![]()
اگه اینطور باشه که خیلی بده!!!![]()
عزیزم شماها هی چیرو بیخودی میاید تایید میکنید
خود شرکت داره تایید میکنه که ما دیگه سرعت بیشتر از 128 نمیدیم در حال حاظر هم سرعت دانلود نرمال روی 15 تا 20 باید باشه اینو خود شرکت میگه حالا هی شما و یکی دوتا از دوستان بیاید تایید کنید...من قول میدم تا آخر هفته صدای اپراتور رو رکورد کنم واستون بذارم گوش کنید...
در ضمن راجع به این عکساتونم که میذارید باید بگم که ماله منم همون اولش چند ثانیه روی 60 هست همون موقع میشه ازش عکس بگیرمو بعدشم بیام بگم......
شاید شما درست بگی ولی ماله من از همون اولش رویه 3 شروع میشه و نهایتش اگه بخواد خیلی آقایی کنه به 7 می رسه!!!![]()
سلام
کاملا حق با Stam هستش ، واقعا چیرو تائید می کنید؟؟؟ من امروز برای بار چندم زنگ زدم ، رفتار پشتیبانی مثل ....
شده ، چی رو می خوان ثابت کنن خدا می دونه ، جالب اینجاست که هر بار یک موضوعی رو می گن ولی نمی
دونم
کسی بهشون گیر داده یا فیلم بازی می کنن به هر حال Adsl تهران 128 شده و دیگه هم تغییر نمی کنه وسرعت
من هم 12 تا 20 متغیر هستش ، در مورد عکس ها هم باید بگم که برای من هم 20 ثانیه روی 60 هستش ولی
بعدش سرعت میاد روی 12 تا 20 ، خواهشن بیخودی طرفداری نکنید که صبا نتی ها دارن بهمون می خندن و
پولمون رو می دزدن ، من که راضی نیستم
تایید میشه.
من هم که همینو می گم من از روزه اولی که صبا نت گرفتم نتونستم بیشتر از 7 یا 9 دانلود کنم !!!
تازه اگه سرعتم خوب باشه اینه مگه نه مثله دیشب 3 یا 4 باید باشه و من هم بگم دستشون درد نکنه با این پشتیبانی کردنشون!!!
اولش می گفتند که از فیبر نوری که دارند تو خلیجه فارس عوض می کنند ولی حالا هزاران دلیل دیگه ولی راستشو نمی گن!!!!
منم راضی نیستم!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)