battery : cell made in japan,further processed in china
handsfree: made in china
حداقل مال من که اینارو نوشته
battery : cell made in japan,further processed in china
handsfree: made in china
حداقل مال من که اینارو نوشته
دوست عزیز n95 8gb فعلا بهترین گوشی بازار است. (از نظر امکانات و غیره).در ضمن اگه خواستی بخری پشته گوشی نوشته ساخت فنلاندی بگیر سایر لوازم جانبی هم که همانطوری که faceback2 نوشته اند مال من هم همانطوره.در مورد هنگ کردن هم وقتی من دو ماه پیش خریدم گوشی من فریمویوش 10 بود که کمی مشکل هنگ کردن داشت و تو add کردن موزیکها وغیره هنگ میکرد0 دو هفته پیش فریمویو 15 رو نصب کردم انصافا تا بحال اصلا هنگی نکرده و سرعتش حالا محشره و تو add کردن موزیکها هم که به هیچ وجه هنگ نمیکنه.در ضمن من n95 معمولی هم داشتم ولی 8gb از اون بهتره.
در ضمن شما می تونید به چیزای مهمتری مثل یکسان بودن imei روی جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی(#06#*) و غیره وهمچنین lable پشت گوشی که روش مدل گوشی رو نوشته باید ضمینه لوزی لوزی در برابر نور داشته باشه
دوستان سلام
این تاپیک بیاد توی کلوپ گوشی ها ایجاد میشد
البته اونجا راهنمایی برای خرید داره
نوکیا باز ها هم اونجا هستن و حتما کمکتون میکنن
8 گیگش بهتره ولی از اینم بهتر پیدا میشه
اي كاش يه دكمه تشكر بود تا از همتون كه سريع به سوالات جواب مي ديد يه تشكر خشك و خالي بدهم
يعني ساخت چينه؟battery : cell made in japan,further processed in china
خيلي ممنون
آره در ضمن کابل USB هم ساخت تایوان هست!
در ضمن مراقب باش نوع قلابی چينيش رو بهت نندازند... تازگی برادران عزیز کپی کار چينی عين اين گوشی رو وارد باز کرده اند و با کمال پررويي روش گنده نوشتن NOKIA (منظورم nokla نيستش) و در ضمن پشت گوشی هم نوشتن ساخت فنلاند. روی اين گوشی ها فقط برنامه های جاوا نصب ميشه و در ضمن صفحش هم لمسیه...
خيلي ممنون به خاط راهنمايي هايتان
فقط يه سوال ديگه داشتم وقتي *#06# رو بزنم بايد حتما رقم هاي هفت و هشت صفر باشه؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)