تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 209 از 535 اولاول ... 109159199205206207208209210211212213219259309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,081 به 2,090 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با ویستا دارم اونم اینه که خیلی هارد با خودش درگیر میکنه یعنی حتی وقتی دارم تو اینترنت میگردم هارد سخت مشغوله
    رمم هم 2 گیگ هستش

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با ویستا دارم اونم اینه که خیلی هارد با خودش درگیر میکنه یعنی حتی وقتی دارم تو اینترنت میگردم هارد سخت مشغوله
    رمم هم 2 گیگ هستش
    سلام.این سوال منم هست و واقعا جوابش برای خیلیها بسیار بسیار حیاتی هست.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام
    رمم هم 2 گیگ هستش
    حجم و مقدار استفاده از منابع سیستم برای ویستا بالاتر از xp هست که هارد هم جزئی از اونه. پس این اتفاق تا حدودی طبیعیه.
    شما با برنامه های بهینه ساز فایلهای اضافی سیستمت رو پاک کن. رجیستریت رو یه صفایی بهش بده . error های درایوهاتو رفع کن و در نهایت همه درایوهاتو یه defrag بکن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.

من هم از ویستا استفاده میکنم منتهی با رم 1گیگ. ولی نه هاردم صدا میده و نه درگیره.

موفق باشید.

4. این کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی ویندوز ویستا نصب کردم و یک مشکل اساسی باهاش دارم.
    شبها توی اینترنت میزارم که دانلود کنه ولی وقتی بیدار میشم میبینم سیستم خاموش شده.در حقیقت Switch User شده.
    حالا سوال من این هست که ویستا کلا" همین طور هست که وقتی مثلا" 1 ساعت باهاش کار نکنی خودش خاموش میشه؟
    به نظر شما مشکل از کجاست؟
    اين كه مشكل نيست
    بعد كه يوزر را انتخاب كني برميگرده به ويندوز و ميبيني كه همه برنامه ها كارشونو ادامه ميدند

سلام
    رمم هم 2 گیگ هستش
    اين مشكلو منم گاهي وقتها دارم
    شايد Windows Defender درگير با هارد هست

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از آخرين ورژني كه گيرم اومده استفاده مي كنم. تا حالا هم پيغامي مبني بر موجود بودن آپديت جديدتر نداشتم. ممكنه آپديت جديدتري باشه و من ندونم؟
    ويندوز عوض نكردم. ولي چند تا پلاگين روي FF نصب كردم. به اونها مشكوكم. ميرم امتحان مي كنم خبر ميدم (چون الآن تو ويستا نيستم).
    سلام
    رفتم تمام پلاگين ها رو غير فعال كردم. اما هنوز هم بعضي صفحه ها توي فايرفاكس مي لرزند.ك بعضي صفحه ها هم نمي لرزند. نمي دونم چه فرقي مي كنه، اما مثلاً توي همين فروم، بعضي صفحه ها كه باز ميشه، نوشته ها دارند مي لرزند، بعضي صفحه هاي ديگه مشكلي نداره.

داره خودمونی میشه Hani 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به نظر من ویندوز ویستا از نظر گرافیکی و امنیتی خیلی باحاله ولی درکل اکس پی خواهان بیشتری نسبت به ویستا داره. مثلا تو ویستا بازی های خیلی خاص نصب میشه وبقیه بازی ها تو ویستا نصب نمیشه تازه سیستم خیلی باحالی میخواد تا بتونه ویستا رو به خوبی ساپورت کنه. من که پشیمونم کلی پول دادم ورژن های مختلف ویستارو خریدم. الان یه اکس پی2008 خریدم خیلی بهتر و باحالتر از ویستاست به شما هم پیشنهاد میکنم به جای اینکه ویستا بخرید برید همون اکس پی 2008 رو بخرید

داره خودمونی میشه Hani 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

222222222222222

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    رفتم تمام پلاگين ها رو غير فعال كردم. اما هنوز هم بعضي صفحه ها توي فايرفاكس مي لرزند.ك بعضي صفحه ها هم نمي لرزند. نمي دونم چه فرقي مي كنه، اما مثلاً توي همين فروم، بعضي صفحه ها كه باز ميشه، نوشته ها دارند مي لرزند، بعضي صفحه هاي ديگه مشكلي نداره.
    یه ویندوز عوض کن شاید حل بشه اگه میتونی درایور گرافیک رو هم آپدیت کن اگه از nvidia استفاده می کنی برو تو سایتش و جدیدترین درایور رو بگیر .
    Last edited by toraj; 26-02-2008 at 13:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به نظر من ویندوز ویستا از نظر گرافیکی و امنیتی خیلی باحاله ولی درکل اکس پی خواهان بیشتری نسبت به ویستا داره. مثلا تو ویستا بازی های خیلی خاص نصب میشه وبقیه بازی ها تو ویستا نصب نمیشه تازه سیستم خیلی باحالی میخواد تا بتونه ویستا رو به خوبی ساپورت کنه. من که پشیمونم کلی پول دادم ورژن های مختلف ویستارو خریدم. الان یه اکس پی2008 خریدم خیلی بهتر و باحالتر از ویستاست به شما هم پیشنهاد میکنم به جای اینکه ویستا بخرید برید همون اکس پی 2008 رو بخرید
    دوست عزیز بستگی داره شما با چه سیستمی از ویستا استفاده می کنی چون برای ویستا باید سیستم قوی داشته باشی xp هم کم کم جاشو به ویستا میده در ضمن با اومدن سرویس پک 1 ویستا بسیاری از مشکلاتش رفع شده و تا اواسط مارس برای user ها منتشر میشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    رمم هم 2 گیگ هستش
    این مشکل هم بعضی مواقع من هم داشتم وقتی یه هارد 320 مکستور داشتم همین طور بود ولی یه درایور هست که برای هارد نصب میشه رو سی دی مادربردهای جدید giga که برای ویستا اومده البته فکر میکنم برای بیشتر بردهاهست وجود داره وقتی اونو نصب میکردم مشکلش حل میشد ولی الان که 320 وسترن دیجیتال گرفتم مشکلی نداره یعنی اصلا نه صدای هارد میاد نه هارد مشغوله.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •