منم همین بالاییه!
منم همین بالاییه!
من موافق نیستم، این که ما میتینگ داشته باشیم دردی و دوا نمیکنه، به نظر من همین جا باید به تبادل نظر و اندیشه در مورد موضوعات مختلف بپردازیم که یه جوابیم بگیریم، یا با هم مشاوره داشته باشیم سر مشکلاتمون....
دقیقا همینه که تو میگی کیمیا جون..فکر کن ما اینجا نمیتونیم یه موضوع پیدا کنیم و سرش بحث کنیم یا خیلی بحث نمیکنیم و نظر نمیدیم کلا..اونوقت بخواییم بیرون نت قرار بذاریم فقط دو ساعت طول میکشه خودمونو به هم دیگه معرفی کنیم![]()
نكته جالبي بود .![]()
البته که عملیه.... برید میتینگ این فروم رو ببینید:واقعا فکر میکنی این کار عملیه؟!؟
البته میتینگ ما باید کاملا سری باشه فقط هم برای خانوما!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این زمینه تا حالاش که زیاد موفق نبودیممن موافق نیستم، این که ما میتینگ داشته باشیم دردی و دوا نمیکنه، به نظر من همین جا باید به تبادل نظر و اندیشه در مورد موضوعات مختلف بپردازیم که یه جوابیم بگیریم، یا با هم مشاوره داشته باشیم سر مشکلاتمون....
ضمنا" زندگی ما بعد از میتینگ هم ادامه داره![]()
Last edited by Niloofarak; 22-02-2008 at 01:18.
سلام من دوباره ورگشتم
خانومای خوشگل میتینگ خیلی باحاله چطوره آخه از رشت فقط منم انقد عکس تکی میندازم که همه حال کنید راستی بیاین یه کاری کنیم چطوره حالا که آخره زمستونه از لباس های زمستونیمون عکس بگیریم بذاریم مثلا شال و کلاه چطوره؟؟؟
هر دفعه اومدم اینجا داشتین بحث سر موضوع می کردین....
میتینگ فکر خوبیه.
چه عجب یکی موافق بود!میتینگ فکر خوبیه.
دیگه کیا میان؟
نمی دونم چرا خانوما از قرار فرارین![]()
خب مگه شما و نیلوفرک خانوم نیستین خودتون؟اگه جمعیت موافقا بیشتر از 5 نفر بشه میام
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)