تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 649 اولاول ... 81415161718192021222868118518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

منظورت چیه؟ (شکلک عصبانیت)
    همون اول باید می گرفتی...
    شوخی کردم بابا
    --------------------------------------------------
    سامسونگ هم خیلی داره زور می زنه

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سیدی جون SE که کارش ppc زدن نیست. من که فکر نمیکنم زود جانشین x1 معرفی کنن. همین تا یه مقدار ارزون شد میریم تو کارش. هیچ وقت گوشی گرون که میخرید پشیمون نشید چون اولای تولید هر گوشی کیفیتش عالیه به مرور زمان از کیفیت ساخت ضعیفتری برخوردار میشه.
    دوستان سلام
    ببین سعید جان خیلی ساده است
    شاید تا الان se پاکت نمیزده ولی الان زده و نمیشه گفت فقط همین یک مرتبه رو زده یا خیلی کم میزنه
    سونی اگه میخواست فقط همین یکی رو بزنه بغل اسم xperia اسم x1 رو نمیذاشت و فقط با نام xprria معرفی میکرد
    سیاست سونی اینه
    بدون شک خودتون میدونید که سونی توی لپ تاپ بعد دل حرف اول رو میزنه حتی در خیلی مواقع هم توسط سری وایو خودش از دل هم جلو میزنه
    پس لزومی نداره برای پاکت زدن بخواد از شرکتی مثل htc کمک بگیره
    سونی توی این نمایشگاه نشون داد که میخواد متحول کنه خودشو و کمی هم کرده و با همین تحول کم زدن سری جی و سی و یک پاکت چشم خیلی ها رو به خودش برگردونده
    بگذریم هنوز K800 قبلیتو داری؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

میشه حدودا بگید کی وارد بازار میشه و قیمت تقریبی اش چقدره ؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان سلام
    ببین سعید جان خیلی ساده است
    شاید تا الان se پاکت نمیزده ولی الان زده و نمیشه گفت فقط همین یک مرتبه رو زده یا خیلی کم میزنه
    سونی اگه میخواست فقط همین یکی رو بزنه بغل اسم xperia اسم x1 رو نمیذاشت و فقط با نام xprria معرفی میکرد
    سیاست سونی اینه
    بدون شک خودتون میدونید که سونی توی لپ تاپ بعد دل حرف اول رو میزنه حتی در خیلی مواقع هم توسط سری وایو خودش از دل هم جلو میزنه
    پس لزومی نداره برای پاکت زدن بخواد از شرکتی مثل htc کمک بگیره
    سونی توی این نمایشگاه نشون داد که میخواد متحول کنه خودشو و کمی هم کرده و با همین تحول کم زدن سری جی و سی و یک پاکت چشم خیلی ها رو به خودش برگردونده
    بگذریم هنوز K800 قبلیتو داری؟؟؟؟؟؟
    نه سیدی جون منظورم این نیست که همین یه دونه پاکتو میزنه. منظورم اینه که نسبت به بقیه سریهاش اینو کمتر میزنه. آخه هم مشتریش کمتره هم هزینه ساختش بیشتره
    آره هنوز همون k800 دارم. ولی در شرف فروختنشم. دست همه افتاد دیگه k800

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نه سیدی جون منظورم این نیست که همین یه دونه پاکتو میزنه. منظورم اینه که نسبت به بقیه سریهاش اینو کمتر میزنه. آخه هم مشتریش کمتره هم هزینه ساختش بیشتره
    آره هنوز همون k800 دارم. ولی در شرف فروختنشم. دست همه افتاد دیگه k800
    دوستان سلام
    ok حالا مفهوم شد
    خوب پس در شرف خرید یکی دیگه هستی
    حالا چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

عرضم به حضورت که x1 خیلی چشممو گرفته. اگر پولم قد داد و بابا جون هم یه مقدار کمک کرد و وام ازدواج هم جور شد %100 همینو ردیف میکنم. در غیر این صورت G900

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظرم تا به ایران رسیدن ایکس وان
    و جی 900
    و متعادل شدن قیمتش حداقل یه سال طول داره !

اگه نوکیا گوشی جالبی معرفی نکنه (که به نظرم در صدد این کار هستش)
    میرم تو کار دابل 960 یا جی 800 سامسونگ
    تا نسل جدید گوشی هایی که معرفی شدن بیان بازار

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

عرضم به حضورت که x1 خیلی چشممو گرفته. اگر پولم قد داد و بابا جون هم یه مقدار کمک کرد و وام ازدواج هم جور شد %100 همینو ردیف میکنم. در غیر این صورت G900
    سعید وام ازدواج نگیر سودش بالاست.من گرفتم پشیمون شدم.
    تو که مایه داری نیازی به وام نداری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظرتون x1 تو پخش موسیقی به w960 میرسه. البته این وبگم که این مقایسه درست نیست چون اون سری w هست و با سیستم عامل uiq ولی x1 با سیستم عامل ویندوز .
    به هرحال من میخواستم قدرت پخشش و تو موسیقی بدونم و اینکه چقدر دستمون بازه .مثلا مثل i_met jam هست یا اینکه چون x1 محصول سونیه خیلی حرفه ای تره ؟؟؟ ولی در کل برای من انتخواب بین x1 و w960 خیلی سخت هست درسته که x1 تو کل گوشی ها حرف اول و میزنه و به قول بچه ها خیلی شاخه و از w960 خیلی سر تره ولی گزینه پخش موسیقی( تو هدفون ) برای من ملاک مهمی هست به خاطر همین میخوام این قسمت و فقط مقایسه کنم.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

به نظرتون x1 تو پخش موسیقی به w960 میرسه. البته این وبگم که این مقایسه درست نیست چون اون سری w هست و با سیستم عامل uiq ولی x1 با سیستم عامل ویندوز .
    به هرحال من میخواستم قدرت پخشش و تو موسیقی بدونم و اینکه چقدر دستمون بازه .مثلا مثل i_met jam هست یا اینکه چون x1 محصول سونیه خیلی حرفه ای تره ؟؟؟ ولی در کل برای من انتخواب بین x1 و w960 خیلی سخت هست درسته که x1 تو کل گوشی ها حرف اول و میزنه و به قول بچه ها خیلی شاخه و از w960 خیلی سر تره ولی گزینه پخش موسیقی( تو هدفون ) برای من ملاک مهمی هست به خاطر همین میخوام این قسمت و فقط مقایسه کنم.
    تو امکانات مولتی مدیا سونی قطعا از آیمیت بالاتره ! اینو شک ندارم که دست کم از نظر دوربین و صدا از ویندوز موبایلهای دیگه جلوتره ! تا جایی هم که میدونم ویندوز موبایل نرم افزارایه خیلی کاملی واسه پخش موسیقی داره با اکولایزرایه قوی که حتی اگه نتونن جای واکمن و مگا باس و ... رو بگیرن ولی میتونن تا حدود زیادی جاشو پر کنن ...
    به هر حال X1 سخت افزار قدرتمندی داره و فکر میکنم اونقدر قوی باشه که به کمک نرم افزار و ... بشه نیازایه صوتی و... خریدارش رو بر آورده کنه !
    در آخرم همونطور که خودت گفتی درسته w960 گوشی خوبیه ولی مقایسش با X1 کار درستی نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •