تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 150 اولاول ... 4484909192939495969798104144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام بر همه . کسی می دونه اپدیت کاسپر اسکای ورژن 7.00.125 رو چه طور میتونم از روی لپ تابم ببرم روی پی سی ؟؟ آخه این اپدیتش کجا ذخیره می شه؟ 2 ماه ما رو سر کار گذاشته.
    مسیر آپدیت های برنامه در این آدرسه
    C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP7\Bases
    اما شما اگه ز این پوشه برای اپدیت دستی استفاده کنید با پیغام خطا روبرو می شید
    من در امضام روش مطمئن و اصولیش رو توضیح دادم
    باز اگه سوال پیش اومد در خدمتم
    ------------------------------------------------------------------
    یه توضیح کوچولو هم در مورد تلفظ اسم این نرمافزار بدم
    که تلفظ نام این آنتی ویروس به صورت کاسپراسکای نیست چون این کلمه یک کلمه انگلیسی نیست که عبارت sky در اون به معنی آسمان باشه و به صورت اسکای تلفظ بشه
    بلکه این یک اسم روسی است و به صورت کسپرسکی تلفظ می شه مثل خیلی از نام های مشابه دیگه روسی از جمله داسیوفسکی و ...
    اینم یه تصویر از تبلیغات نمایندگی رسمی این انتی ویروس در ایران
    Last edited by Nine; 21-02-2008 at 02:53.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

يكي زحمتش رو بگشه توي پست اول سايت اين اموزش بگذاره خوبه ديگه كاربراني مثل من هي نميان بگند كي جديد اين چيزا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من ازش استفاده كردم وكار كرد
    ممنون
    دوست عزیز بهتر نیست قبل از دادن پست و ایراد گرفتن نگاهی به پست اول بیاندازید و بعد اگر مشکلتان رفع نشد

گله گذاری کنید.

توضیح اینکه آموزش وارد کردن سریال هم برای نسخه 6 و هم نسخه 7 از مدتها قبل در پست اول موجود است ولی ظاهرا شما و سایر

دوستانی که در اینباره مشکل دارند به خودشان زحمت یکبار نگاه کردن را نمی دهند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مسیر آپدیت های برنامه در این آدرسه
    C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP7\Bases
    اما شما اگه ز این پوشه برای اپدیت دستی استفاده کنید با پیغام خطا روبرو می شید
    من در امضام روش مطمئن و اصولیش رو توضیح دادم
    باز اگه سوال پیش اومد در خدمتم
    ------------------------------------------------------------------
    یه توضیح کوچولو هم در مورد تلفظ اسم این نرمافزار بدم
    که تلفظ نام این آنتی ویروس به صورت کاسپراسکای نیست چون این کلمه یک کلمه انگلیسی نیست که عبارت sky در اون به معنی آسمان باشه و به صورت اسکای تلفظ بشه
    بلکه این یک اسم روسی است و به صورت کسپرسکی تلفظ می شه مثل خیلی از نام های مشابه دیگه روسی از جمله داسیوفسکی و ...
    اینم یه تصویر از تبلیغات نمایندگی رسمی این انتی ویروس در ایران

دوست عزیز . همانطور که گفتید در مورد تغییر پوشه برای اپدیت انجام شد . ولی خواستم ببینم حالا برای انتقال این اپدیت به کامپیوتر دیگه باید چیکار کنم ؟ کل پوشه رو باید انتقال بدم؟ به کجا باید ببرم؟ یعنی پوشه رو کجای اون کامپیوتر باید بریزم؟ فایل اپدیت نباید به صورت exe باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز . همانطور که گفتید در مورد تغییر پوشه برای اپدیت انجام شد . ولی خواستم ببینم حالا برای انتقال این اپدیت به کامپیوتر دیگه باید چیکار کنم ؟ کل پوشه رو باید انتقال بدم؟ به کجا باید ببرم؟ یعنی پوشه رو کجای اون کامپیوتر باید بریزم؟ فایل اپدیت نباید به صورت exe باشه؟
    من اینجا که توضیح دادم شما اینو دیدید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پوشه آپدیت های کسپر که تو درایو ویندوز ذخیره می شه منظور من نیست منظور من پوشه Update distribution
    است که خودمون تو یه درایو دیگه می سازی
    [IMG][/IMG]
    Last edited by Nine; 22-02-2008 at 03:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يك سوال برام پيش اومده كه اين كليدهايي كه در اينجا به اصطلاح پابليك ميشوند و حتماً توسط ده ها نفر از دوستان استفاده ميشوند چطور در وهله اول مورد پذيرش قرار ميگيره و بعد از مدتي ميره توي ليست سياه؟
    من خودم يكي از اين كليدها رو كه دوستان زحمت كشيدند و معرفي كردند و اعتبار بيشتري هم داشت براي خودم و دو نفر از دوستانم نصب كردم و تا حدود يك ماه هم مشكل نداشت.جالبه كه كليد مورد نظر فقط براي يك كامپيوتر اعتبار داشت(commerical for 1 computer).

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Key واسه 7.0.1.325 ندارید؟
    اگه کسی داره آپ کنه
    ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Key واسه 7.0.1.325 ندارید؟
    اگه کسی داره آپ کنه
    ممنون
    اگر 3-4 صفحه آخر اين تاپيك را نگاه كنيد حتما لينك دانلود جديدترين كليدهاي كاسپر را پيدا ميكنيد.

دروود بر دوستان گرامی!!
    من کلی تاپیک رو گشتم اما بالاخره یه key برای kis8(beta) پیدا نکردم!اگه میشه لطف کنید یزارید!
    سپاس
    اينهم جديدترين سريالهاي براي نسخه 8 Beta:

KAV 8.0 - NNQGV-SASTS-7SY72-13TZ7
    KIS 8.0 - AXFRG-JW6EC-47MP1-HV4EE

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سپاس از شما دوست عزیز! اما من جایی رو پیدا نکردم که بتونم این سریال ها رو وارد کنم!فقط میشه از key استفاده کرد!اگه راهنمایی کنید ممنون میشم!
    مطابق شکل عمل کن و در صفحه بعدی سریال رو در حالی که به اینترنت متصلی وارد کن و منتظر تایید اون از طرف سایت کسپرسکی باش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز!
    من از کاسپر نسخه 8 استفاده می کنم!در حالیکه شما از کاسپر نسخه 7 توضیح گذاشته اید!
    سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز!
    من از کاسپر نسخه 8 استفاده می کنم!در حالیکه شما از کاسپر نسخه 7 توضیح گذاشته اید!
    سپاس
    حق با شماست
    البته شاید در این نسخه هم از همین عبارت استفاده شده باشد
    هر چند که من می خواستم بهتون بگم استفاده از نسخه 8 به خاطر بتا بودنش ایرادات زیادی داره و استفاده ازش اصلا مناسب نیست خصوصا برای شما که مسلما به امنیت سیستمتون اهمیت غایلید
    بهتره از نسخه های 7 نهایی استفاده کنید که علاوه بر امنیت و ایرادات کمتر دارای رجیستر کی های بیشتری هم هست و هر گاه هم مشکلی براتون پیش بیاد با توجه به اینکه دوستان بیشتری از این نسخه استفاده می کنند امکان گرفتن کمک بیشتر می شود.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •