اگه بتونين اخرين قيمت Xbox 360 مدل Premium رو هم بگذارين
و كلا با كار هايي كه براي مشكل حرارتيش بايد انجام بشه جمعا چه قد در مياد ؟
پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 تومان
اگه بتونين اخرين قيمت Xbox 360 مدل Premium رو هم بگذارين
و كلا با كار هايي كه براي مشكل حرارتيش بايد انجام بشه جمعا چه قد در مياد ؟
پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 تومان
(جوابها توی نقل قول داده شد)
در ضمن قیمتش با همه ی کارهاش شاید 450000 در بیاد. در ضمن فالکون بگیر نه زفیر.
سلام با تشكر
از جواب هايي كه داديد
اين قيمتي كه گفتين ماله falcon بود ؟ يعني falcon با كار هاي جانبيش ميشه 450 ؟
شما خودتون 360 داريد ؟ چند وقته خريدين ؟ مشكلي نداشتين باهاش ؟ اخه واقعا با حرف هايي كه پشت اين كنسول زدن خراب كردن ا ون رو بين مردم![]()
اگه مادربورد سری فالکون باشه هیچ نیازی به 12v کردن و Xclamp و ..... به هیچ وجه نیست
درسته دوست عزيز
اصلان falcon براي همين ساخته شده
ولي بايد در نظر بگيريم كه خوب قيمت falcon به مراتب بالاتر از قبلي هاست
فكر كنم حدود 600 باشه كه اونوقت ps3 رو پشت سر ميگذاره از نظر مادي![]()
نه دوست عزیز شما احتمالا دارید قیمت مدل Elite رو میگید.
فالکون هنوز توی ایران نیست پس پیشنهاد میکنم یک زفیر بگیرید که تاریخ ساختش مال بعد از 28/7/07 باشه. اونوقت فقط ایکس کلمپ کنید و اگه خواتید 12 ولت. قیمتش کمتر از Elite میشه.
من دارم... Launch با هیتسینک اضافه ست.
مشکلی نداشتم بدون هیچ کاری(12 ولت کردن فنها، ایکس کلمپ، کانال بندی و اینترکولر).
فقط از کنسول خوب نگهداری کردم. 3 ساعت بیشتر بازی نکن و اصلا دمای اتاقی که توشی رو بالاتر از دمای استاندارد(25 درجه ی سلیسیوس) نبر و سعی کن کنسول افقی باشه و توی محیط بسته نباشه.
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 20-02-2008 at 20:04.
نه دوست عزیز شما احتمالا دارید قیمت مدل Elite رو میگید.
فالکون هنوز توی ایران نیست پس پیشنهاد میکنم یک زفیر بگیرید که تاریخ ساختش مال بعد از 28/7/07 باشه. اونوقت فقط ایکس کلمپ کنید و اگه خواتید 12 ولت. قیمتش کمتر از Elite میشه.
دوست من الان کنسول آرکيد بيشترش فالکون هست. در ضمن تمام الايت ها و پريميوم ها و هيلو اديشن های جديد زفير با هيت سينک اضافه هستند که حتی اگر روش های کولينگ رو انجام ندی بازم برات مشکلی پيش نمياد.کنسول افقی باشهکنسول اگه افقی باشه درايوش بهتر کار ميکنه اما اگه عمودی باشه جريان هوای بهتری در داخل کنسول بوجود مياد. پس اگه گرما براتون مهمه عمودی توصيه ميشهشما خودتون 360 داريد ؟ چند وقته خريدين ؟ مشكلي نداشتين باهاش ؟ اخه واقعا با حرف هايي كه پشت اين كنسول زدن خراب كردن ا ون رو بين مردمعزيز این موضوع رو تاحالا 50 بار زدم. کنسول های 360 سری 2006 همشون کاملا شانسی بوده. ( البته به نحوه نگه داری هم بستگی داره ) اما ديده شده که حتی کنسولی که فقط برای تست بازی ها بوده و هفته ای در کل 4 ساعت بيشتر روشن نميشده 3 چراغ شده.!!
پس نميشه همينجوری گفت. در حال حاضر با وجود سری فالکون و زفير اصلا ديگه مساله خرابی مطرح نيست. تا حالا هنوز هيچ خرابی به طور رسمی اعلام نشده. پس این حرفا رو بيخيال
پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 توماندوست من در حال حاضر پيشنهاد ميشه اصلا سراغ پريميوم نريد. با همين پول يا کمی بيشتر ميتونيد مدل هيلو يا آرکيد رو بخريد که به صرفه تر از پريميوم هست. ( آرکيد بيشتر توصيه ميشه )
البته پيشنهاد ميشه از مغازه های داخلی خريد نکنيد چون به شدت قيمت های بالايی ميدند. به جاش با کمی جستجو و تحقيق ميتونيد افرادی رو پيدا کنيد که جنس از دبی ميارن و سود کمی روش ميکشن که در کل مثلا در مدل هيلو اديشن 150 زير قيمت ایران در مياد!!
توي كيش قيمت جقدره اصلا بيدا ميشه؟؟؟كسي توي كيش مياره؟
کی گفته ؟
600 ؟؟؟ نه بابا تازه اگه 600 هم باشه بازم از نظر مادی به مراتب بالا نسبت به ps3 ارزش داره چون
حداقل کپی خوره
راستش از نظر مایروسافت فالکون و لانچ و زفیر و .... همه یه قیمتن ولی تو اینجا ....
اگه پریمیوم های فالکون دار هم hdmi نداشتن مطمئن باش اینقدر گرون نمیشدن
چون بیشتر فروشنده ها (البته به اعضای فروم بر نخوره ) خنگن و از این چیزا سر در نمیارن
که فالکون چیه و ... آرکید هم چون تازه وارد بازار ایران شده گرونه نه به خاطر فالکون بودنش
فقط در تصدیق حرف آقا مازیار بگم زفیر ها (البته با هبت سینک اضافی) هم هیچ مشکلی ندارن
و من تاحالا نشنیدم خراب بشن فالکون به این خاطر معروف شده به خوب بودن چون cpu 65nm داره
که کم چیزی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)