تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 3195 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اگه بتونين اخرين قيمت Xbox 360 مدل Premium رو هم بگذارين
    و كلا با كار هايي كه براي مشكل حرارتيش بايد انجام بشه جمعا چه قد در مياد ؟

پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 تومان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام به همگي

يادمه وقتي playstation اومد بيرون رفتم خريدم فكرشم نميكرد همچين كنسولي بشه
    با اون كنسول و بازي هاش بزرگ شدم بازي هاي بزرگي كه خودتون بهتراز من از اعتبار و عظمت اونها خبر داريد
    بازي هايي كه هنوز كه هنوزه شماره هاي بعدي اونها دنياي بازي ها رو جلو ميبره

وقتي playstation 2 اومد اون رو هم خريدم و تمام اون خوبي ها و سلطنت ها ادامه داشت با اين دو كنسول بزرگ شدم در كنار اونها pc هم بود

تمام فكر و ذكرم اومدن playstation 3 و خريد اون بود . اما اين بار xbox 360 تمام حواس من رو به خودش جلب كرده و همش داره وسوسه ميكنه و باعث موندن من سر دوراهي شده

هم من هم شما هممون مشخصات فني و قدرت و فروش و امار هاي مختلف playstation 3 و xbox 360 رو ميدونيم

اما اين بار بي صبري من براي خريد يك كنسول نسل بعد و انجام بازي هايي جديد شديدا باعث فكر كردن من به xbox 360 شده
    هم من هم كلي از دوستام اين مشكل رو پيدا كرديم
    قيمت بالاي ps3 و كپي نشدن بازي هاي اون و اين كه معلوم نيست كي كپي بشه و باز هم با وجود كپي شدن قيمت تمام
    شده بازي هاش بازم سنگينه

اين چيز ها باعث شده من تمام فكرم بره سمت xbox 360 اما مشكلات اساسي اين كنسول هم نگران كنندس.
    با سوال مي پرسم اگه ميشه لطف كنيد جواب بدين .
    نميدونم تو اين تاپيك به كدوم اين سوال ها جواب داده شده اگه تكراري هستن ببخشين

1- اگه الان از همين فروشگاه هاي معتبر كه ادرس و لينك و تلفن اونها رو تو سايت گذاشتين كنسول رو بگيرم براي مثال از پرتو كه خريد انلاين هم داره كنسول هايي كه داره 2006 هست يا 2007 ؟ يعني مشكل حرارتي دستگاه هنوزم طبق شانس در خريد پيش ميره ؟ اخه وقتي كنسول رو نه بتوني تو ميز TV بگذاري نه تو قفسه كتاب پس كجا بگذارمش ؟ اين جوري كه امنيتش كم ميشه كه
    کنسول رو جایی بذارید که از سه طرف آزاد باشه و هوا بتونه تهویه شه. میتونید از میزتلوزیونهای غیر کمدی استفاده کنید.

2 - اين روش هايي كه اينجا گفته شده براي رفع مشكلات حرارتي اصلا علمي هست يعني تاثير داره ؟ خود فروشگاه ها موقع خريد اقدامات لازم مثله نصب fan رو انجام ميدن يا بايد ازشون بخوام؟ چي لازمه ؟ چي بايد اضافه بشه ؟

اخه من تهران نيستم اين جا هم جاي مطمن نيست براي خريد ميخوام به صورت انلاين بگيرم دستگاه رو از همين سايت پرتو

نصب اینتر کولر بر روی X360ـها از هر مدلی، جدید، قدیمی مثل اینه که توی کشور صحرا از بادبزن استفاده کنید. پیشنهاد میکنم فنهاش رو 12 ولت کنید، اسیکس کلمپ کنید و با مقوا هیت سینکها رو از هم جدا کنید. اگه صاحب فروشگاه ماهر باشه خودش اینکار رو براتون میکنه. فکر کنم فروشگاه NextGen توی تهران اینکار رو مجانی میکنه. البته سفارش آنلاین قبول نمیکنند. خودتون هم فقط کافیه یک هویه و سیم لحیم داشته باشید و بتونید دستگاه رو باز کنید.
    3 - همون طور كه گفتم ps1 و ps2 بازي هاي exclusive خيلي زيادي داشتن كه الان همشون multi console شدن . از شماها كه الان 360 دارين هيچ كدوم داستان من رو نداشتين ؟ يعني با اون بازي هايي كه باهاشون بزرگ شدين ولي شماره بعديش فقط ماله PS3 هست چه ميكنين ؟ مخصوصا مخصوصا MGS4
    هوووم... کلمه ی مخصوصا رو حذف کنی جملت کافی میشه. البته GT5رو هم نمیشه فراموش کرد. اما X360 خیلی عنوان اختصاصی داره و یا مولتی پلتفورمهایی که لیدرشون X360 و برای کنسولهای دیگه از همین نسخه پورت شدن. MGS4 رو هم میتونید با یک قرض کنسول حل کنید. البته PS3 مشکل حرارتی نداره و قدرت GPUـش از X360 بهتره اما تا ماه پیش X360 در فروش از PS3 بالاتر بود که حماقتهای مایکروسافت در ساخت مدل آرکید تونست بزمینش بزنه و فروشش رو 50000 عدد از PS3 کم کنه. اما هنوز X360، حددو 17.8 میلیون دستگاه فروخته و PS3 حدود 11.8 تا. و البته بازیهای اکسکلوزیو زیادی برای X360 خواهد آمد. آی گفتی MGS نم ریختی روی زخمم من نمیدونم میتونم قرن دیگه موفق شم بازی رو ریو PS3 بگیرم یا نه؟
    4 -در مورد سيستم بازي هاي XBOX 360 يا همون REGION بازي هاي . بازي هايي كه FREE هستم منظور چيه ؟ يعني رو همه كنسول ها چه J چه US اجرا ميشه ؟ يعني اگه مثلا از دوستت بازي بگيري ميتوني اجرا كني ؟
    اگه دوستتون هم کنسولش با شما هم رجیون باشه بله. در ضمن سیستم نیست نقشه بندی جغرافیایی هست تا حدودی. NTSC/US بهترینه. بازیهای رجیون فری هم روی همه ی رجیونها جارا میشن.
    5 - اگه دستگاه به خاطر همون ERROR ها يك وقت بسوزه ديگه كاريش نميشه كرد ؟ يعني گارانتي مارانتي تو ايران معني نداره ؟ چه قد ميشه مداوم بازي كرد با كنسول ؟ براي بازي هاي مختلف بنا بر سنگيني بازي متفاوته ؟

اخه من از اون هايي هستم كه شايد 4 يا 5 ساعت مداوم بازي ميكنم
    تا 2-3 ساعت میتونید بدون هیچی بازی کنید اام اگه فن رو 12 ولت کنید، ایکس کلمپ کنید، کانال بندی کنید و از همه مهمتر یکدونه با مادربورد Falcon و هیت سینک اضافه بگیرید میتونید تا 10 ساعت هم بازی کنید.

نميخوام متعصبانه طرفداري كنسول خاصي رو كنم اما واقعا گيج شدم
    هم من هم حدود 2 يا 3 تا از دوستام كه ميخوان كنسول بگيرن

از اون ورم ميگيم صبر ميكنيم تا PS3 كپي خور بشه و جا بيفته كه كمك كمكش يك سال و نيم طول ميكشه كه همين باعث ميشه خريد 360 قويتر بشه

شما با اين سردرگمي ها روبرو نشديد ؟ اينكه ادم همش نگران اين باشه كه كنسولش خراب بشه وسط بازي يا بسوزه يا خرچ اضافي بتراشه ؟
    من جز MGS4 به مانع دیگه ای برنخوردم.

در اخر به نظر شما XBOX 360 اينده داره ؟ يعني درسته كه تا حالا از 2005 تا جالا تركونده و جلو افتاده ولي با كپي خور شدن PS3 و اومدن بازي هاي انحصاري اون به نظرتون MICROSOFT ميتونه كنسولشو نگه داره ؟
    مطمئن باش یک فرقی بین ژاپن و آمریکا هست. البته اونجور نیست که همواره جلو باشه یکدونه.. یکوقت دیدی PS3 جلو افتاده یکوقت X360
    خيلي ممنونم
    خواهش
    (جوابها توی نقل قول داده شد)
    در ضمن قیمتش با همه ی کارهاش شاید 450000 در بیاد. در ضمن فالکون بگیر نه زفیر.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

(جوابها توی نقل قول داده شد)
    در ضمن قیمتش با همه ی کارهاش شاید 450000 در بیاد. در ضمن فالکون بگیر نه زفیر.
    سلام با تشكر
    از جواب هايي كه داديد

اين قيمتي كه گفتين ماله falcon بود ؟ يعني falcon با كار هاي جانبيش ميشه 450 ؟

شما خودتون 360 داريد ؟ چند وقته خريدين ؟ مشكلي نداشتين باهاش ؟ اخه واقعا با حرف هايي كه پشت اين كنسول زدن خراب كردن ا ون رو بين مردم

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه مادربورد سری فالکون باشه هیچ نیازی به 12v کردن و Xclamp و ..... به هیچ وجه نیست

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اگه مادربورد سری فالکون باشه هیچ نیازی به 12v کردن و Xclamp و ..... به هیچ وجه نیست
    درسته دوست عزيز
    اصلان falcon براي همين ساخته شده
    ولي بايد در نظر بگيريم كه خوب قيمت falcon به مراتب بالاتر از قبلي هاست
    فكر كنم حدود 600 باشه كه اونوقت ps3 رو پشت سر ميگذاره از نظر مادي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

درسته دوست عزيز
    نه دوست عزیز شما احتمالا دارید قیمت مدل Elite رو میگید.
    فالکون هنوز توی ایران نیست پس پیشنهاد میکنم یک زفیر بگیرید که تاریخ ساختش مال بعد از 28/7/07 باشه. اونوقت فقط ایکس کلمپ کنید و اگه خواتید 12 ولت. قیمتش کمتر از Elite میشه.

سلام با تشكر
    از جواب هايي كه داديد

اين قيمتي كه گفتين ماله falcon بود ؟ يعني falcon با كار هاي جانبيش ميشه 450 ؟

شما خودتون 360 داريد ؟ چند وقته خريدين ؟ مشكلي نداشتين باهاش ؟ اخه واقعا با حرف هايي كه پشت اين كنسول زدن خراب كردن ا ون رو بين مردم
    من دارم... Launch با هیتسینک اضافه ست.
    مشکلی نداشتم بدون هیچ کاری(12 ولت کردن فنها، ایکس کلمپ، کانال بندی و اینترکولر).
    فقط از کنسول خوب نگهداری کردم. 3 ساعت بیشتر بازی نکن و اصلا دمای اتاقی که توشی رو بالاتر از دمای استاندارد(25 درجه ی سلیسیوس) نبر و سعی کن کنسول افقی باشه و توی محیط بسته نباشه.
    Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 20-02-2008 at 20:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

نه دوست عزیز شما احتمالا دارید قیمت مدل Elite رو میگید.
    فالکون هنوز توی ایران نیست پس پیشنهاد میکنم یک زفیر بگیرید که تاریخ ساختش مال بعد از 28/7/07 باشه. اونوقت فقط ایکس کلمپ کنید و اگه خواتید 12 ولت. قیمتش کمتر از Elite میشه.
    دوست من الان کنسول آرکيد بيشترش فالکون هست. در ضمن تمام الايت ها و پريميوم ها و هيلو اديشن های جديد زفير با هيت سينک اضافه هستند که حتی اگر روش های کولينگ رو انجام ندی بازم برات مشکلی پيش نمياد.
    کنسول افقی باشه
    کنسول اگه افقی باشه درايوش بهتر کار ميکنه اما اگه عمودی باشه جريان هوای بهتری در داخل کنسول بوجود مياد. پس اگه گرما براتون مهمه عمودی توصيه ميشه
    عزيز این موضوع رو تاحالا 50 بار زدم. کنسول های 360 سری 2006 همشون کاملا شانسی بوده. ( البته به نحوه نگه داری هم بستگی داره ) اما ديده شده که حتی کنسولی که فقط برای تست بازی ها بوده و هفته ای در کل 4 ساعت بيشتر روشن نميشده 3 چراغ شده.!!
    پس نميشه همينجوری گفت. در حال حاضر با وجود سری فالکون و زفير اصلا ديگه مساله خرابی مطرح نيست. تا حالا هنوز هيچ خرابی به طور رسمی اعلام نشده. پس این حرفا رو بيخيال

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

پرتو الان تو سايتش Premium رو زده 420 تومان
    دوست من در حال حاضر پيشنهاد ميشه اصلا سراغ پريميوم نريد. با همين پول يا کمی بيشتر ميتونيد مدل هيلو يا آرکيد رو بخريد که به صرفه تر از پريميوم هست. ( آرکيد بيشتر توصيه ميشه )
    البته پيشنهاد ميشه از مغازه های داخلی خريد نکنيد چون به شدت قيمت های بالايی ميدند. به جاش با کمی جستجو و تحقيق ميتونيد افرادی رو پيدا کنيد که جنس از دبی ميارن و سود کمی روش ميکشن که در کل مثلا در مدل هيلو اديشن 150 زير قيمت ایران در مياد!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست من در حال حاضر پيشنهاد ميشه اصلا سراغ پريميوم نريد. با همين پول يا کمی بيشتر ميتونيد مدل هيلو يا آرکيد رو بخريد که به صرفه تر از پريميوم هست. ( آرکيد بيشتر توصيه ميشه )

البته پيشنهاد ميشه از مغازه های داخلی خريد نکنيد چون به شدت قيمت های بالايی ميدند. به جاش با کمی جستجو و تحقيق ميتونيد افرادی رو پيدا کنيد که جنس از دبی ميارن و سود کمی روش ميکشن که در کل مثلا در مدل هيلو اديشن 150 زير قيمت ایران در مياد!!
    توي كيش قيمت جقدره اصلا بيدا ميشه؟؟؟كسي توي كيش مياره؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته دوست عزيز
    کی گفته ؟
    600 ؟؟؟ نه بابا تازه اگه 600 هم باشه بازم از نظر مادی به مراتب بالا نسبت به ps3 ارزش داره چون
    حداقل کپی خوره
    راستش از نظر مایروسافت فالکون و لانچ و زفیر و .... همه یه قیمتن ولی تو اینجا ....
    اگه پریمیوم های فالکون دار هم hdmi نداشتن مطمئن باش اینقدر گرون نمیشدن
    چون بیشتر فروشنده ها (البته به اعضای فروم بر نخوره ) خنگن و از این چیزا سر در نمیارن
    که فالکون چیه و ... آرکید هم چون تازه وارد بازار ایران شده گرونه نه به خاطر فالکون بودنش

فقط در تصدیق حرف آقا مازیار بگم زفیر ها (البته با هبت سینک اضافی) هم هیچ مشکلی ندارن
    و من تاحالا نشنیدم خراب بشن فالکون به این خاطر معروف شده به خوب بودن چون cpu 65nm داره
    که کم چیزی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •