اقا بالاخره Vista SP1 نسخه ی نهایی امده یا نه؟
اقا بالاخره Vista SP1 نسخه ی نهایی امده یا نه؟
اقا.چرا هیچ کس جواب نمیده؟دیگه خسته شدم.
پس اون چيه توي همه سايتها تبليغ شده براي فروش
شما از control panel (حالا نمیدونم به روسی چی میشه) برید به regional and language options بعد به تب سوم از سمت چپ که Keyboard and languages هست برید . کلید پایین install/uninstall languages هست که با زدنش از شما میپرسه که زبان رو حذف میکنید یا اضافه که اضافه رو میزنید. به احتمال زیاد از شما dvd ویستا رو میخواد که باید داشته باشید.
اگر نتونستی پیداش کنی بگو تا با عکس برات توضیح بدم.
نسخه رسمی هنوز نیومده ولی معمولا مایکروسافت قبل از ارائه نسخه نهایی اون رو به شرکتها و تولیدکنندگان میده و بعد چند ماه رسما معرفی میکنه.
اینی که تو بعضی سایتها اومده همون نسخه نهاییه ولی هنوز به طور رسمی توسط مایکروسافت ارائه نشده.
همین روزا میاد.
Sp1 اومده حدود یک هفته هست ولی در اختیار شرکت ها قرار داده شده مثل شرکت های سازنده لپ تاپ و برای عموم حدود دو ماه طول میکشه تا بیاد پس بیخود نگرد مگر اینکه یه لپ تاپ جدید بگیری که روی اون داشته باشه
یعنی الان از سایت ها بخریم بهتره یا صبر کنیم نسخه ی نهایی بیاد؟
یا اینکه اصلا فرقی نمیکنه؟
من سرویس پک 1 ویستا را یک ماهه نصب کردم و به نظرم فرقی با نسخه بدون سرویس پک نداره
من ابدیت هم میکنم.به نظرم فقط از لحاظ امنیتی بهتر شده.و یک مورد دیگه برای همیشه از دست کراش
راحت شدم.الان یکساله رنگ کراش را ندیدم و ویستا از این نظر خوبه و البته عالی نیست.
عقل حکم میکنه که صبر کنی تا رسما نسخه نهایی معرفی بشه.
همین ویستا یکی دو ماه قبل به نام نسخه نهایی منتشر شد ولی بعدا گفتن که این نسخه RTM هست و نسخه نهایی یه چیز دیگست.
تو سایتها معمولا ویستای کامل رو میفروشن و فقط سرویس پک رو جایی ندیدم برا دانلود.
من خودم که صبر میکنم تا بیاد و از خود سایت مایکروسافت دانلود میکنم.
سلام دوستان
یه لپ تاپ اچ پی دارم
نمی دانم چرا یکدفعه همه تنظیمات بهم ریخته!!
مثلا هر وقت میخوام به اینترنت وصل بشم میگن Diagnose Problem!!! چندبار میزنم درست میشه
IE(اینترنت اکسپلور) اصلا کار نمی کنه بعد از وصل شدن به اینترنت!!!
راهنمایی بفرمائید
راستی
میخوام ویندوز ویستا از اول نصب بشه چه جوری
ضمنا با System Restore و Repair Windows هم کردم هیچی نشده!!
لطفا زودتر جواب بدهید دارم ازش دیونه میشم
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)