چند روز پیش 10 دقیقه به 7 دیسکانکت شدم که تا به خیال خودم تا 10 دقیقه به 8 بره . اما وقتی دی سی شدم دیگه نشد که وصل شم و مجبور شدم با اکانت خودم دوباره کانکت شم . خیلی حالم گرفته شد ...![]()
چند روز پیش 10 دقیقه به 7 دیسکانکت شدم که تا به خیال خودم تا 10 دقیقه به 8 بره . اما وقتی دی سی شدم دیگه نشد که وصل شم و مجبور شدم با اکانت خودم دوباره کانکت شم . خیلی حالم گرفته شد ...![]()
سلام
چند روز پیش 10 دقیقه به 7 دیسکانکت شدم که تا به خیال خودم تا 10 دقیقه به 8 بره . اما وقتی دی سی شدم دیگه نشد که وصل شم و مجبور شدم با اکانت خودم دوباره کانکت شم . خیلی حالم گرفته شد ...
درسته همین طوره ، خود من یک بار اولین بار 6:55 قطع کردم فکر می کردم تا 7:55 می مونه ولی ....
از 7:45 بگذره دیگه کانکنت نمیشه ، پس همیشه ساعت 6 و 44 دقیقه و 30 ثانیه قطع کنید ، خود من همیشه
همین کار رو می کنم
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 18-02-2008 at 14:59.
آره .![]()
یه جورایی همینه.![]()
منم بعضی موفعه ها باید خودم Dc کنم تا حداقل اینطوری کمتر ضایعه بشم![]()
![]()
![]()
مودم من همون Huawei هست.
--------------
اون علامت اخطار هم رفت! ممنون![]()
ببخشید دوستان یه سئوال !
این راهی که گفتید رو من امتحان کردم ( واسه دانلود شبانه )
ببینید من کارهای زیر رو انجام دادم :
یه Connection شبانه درست کردم با یوزر و پسورد شبانه .
بعد روش کلیک راست کردم و Set as default زدم .
بعد رفتم توی IDM و قسمت Options و قسمت Dial Up هم گذاشتم روی اکانت شبانه .
بعد در قسمت Scheduler ساعتش رو گذاشتم روی 3-7 صبح و طوری تنظیمش کردم که ساعت 7 هم اینترنت قطع بشه و هم سیستم خاموش بشه .
تا اینجای کار درسته ؟
حالا من چند شبه که میزارم دانلود و تقریبا 3 گیگ دانلود کردم !
حالا که میرم حجم باقی مونده رو نگاه میکنم میبینم که 7 گیگ و 800 مگابایت باقی مونده !!!
در صورتی که من اصلا روزا دانلود نمیکنم .
البته من اکانت 3 ماهه گرفتم که 10 گیگ محدودیت دارم .
اگه هم دانلود کنم شاید کلش به 300 مگابایت رسیده باشه .
پس یه اشکالی هست .
میشه راهنمایی کنید ؟
سروش جان اون حجمی که میره همش برا دانلود نیست
همین الانم که دانلود نمیکنی داری حجم مصرف میکنی
آخه یعنی چی ؟!
خوب اگه اینطوری باشه سر 1 ماهه تموم میشه !
البته من کانتر هم آنلاین بازی میکنم .
ممکنه به اون ربطی داشته باشه ؟
سلام
تمام کارا درسته ، محدویت شما هم ، به خاطر وب گردی و همین طور بازی که می کنی کم میشه، در کل
هر سایتی بری بسته به حجم اون سایت از محدودیتت کم میشه
ای بابا ! چه مسخره .سلام
تمام کارا درسته ، محدویت شما هم ، به خاطر وب گردی و همین طور بازی که می کنی کم میشه، در کل
هر سایتی بری بسته به حجم اون سایت از محدودیتت کم میشه
خوب اگه اینطوری باشه اکانت 3 ماهه ی من 1 ماهه تموم میشه .
تا الآن 7گیگ و 500 مگابایت باقی مونده !
خوب میگید چیکار کنم ؟
من فقط P30world میام و یه سایت دیگه که واسه دوستان عکس بزارم .
خوب شما برای کانفیگ کردن، اول باید اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و اگر از خود صبا نت گرفتید ( از نمایندگی هاش رو نمی دونم به احتمال زیاد همینه ) داخل ادرس بار IP شرکت شرکت رو بنویسید یعنی : 192.168.1.1 همونی هست که تو خط سوم تنظیمات IP نوشتید ، حالا برای ورود یوزر و پسورد رو بزنید admin و بقیه ماجرا که تو پست قبلی توضیح دادم :
تست شده روی مودم Huawei ( مودم مورد علاقه شرکت صبانت ! )
شما باید وارد کانفیگ مودم بشید و اونجا از منوی Basic گزینه WAN setting رو انتخاب کنید ، سپس روی اکشن گزینه PVC-0 کلیک کنید در پنجره ای که جدید باز میشه شما از منوی Mode باید گزینه PPPoE رو انتخاب و در قسمت یوزر و پسور شما میتونید اکانت روزانه یا شبانه خود را وارد کنید و در آخر روی سابمیت کلیک کنید ...
حالا هر وقت که مودم شما روشن باشد شما به طور خودکار در اینترنت هستید و دیگر نیازی به اجرای کانکشن و وصل شدن از طریق کانکشن ندارید ، برای اتصال به اینترنت کافیست که مودم رو روشن کنید ، به همین سادگی ...
Last edited by K A R I M I; 19-02-2008 at 07:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)