مرگ بر صبا نت
بنده با دیال آپ هستم
فکر کنم تا الان سه ساعت باشه قطع هست
هنوز هم وصل نشده
مرگ بر صبا نت
مرگ بر صبا نت
بنده با دیال آپ هستم
فکر کنم تا الان سه ساعت باشه قطع هست
هنوز هم وصل نشده
مرگ بر صبا نت
سلام.
یه مدتیه ( تقریبا از اوایل سال نو میلادی ) سرعت صبا با مشکل مواجه شده بود که البته الان تا حدودی درست شده ولی یک مشکل بزرگتر هنوز هم مونده اونم مشکل دانلود از رپیدشیر با اکانت شبانست که سرعت دانلودش 7 یا 8 هست البته موقع دانلود از تورنت یا ... همچین مشکلی نیست سوالی که دارم اینه؟
1. شما هم سرعت داونتون از رپید با اکانت شبانه پایینه؟
2. چرا پایینه؟ صبا اکانت شبانش رو از یه جای دیگه میگیره؟یعنی ما یکسال باید اینطوری تحملش کنیم؟
سلام امیر جون خوبی ؟
ولا من با اکانت دانلود میکنم حداکثر 30 ای دی اس المم 64 .
اما باید بیشتر باشه اما خطوط تلفون ما ایراد داره چون من تا صبح نمیتونم بیشتر از 370 مگ دانلود کنم
راستی اون قضیه شبدر اینا کلی منو هنوز داره میخندونه ها![]()
من هیچ وقت سرعت دانلودم زیر 50 نیومده حتی اون موقع که سرعت روزانه افتضاح بود.ولی تو دانلود فایل ها به صورت تک سگمنت سرعت دانلودم پایینه
چند تا راه داره :
یکی اینکه از برنامه هایی که کارهای روزانه رو ضبط می کنند و بعد به صورت خودکار انجام می دهند استفاده کنید مثلا روی کانکشن خود دوبار کلیک کرده و وصل شوید و باید شما این عمل رو ضبط کرده و زمان بندی کنید که کی اجرا بشه ...
یکی دیگه استفاده از دانلود منیجرهایی هست که خودشون می تونند به طور خودکار به اینترنت وصل بشند حیف که IDM این قابلیت رو نداره ، ولی فکر کنم که DAP و ... این قابلیت رو داشته باشند ، درست یادم نیست چون خیلی وقت هست که باهاشون کار نکردم ...
یک راه دیگه هم استفاده از برنامه هایی مثل Tiny Dialer هست که میتونند به محض اینکه اجرا شوند به طور خودکار به اینتذرنت وصل شوند و شما با قرار دادن در استارت آپ میتونید هر موقع که کامپیوتر رو روشن کنید به اینترنت وصل شوید...
اینم بگم که از طریق کانفیگور کردن مودم هم میتونید به صورت همیشگی به اینترنت وصل بشید که من خودم فعلا از همین روش دارم استفاده می کنم ...
و ...
سلام.
من هم adsl64 دارم.
روزانه سرعت دانلودم 50 است ولی شبانه با هر لینکی سرعتم 6 بیشتر نمیشه.![]()
کاشکی این طور بود....ازمن 50 بود یهو پریده به 6!!!!!!!![]()
نه سرعت من که مثل قبل هستش
Last edited by Amir_link; 17-02-2008 at 11:34.
من تا 65 هم میرم ، بستگی داره از کجا داری دانلود می کنی ...
منم 64 دارم ولی بجز رپید سرعتم خوبه یعنی تورنتم خوبه چون من از تورنت میگیرم احتملا رو خطت نویز هست
(چغندرقند که بامزه تر بوود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)