تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 204 از 535 اولاول ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,031 به 2,040 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    در تکمیل صحبت های دوستم بگم البته به این صورت نیست که شما لعد از نصب سیستم عامل 64 بیتی نتونین برنامه های 32 بیتی تون رو روش اجرا کنید تقریبا می تونم بگم بیش از 90 درصد همین برنامه های 32 بیتی تون رو می تونین رو سیستم عامل 64 بیتی نصب و بدون هیچ مشکلی اجرا کنید
    اما یه سری برنامه ها مثل برنامه های امنیتی فقط باید نسخه 64 بیتی شون رو نصب کنید و اگر نه نصب نمی شن
    و البته درایور های سیستم 64 بیتی رو هم باید نصب کنید
    اسیستم های 64 بیتی خصوصا برای کسایی که بیش از 3 گیگ رم رو سیستم شون نصب است اکیدا توصیه می شه چون بهتر می تونن رم ظرفیت بالا رو آدرس دهی کنند
    کاملا درسته چون الان ویستا 64 بیتی هم برای کسانی که از رم زیادی استفاده می کنند درست شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من یه سوالی داشتم و اونم اینه که راهی هست که بعد از نصب ویستا و گرفتن آپدیت هاش اونا رو جدا کرد و بعدا استفاده کرد یا خیر؟؟؟ چون اینجوری حدود 100 مگ باید دانلود کنم؟؟ آیا سایتی هست که بشه جداگونه اونها رو دانلود کرد البته مشکل اینجاست که بعضی سایتها که آپدیت ها رو گزاشتن با اونی که خود ویندوز می خواد بگیره فرق میکنه شماره آپدیتش
    این ماکروسافتم خودش مسخره کرده یه ویندوز میده بعد اندازه یه ویندوز دیگه باید برای آپدیت دانلود کنه آدم!

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه سوالی داشتم و اونم اینه که راهی هست که بعد از نصب ویستا و گرفتن آپدیت هاش اونا رو جدا کرد و بعدا استفاده کرد یا خیر؟؟؟ چون اینجوری حدود 100 مگ باید دانلود کنم؟؟ آیا سایتی هست که بشه جداگونه اونها رو دانلود کرد البته مشکل اینجاست که بعضی سایتها که آپدیت ها رو گزاشتن با اونی که خود ویندوز می خواد بگیره فرق میکنه شماره آپدیتش
    این ماکروسافتم خودش مسخره کرده یه ویندوز میده بعد اندازه یه ویندوز دیگه باید برای آپدیت دانلود کنه آدم!
    با سلام
    این سایت هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من ويندوز ويستا سرويس پك 1 دارم ميخام نسبش كونم انو ميگه windows cannat install reqaired files. make save all files reqered for installtion are available . and restart teh installation. errer code:0*800706f8 كمك plz

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا قربونت برم من هم مشکل دوستمون رو دارم سی دی رو هم از سایت خودتون گرفتم دستتون درد نکنه اگه جواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم از همين سايت خريدم

حـــــرفـه ای MOHAMMAD_SAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خطا هنگام نصب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

من یه سوالی داشتم و اونم اینه که راهی هست که بعد از نصب ویستا و گرفتن آپدیت هاش اونا رو جدا کرد و بعدا استفاده کرد یا خیر؟؟؟ چون اینجوری حدود 100 مگ باید دانلود کنم؟؟
    برو به این قسمت و فایل های داخل پوشه زیر را در یک درایو دیگر کپی کن و بعد از نصب ویستا دوباره در پوشه ویندوز جدید بریز.
    C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
    با اولین Check for update چیزهایی که قبلآ آپدیت کرده بودی زود دانلود میشن و درصد زود تر پر میشه.چون محتویات دانلود را پر کردی .اوکی؟

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

من یه سوالی داشتم و اونم اینه که راهی هست که بعد از نصب ویستا و گرفتن آپدیت هاش اونا رو جدا کرد و بعدا استفاده کرد یا خیر؟؟؟ چون اینجوری حدود 100 مگ باید دانلود کنم؟؟
    برو به این قسمت و فایل های داخل پوشه زیر را در یک درایو دیگر کپی کن و بعد از نصب ویستا دوباره در پوشه ویندوز جدید بریز.
    C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
    با اولین Check for update و انجام اولین آپدیت چیزهایی که قبلآ آپدیت کرده بودی زود دانلود میشن و درصد زود تر پر میشه.چون محتویات دانلود را پر کردی .اوکی؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

يكي از بچه ها قبلا گفته بودم كه نميتونه فارسي را در ويستا نصب كنه يعني نصب ميكنه ولي نمياد
    حالا اين مشكل سر من اومده
    قبلا فارسي داشت
    حالا نميدونم چي شد فارسي پريده
    و الان ميرم ميبينم نصبه ولي نيست
    پاك كرده و دوباره نصب ميكنم بازم نمياد
    دليل اين مشكل را كسي پيدا كرده تا حالا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •