آره ديدم چقدر شبيه فاكسكان بود...
آره ديدم چقدر شبيه فاكسكان بود...
ببخشید منظور از 1394 که نو دفترچه های مادربورد مینویسه چیه؟؟
باتشکر از ویرجل و میزويه مدل SOYO هم چند صفحه پيش بچه ها گذاشته بودند كه اين قابليت رو داشت. ضمنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هر دو نوع رو ساپورت مي كنه اگه كسي مشتاق باشه مي تونه صبر كنه تا بياد...
سویو همون فاکسکون هست؟یعنی چی؟
قیمت ام اس آی چقدر هست و سرعت انتقالش هم X48 هست درسته؟
سلام.مادربرد ga-ma69g-s3h ورودی پورت COM نداره .آیا روش نصب میشه اگه نمی شه باید چی کار کرد؟
بچه ها سلام
مین بورد من مشکل بایوس داره ..ارورش اینه:
boot block compatible version ver.021
bad bios checksum.starting bios recovery
راستش بایوس رو هم آپدیت کردم ولی مشکل سر جاشه
در ضمن سیستم یه دفعه وسط کار استپ میکنه
mainboard: asus M2N8-VMX
ممنون میشم راهنمایی کنید
متسو! البته...باتشکر از ویرجل و میزو
خير، چيپستش X48 هست و به اين زودي ها هم تو بازار نخواهد اومد.قیمت ام اس آی چقدر هست و سرعت انتقالش هم X48 هست درسته؟
بله، كانكتورشو داره. فقط يك Panel سريال پورت بايد تهيه كنيد.سلام.مادربرد ga-ma69g-s3h ورودی پورت COM نداره .آیا روش نصب میشه اگه نمی شه باید چی کار کرد؟
دوست عزيز اين تاپيك براي مشورت خريد و فروش هست؛ بايد در بخش «پردازنده و مادربرد» مطرح مي كردي... مشكلتون هم فكر مي كنم از باتري بايوس باشه و بايد تعويض بشه.مین بورد من مشکل بایوس داره ..ارورش اینه:
boot block compatible version ver.021
bad bios checksum.starting bios recovery
راستش بایوس رو هم آپدیت کردم ولی مشکل سر جاشه
در ضمن سیستم یه دفعه وسط کار استپ میکنه
mainboard: asus M2N8-VMX
دوستان یکی نبود بگه این منظور از 1394 توی مادر بورد چیه؟؟
همون پورت Firewire هست با سرعت انتقال بالا كه در دوربين ها و تجهيزات ذخيره سازي و ... كاربرد داره.دوستان یکی نبود بگه این منظور از 1394 توی مادر بورد چیه؟؟
Mezzo جان من شرمنده دیگه تکرار نمیشه
از جوابتم ممنون
بای
سلام من میخوام یه مادربورد خوب بخرم چی بخرم یه مادربورد که خوب قطعات رو ساپورت کنه خر کار باشه گرون هم نباشه مثلا یه 80 تومان باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)