والا من تقریبا همه دانلود منیجرها رو امتحان کردم ولی این IDM یه چیز دیگست و الآن مدت مدیدی هست که دارم ازش استفاده میکنم ، پس از همه بهتر بوده دیگه !
خواهش ...
والا من تقریبا همه دانلود منیجرها رو امتحان کردم ولی این IDM یه چیز دیگست و الآن مدت مدیدی هست که دارم ازش استفاده میکنم ، پس از همه بهتر بوده دیگه !
خواهش ...
خیر عزیزم 10 گیگ 25 تومان هست که با عوارض و مالیات و آبونمان نزدیک به 30 تومان میشه.
20 گیگ 40 تومان هست که با عوارض و این حرفها میشه نزدیک به 46 تومان![]()
سلام
دوستان دقت کردید که از وقتی که سرعت ها مثل قبل شده ف0ی0ل0ت0ر0ی0ن00 هم خیلی شدید شده؟
persiantools و persianmarket و خیلی سایت های دیگه الکی فیلترند!
حتی G_p-a_s-s هم کار نمی ده!
سلام
دوستان دقت کردید که از وقتی که سرعت ها مثل قبل شده ف0ی0ل0ت0ر0ی0ن0گ هم خیلی شدید شده؟
persiantools و persianmarket و خیلی سایت های دیگه الکی فیلترند!
حتی G_p-a_s-s هم کار نمی ده!
برای من که ف ی ل ت ر نیست
دوستان یه سوال دارم:
آیا نداگستر صبا همین صبا نت است؟
Last edited by mohamad.hejazi; 16-02-2008 at 11:24.
آره همونه![]()
خب خیالم راحت شد.![]()
سلام دوست عزیز
ضمن عرض احترام
نمی دانم این چه تمایلیست که بی دلیل اطلاعات نادرست به خوانندگان منتقل شود!
ربط مستقیمی به این تاپیک ندارد اما برای اطلاعات ضروری شما و احیانا سایرین لازم است که ذکر کنم
تا پیش از 1998 به هر 1024 بیت یک بایت و به هر 1024 کیلوبایت یک مگابایت گفته می شد ؛ 24 بایت اضافی در هر کیلوبایت بدلیل توانی از 2 بودن می باشد.
ولی برای کاربرها مقداری سردرگمی بوجود می آورد به همین دلیل در سال 1998 کمیته ی استاندارد الکتروتکنیک IEC تعاریف جدیدی از کیلو ، مگا و بالاتر را(به صورت زیر) ارائه کرد
(در تعریف جدید کیلو،مگا،گیگاو... از توان دهدهی استفاده می کنند در حالیکه در تعریف قبلی از توان دودویی یا باینری استفاده می شد):
K=Kilo =10^3=1000 و Ki=Kibi=2^10=1024
M=Mega=10^6=1'000'000 و Mi=Mibi=2^20=1048576
G=Giga=10^9=1'000'000'000 و Gi=Gibi=2^30=1073741824
و...
گرچه هنوز بطور گسترده در همه جا استفاده نمی شود ولی بخصوص در ظرفیت گذاری HDD کاربرد دارد و هر 1000بایت را یک کیلوبایت محسوب می کنند در حالیکه سیستم عامل ها از تعریف قدیم یعنی هر 1024 بایت بعنوان یک کیلوبایت استفاده می کنند.
به هر شکل همانطور که پیش از این گفته شد ، 434'808'8کیلوبایت برابر 8.8 گیگابایت است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
از این موضوع که بگذریم سرعت صبانت در برخی مناطق و برای کاربران قدیمی آن ISP دچار هیچ تفاوتی نشده بوده و برای من هم که تقریبا نیمی از اشتراک یکساله ام سپری شده ، بعد از یکی دو هفته افت محسوس سرعت ، دوباره در حال بهبودی است و فکر می کنم تدریجا برای دیگران هم رفع اشکال شود .
ضمنا چون پیش از این ، اشتراک 6ماه پارس آنلاین را نیز داشته ام می خواهم کوتاه مقایسه ای بین صبانت با پارس آنلاین داشته باشم
صبانت پهنای باند بالاتری را با هزینه ی بسیار پایین تری ارائه می کند که هر چند با در نظر گرفتن محدودیت حجمی دانلودی که دارد اما باز هم بسیار مناسب تر از پارس آنلاین است بخصوص اگر که قطعی های بسیار مکرر و پاسخ های بی نتیجه ی ISP پارس آنلاین را هم به این مقایسه بیافزاییم.
نتایج تست پهنای باند واقعی یک اشتراک128Kbps با آزمودن سرورهای دانلود مختلف :
Rapidshare Free account
P30 download[dot]com
parsaspace
Microsoft
Last edited by ocz; 16-02-2008 at 00:27.
منم صبا نت دارم و از سرعتش راضی ام
ولی نمیدونم چرا اکانتم زود ته میکشه.اصلا 2 گیگم به ده روز نمیرسه
:-/ وقتی میرم ریز مصرفم رو ببینم میبینم الکی الکی واسم مصرف رد کرده همشونم بالای 50 مگ
ولی در کل خوبه مخصوصا سرویس استفاده ی رایگان شبانش
اگر عزیزان از این موضوع اطلاعی نداشتن منظورم سرویس شبانست باید به اطلاعتون برسونم که شب از ساعت 3 تا 7 صبح رایگانه البته یوزر نیم پسووردش فرق داره
User Name : guest
Password : ngsnet
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)