سلام
خوب من از کجا به Idm این تنظیمات شبانه رو بدم ؟
تو IDM مسیر:
Downloads-->Options-->Dial Up
موفق باشید
سلام
خوب من از کجا به Idm این تنظیمات شبانه رو بدم ؟
تو IDM مسیر:
Downloads-->Options-->Dial Up
موفق باشید
ممنون دوست من .
یعنی هم تنظیمات این باید شبانه باشه و هم با اکانت شبانه وصل بشم ؟
این اکانت شبانش از ساعت چند وصل میشه ؟
چون اگه اینطوری باشه هر شب باید تا 3 بشینم و اکانتو فعال کنم !!!
سلام
یعنی هم تنظیمات این باید شبانه باشه و هم با اکانت شبانه وصل بشم ؟
دوست خوبم K A R I M I هم گفتن ، فقط یه نگاه بنداز که تنظیم باشه ، شما با اکانت شبانه
که وصل بشی خود IDM وقتی یه فایل رو بخوای دانلود کنی تنظیم میشه
این اکانت شبانش از ساعت چند وصل میشه ؟
ساعت 3 تا 7 که اگر 6:45 خودت Dc کنی تا 7:45 کانکنت می مونی
چون اگه اینطوری باشه هر شب باید تا 3 بشینم و اکانتو فعال کنم !!!
محدودیت یعنی همین !!!! البته مزیتی که داره اینه که تو یه ماه به طور متوسط اگر فرض کنیم شبی 800 مگ دانلود کنی میشه 24 گیگ
که در مقایسه با بعضی شرکت هایی که بدون محدودیت خدمات ارائه میده خیلی خیلی بهتره
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 14-02-2008 at 19:53.
دوستان ي ذره كامل تر درباره سرويس هاي شبانه توضيح بدن و ايا با dap هم قابليت idm هست و چگونه؟
چه جوري تنظيمات انجام بدم كه كامپيوتر 3 صبح روشن و 6 خاموش بشه!
ممنون
Oracle_Eldorado جان شما باید دو تا کانکشن داشته باشید که یکیش روزانه هست و دیگری شبانه ، بعد شما همون جوری که drxox گفت باید وارد تنظیمات بشین و مطابق شکلی که من گذاشتم کانکشن مربوط به شبانه رو انتخاب کنید و آپلای کنید .
این ربطی به وصل شدن شما به اینترنت نداره ، صرفا برای دانلود هست که اگر شما Dc شدید IDM بداند که با کدام کانکشن دوباره شما رو وصل کند و دانلود شما رو ادامه بدهد ، خودتون کار کنید متوجه میشید.
linker جان اگر از برو بچه های ADSL دار مخصوصا صبایی ها بپرسید میگن فقط IDM اونم نسخه ریتیل ، تنظینات ساده ای داره و از حد اکثر پهنای باند تو دانلود استفاده میکنه ، امتحانش ضرری نداره !
برای روشن کار کردن کامپیوتر در زمان معین هم میتونید از auto power on and shutdown استفاده کنید و بقیه ماجرا ...
سرویس های شبانه هم رایگان هست بدین ترتیب که با یوزر وپسوردی که تو پست قبلی دادم به اینترنت وصل میشید و هر کاری دیگه دلتون خواست انجام میدید این سرویس بین ساعات 3 تا 7 هست که اگر شما 6:45 خودتون DC کنید میتونید تا 7:45 هم دانلود کنید ...
Last edited by K A R I M I; 14-02-2008 at 22:56.
ببینید من یه لحظه گیج شدم !
ببینید اینی که میگم درسته :
من میخوام ساعت 3 شب با اکانت شبانه کانکت بشم .
اول اکانت معمولی رو DC میکنم ، بعد تنظیمات IDM رو ( طبق شکل ) میزارم روی اکانت شبانه .
بعد میرم قسمت Scheduler و تنظیمش میکنم که از ساعت 3 تا 7 چند تا لینک رو دانلود کنه .
بعد خودش با اکانت شبانه کانکت میشه ؟
===================================
یه سئوال دیگه :
اگه محدودیت حجم من تموم بشه ، ( بدون اینکه اکانت تموم بشه ) میتونم دوباره حجم بخرم ؟
مثلا من تا 24 فروردین شارژ کردم ( 3 ماهه گرفتم ) اگه تا اول فروردین محدودیت حجم من تموم بشه میتونم دوباره بخرم ؟
یا مثلا همین الآن . من 10گیگ محدودیت دارم . میتونم 10 گیگ دیگه بخرم ؟
ببخشید یه سئوال دیگه هم داشتم .
این نوشته انقدر کیلوبایت باقی مونده :
8808434
خواستم ببینم میشه چند گیگ ؟
سلام
بله شما میتونی این کار رو بکنی.
من خودم هیچ زمانی حجمم کفاف نمیده.یادم میاد یک بار 10 گیگ گرفتم 5 روزه تموم کردم و دوباره رفتم 10 گیگ دیگه گرفتم.
پول بدی همه کار میتونی بکنی![]()
تقسیم بر 8 کنی به جواب میرسی.
تقریبا" 10 /11 گیگ![]()
خوب چقدر باید بدم تا 10 گیگ دیگه بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)