تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: با 200 تومان چه گوشی میشه خرید ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

البته گوشی های سونی اریکسون با افت قیمت افت کیفیت دارن و این کاملا مشخصه!!!!!!!!!!
    ولی در رابطه با خرابی شاید باورتون نشه دوست من 2هفته پیش 6300 خرید دیروز یک دفعه خاموش شد و دیگه روشن نشد
    در هر صورت اگه برند خاصی مدنظرت نیست 6120 واقعا عالیه و قیمتش حدود 220 تومن هست و امکاناتش مشابه 5700 هست

اره درسته 6120 هم گوشی خوبی تا این قیمت هست..خیلی عالی...با LCD 16 میلیون رنگ...سی پی یو قوی...مموری کارت Micro SD و سیستم عامل Symbian 9.2 S60 V3.0 گ.شی خوبی هست..

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

مطمئنم که صدای 810 بهتره چون امتحان کردم ازنظر صدا مخصوصا تو هندزفری دبل 810 بهتره

در رابطه با دوربین دقیق نمیدونم منم شنیدم ولی کلا تو 2مگا دبل810 و دبل900 میگن از همه بهتره

در رابطه با flight mode هم دبل810 walkman mode داره که میتونی از پلیر گوشی استفاده کنی

ال سی جفتشون هم اندازست ولی همون طور که خودت گفتی کیفیت ال سی 810 بهتره
    در کل به نظر من انتخاب بین این 2تا سلیقست چون از نظر امکانات تفاوت زیادی بینشون نیست ولی نظر من دبل 810ه
    خوب من هنوز در مورد کیفیت صدا مطمئن نیستم مگه اینکه کاملا تخصصی بررسی شده باشه یعنی با همون آهنگ و همون بیت ریت و همون اکولایزر و همون ولوم و... .
    دوربین...شنیدن کی بود مانند دیدن؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجا چند تا عکس برای مقایسه ی دوربین گذاشته .مثل اینکه من درست گفتم!
    راستی تو همون سایت فهمیدم که ورژن واکمن 610 ،2 ولی برای 810 ، 1 است که این مهمه.

من نگفتم که کیفیت ال سی دی 810 100% بهتره. فقط شاید در دیدن رنگ عکس ها یکم تفاوت وجود داشته باشه؛یعنی در 610 رنگ ها(در شرایط خاص نوری) زیاد طبیعی به نظر نمیاد. که اونم همونطور که گفتم اونقدرا محسوس نیست.در عوض من خودم k550 دارم و می تونم با جرات بگم که صفحه ی 610 شفاف تر یا به عبارت بهتر براق تره.این به خاطر همون کنتراست بالاست که هم جنبه ی منفیشو گفتم هم مثبتشو.
    درباره ی flight mode و تفاوتش با واکمن باید بگم که در flight mode میتونی از بعضی امکانات گوشی از جمله واکمن استفاده کنی.در صورتی که واکمن 810 فقط اجازه ی پخش موزیک رو میده و این خودش فرق بزرگیه.
    تو همون ساستی که لینکشو دادم یه نفر گفته که سی پی یوی حدود 100 مگا هرتز قوی تره که من خودم شخصا در k550 سرعتشو حس کردم.همچنین گفته شده 610 قابلیت اجرای زنگ های 72 کاناله رو داره که بیشتر از 810 می باشد...و چند برتری کمابیش جزیی 610 نسبت به 810 که در اون سایت گفته شده.
    در آخر ،بله درسته بین این دو ،تفاوت آنچنانی نیست.ولی برای کسی که واقعا عشق موزیک باشه و امکانات بیشتری برای موزیک بخواد، فکر کنم 610 بهتر باشه.
    Last edited by techno; 14-02-2008 at 23:58.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •