تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خريد mp3, mp4 player

داره خودمونی میشه yumyum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض خريد mp3, mp4 player

سلام
    لطف كنيد يه mp3 player كه قابليت پخش mp4 و ضبط صدا را داشته باشه معرفي كنيد البته بايد بگم ميخوام با حداقل قيمت باشه و از نظر حافظه 512 كافيه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

"حداقل قیمت" دقیقا یعنی چقدره دوست من ؟ 50 تومن ؟ 100 تومن ؟... ضمن اینکه در نظر بگیر که 512 مگ یه عدد واقعا کوچیکه ... یعنی شما اگه بخوای توش Mp3 بریزی تقریبا با 90 تا فایل پر میشه ، چه برسه به ویدئو ...

بهرحال اگه در حد 50 تومن داریم صحبت می کنیم ، باید بری سمت کارای زولتریکس (زی سایبر) ... اتفاقا 1 گیگشون رو می تونی بگیری ... اگر در حد 100 تومن صحبت می کنیم ، توصیه میشه که تا 110-115 تومن افزایش بودجه بدی تا دستت بازتر بشه ... کدوم ؟ ...

داره خودمونی میشه yumyum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون. من حدود 60 تومان ميخوام و نميدونم ميتونم creative با اين مشخصات كه گفتم بگيرم ؟اگر نه كدوم مدل زولتريكس رو پيشنهاد ميكنيد. در ضمن لطف كنيد بگيد زولتريكس همون زي سايبر؟ اگر نه كدومشون شما پيشنهاد ميكنيد؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوه ... من حواسم نبود که شما گفتی که قابلیت پخش تصویر هم می خوای ... اگه اونطوریه باید بری سمت 80 تومن در creative ... که مثلا zen neeon بخری ...

با این حساب یا باید افزایش بودجه بدی و یا باید بری سراغ همون زولتریکس/زی سایبر (یه مارک هستن) که خب یه سطح پایین تر از creative هستشن ... اینا خوبن :(به ترتیب) Z-cyber Zling Zeni 1GB و Z-cyber Zling Niki 1GB ... هر دوتای اینا زیر 60 تومن هستن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •