تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 66

نام تاپيک: ويندوز پولي ارزانتر از لينوكس مجاني!!! > ايران داراي سيستم عامل ملي ميشود <

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ها! راستي... اين رو هم بودونين كه ايران براي ورورد به بازار جهاني يا همون W نمیدونم چی چی (که البته 20 بار ایران درخواست کرده که همش رد شده) باید قانون کپی رایت رو اجرا کنه. حالا اگر بخواد اجرا کنه میدونین چند میلیارد تومن باید به مایکروسافت بابت سیستم عامل ویندوز بده؟! چون در حاله حاضر شهرداری هم از سیستم ویندوز اکس پی استفاده میکنه!
    واسه همینه که داریم بال بال مزنیم که لینوکس رو سیستم ملی کنیم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

واسه همینه که داریم بال بال مزنیم که لینوکس رو سیستم ملی کنیم
    خوب شما ميدونيد ما بايد چه خرجي كنيم تا اين لينوكس رو به مردم آموزش بديم.
    مردمي كه هنوز ويندوز رو به طور كامل بلد نيست.ويندوزي كه اين قدر كار باهاش راحته.

حالا ديگه هزينه نگه داري و پشتياني و ايراداتي كه اين سيستم خواهد داشت (تا بياد برطرف بشه -- اي واي) و.....
    دها برابر اون پوليه كه ما مي خواهيم به ماكروسافت بديم.

تازه هيچ نرم افزاري هم نداريم كه براي لينوكس نوشته شده باشه.يا اين كه درايور قطعات سخت افزاري براي لينوكس اصلا نيستن.مثلا همين مودم زولتريكس.

اصلا كار عاقلانه ايي نيست :mrgreen: :mrgreen:

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    بر طبق قراردادهاي گنو لينوكس ؛ اين سيستم عامل رايگان بوده وليكن تنها هسته اين سيستم عامل رايگان است و اگر كسي حتي يك اديتور ساده تحت لينوكس منتشر كنه ميتونه اون رو به عنوان انحصاري به فروش برسونه ولي بايد كد باز اون رو در اختيار خريدار بگذاره تا خريدار هركاري خواست باهاش بكنه . اين سوراخ اول امنيتي ....
    حالا از كجا ميدونيد كه پس از اين همه دعوا بر سر سيستم عامل چند صباحي ديگر مجتمع گنو يك اصلاحيه بزنه و بگه از امروز لينوكس هم پولي شد كي ميتونه حرفي بزنه ؟؟؟اول ميان مبتلايت ميكنن بعد ميگن پولو بده . سياست خوبيه!
    بعد از اين شما اين حجم برنامه هاي ويندوز رو فكر ميكنين چقدر طول بكشه تا به لينوكس منتقل بشه؟ به نظر من سيستم عاملي كه دست هزار نفر باشه اونم به صورت باز امنيت كه نداره هيچي سوراخهاش بيشترم هست حالا هرچي هم بيان و بخوان اصلاح كنن ضد اون باز درست ميشه .
    همچنين از همين حالا ساز مخالف داخلي هم زده شده . به طور مثال در سميناري كه در قم برگزار شد يكي از ! مسوولين طرح ملي گفته بود كه براي دريافت تاريخ درست فارسي موسسه ايراني تاريخ شمسي به آنها اجازه قراردادن تاريخ شمسي آنها را نداده است و همچنين نتوانسته اند سورس تاريخ آينده را از آنها بگيرند!
    تنها كاري كه آقايون باصرف هزينه اي بالغ بر يك 5 ميليارد تا كنون انجام دادن فارسي سازي يك اديتور ساده و نوشتن يك فونت در لينوكس بوده !
    در سي دي نمايشي آنها من چيزي بيش از اين نديدم!

داره خودمونی میشه erfan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

DOSTANE AZIZ WINDOWS XP MAN PAS AZ NASB BAD AZ YEKI DO ROOZ DAR MOGHE DIALUP VA CONNECT SHODAN RESTART MISHE VAGHTI HAM WINDOWS XP RA UNINSTALL MIKONAM VA DOBARE WINDOWS XP RA NASB MIKONAM DOBARE BAD AZ YEKI DO ROOZ HAMIN MOSHKEL RO PEYDA MIKONE BA ANTIVIRUS MECAFEE VA KASPERSKY VA TROJAN HUNTER NIZ SCAN KARDAM CHIZI PEYDA NAKARDE IN MOSHKELO HAM FAGHAT BA XP DARAM VA IN MOSHKEL RO BA WINDOWSHAYE 2000 VA ME NADARAM MOSHKEL KOJAST MAMNOON

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بر طبق قراردادهاي گنو لينوكس ؛ اين سيستم عامل رايگان بوده وليكن تنها هسته اين سيستم عامل رايگان است و اگر كسي حتي يك اديتور ساده تحت لينوكس منتشر كنه ميتونه اون رو به عنوان انحصاري به فروش برسونه ولي بايد كد باز اون رو در اختيار خريدار بگذاره تا خريدار هركاري خواست باهاش بكنه . اين سوراخ اول امنيتي ....
    حالا از كجا ميدونيد كه پس از اين همه دعوا بر سر سيستم عامل چند صباحي ديگر مجتمع گنو يك اصلاحيه بزنه و بگه از امروز لينوكس هم پولي شد كي ميتونه حرفي بزنه ؟؟؟اول ميان مبتلايت ميكنن بعد ميگن پولو بده . سياست خوبيه!
    گنو هيچ حقي رو لينوكس نداره. چون لينوكس رو گنو نساخته كه براش جوش بزنه. اينم اصلا سوراخ امنيتي حساب نميشه! شما همين الان تو ويندوز ميتونين برنامه بسازين بعد بزارين واسه دانلود يا بفروشينش يا ختي يه برنامه رو فارسي كنين و ... . تعداده ويروسهايي كه برايه لينوكس ساخته شده زياد نيس و جايه نگراني هم نداره چون حتما لينوكس فاير وال و ويروس كش داره.

بعد از اين شما اين حجم برنامه هاي ويندوز رو فكر ميكنين چقدر طول بكشه تا به لينوكس منتقل بشه؟
    تمامه مردم به تمامه برنامه هاي ويندوز احتياج نداره.

به نظر من سيستم عاملي كه دست هزار نفر باشه اونم به صورت باز امنيت كه نداره هيچي سوراخهاش بيشترم هست حالا هرچي هم بيان و بخوان اصلاح كنن ضد اون باز درست ميشه .
    همين الان ويندوزش دسته چند ميليون نفره در ضمن ويندوزم هر چي اصلاح ميكنن از اون ورش با ميزنه بيرون! هنوز يه وينودز نيامده كه بشه گفت اصلا سوراخ نداره. حتي ويندوز كه ورژنه جديدش مياد بجا سوراخ چاله توش پيدا ميشه!

همچنين از همين حالا ساز مخالف داخلي هم زده شده . به طور مثال در سميناري كه در قم برگزار شد يكي از ! مسوولين طرح ملي گفته بود كه براي دريافت تاريخ درست فارسي موسسه ايراني تاريخ شمسي به آنها اجازه قراردادن تاريخ شمسي آنها را نداده است و همچنين نتوانسته اند سورس تاريخ آينده را از آنها بگيرند!
    لينوكس اگه قرار بشه ملي بشه قم كاره اي نيش كه!

تنها كاري كه آقايون باصرف هزينه اي بالغ بر يك 5 ميليارد تا كنون انجام دادن فارسي سازي يك اديتور ساده و نوشتن يك فونت در لينوكس بوده !
    در سي دي نمايشي آنها من چيزي بيش از اين نديدم!
    شما شايد چيزي نبينين ولي كسي كه درس ميكنه ميدونه چه كار كرده. فونته تاهوما هم كه در وينودز هس ميشه در لينوكس استفاده كرد.

خوب شما ميدونيد ما بايد چه خرجي كنيم تا اين لينوكس رو به مردم آموزش بديم.
    كدوم خرج؟!‌ كاناله آموزش مياد يه برنامه ميزنه دو تا بروشور ميدن چهار تا كتاب همين ديگه. ميگه شما برايه بياد گرفتن ويندوز چقدر وقت صرف كردي يا چند ميليون پوله كلاس دادي؟! من كه هيچي!
    مردمي كه هنوز ويندوز رو به طور كامل بلد نيست.ويندوزي كه اين قدر كار باهاش راحته.
    حالا شما از كجا فهميدي كار با لينوكس سخته؟! لينوكس چيزي مثله ويندوزه. فرق زيادي از نظره كاربردي با ويندوز نداره.

تازه هيچ نرم افزاري هم نداريم كه براي لينوكس نوشته شده باشه.يا اين كه درايور قطعات سخت افزاري براي لينوكس اصلا نيستن.مثلا همين مودم زولتريكس.
    تو ايران اگر ملي شد خوده ايراني ها يه كاري ميكنن. همين الانم بعضي اشكالاته فارسي ويندوز رو ايراني ها درس ميكنن.

خلاصه اينايي كه گفتين همه بهونه اس. زندگي بدونه ويندوزم ممكنه. من نمي دونم چرا مردم اينقدر از تغيير ميترسن!؟ شما اگه بجا ويندوز لينوكس رو كامپيوترت باشه كه چيزي رو از دست نميدي! ميدي؟
    مشكلي پيش نمياد. مردم اگر بخوان ميتونن به لينوكسم عادت كنن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

كدوم خرج؟!‌ كاناله آموزش مياد يه برنامه ميزنه دو تا بروشور ميدن چهار تا كتاب همين ديگه. ميگه شما برايه بياد گرفتن ويندوز چقدر وقت صرف كردي يا چند ميليون پوله كلاس دادي؟! من كه هيچي!
    اولا اصلا شما ميدوني كانال آموزش براي چند تا استان پخش ميشه ؟؟؟؟
    دوما جناب عالي فكر ميكني لينوكس به اندازه ويندوز كار كردن باهاش راحت؟؟؟ :shock: :shock:

حالا شما از كجا فهميدي كار با لينوكس سخته؟! لينوكس چيزي مثله ويندوزه. فرق زيادي از نظره كاربردي با ويندوز نداره
    بنده خدا من با لينوكس كار كردهام كه ميگم
    كجاش شبيه ويندوزه؟؟؟
    يه دونه ماي كامپيوتر نداره :mrgreen:

تو ايران اگر ملي شد خوده ايراني ها يه كاري ميكنن. همين الانم بعضي اشكالاته فارسي ويندوز رو ايراني ها درس ميكنن
    توي ايارن كه هر چي نرم افزار ما ديديم اكثرشون تحت داس :shock: نوشته ميشن.اكثرشون رو هنوز تحت ويندوز نكردن
    ديگه چه برسه بخوان براي لينوكس بزنن :mrgreen: :mrgreen:

همين الان ويندوزش دسته چند ميليون نفره در ضمن ويندوزم هر چي اصلاح ميكنن از اون ورش با ميزنه بيرون! هنوز يه وينودز نيامده كه بشه گفت اصلا سوراخ نداره. حتي ويندوز كه ورژنه جديدش مياد بجا سوراخ چاله توش پيدا ميشه
    اولا كه ويندوز يه سيستم عامل همگانيه و اكثر مردم جهان بيشاز 95 درصد اونها دارن ازش استفاده ميكنن
    طبيعتا حمله هم بهش بيشتره

درضمن كي گفته لينوكس امنه؟؟

همين هفته يش باز هم من توي اخبار خوندم كه 2 تا سوارخ امنيتي توي همين لينوكس پيدا كرده اند

در ضمن ويندوز براي امنيت بيشتر فعلا 2 تا شركت بزرگ امنيتي رو خريده كه بزودي اون محصولات رو هم منتشر ميكنه.ماجراي اون شركت آنتي ويروس رو كه ميونيد خريد.
    اين آخري ها هم شركت جايانت رو خريد كه نرم افزا ضد اسپي وارش يكي از بهترين هاست -- رودست نداره

داره خودمونی میشه SINAa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

SALAM

LOTFAN INGHADR KAL KAL NAKONIN
    BIYAEEN BA HAM ASHTI KONIM :lol: :mrgreen:

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

امیر جان چرا حالا عصبانی می شی ؟
    به نظر من پیدا شدن یه رقیب خوب برای ویندوز خیلی خوبه
    مثل وقتی که جمیل اومد - همه سعی کردن امکانات خودشونو افرایش دهند و این به نفع ماست . پس بیایید به جای دعوا کردن بشینیم و در باره ی مزایا و معایبشون بحث کنیم

حـــــرفـه ای habibi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان عزيز بحث اينه كه من توي ويندوز انواع و اقسام برنامه‌ها رو دارم. راحت مي‌شه براي هر كاري يه برنامه پيدا كرد كه توي ويندوز اجرا بشه. ولي متاسفانه در مورد لينوكس اين مساله صدق نمي‌كنه. براي هر مورد آدم بايد بياد يا خودش برنامه شو بنويسه يا اينكه يكي رو استخدام كنه تا براش بنويسه! يعني نصف كامپيوتركارا بايد بشينن واسه نصف ديگه برنامه بنويسن!
    دردسرش زياده. حالا حالا ها هم راه نمي‌افته. اگه دقت كنيد زمان هم داره مثل تير مي‌گذره. هر روز برنامه‌ها آپديت مي‌شن. ما چطوري مي‌خوايم اين سيستم عامل ملي رو آپديت كنيم؟ به نظر شما توي چرخه‌ي بوروكراسي نمي‌افته؟
    مثلا بايد از اداره A يا دفتر ‌B مجوز صادر بشه. بعد اين هم معلوم نيست كجا بايد منتشر كرد؟ تا به دست من مصرف كننده برسه٬ بيات مي‌شه ديگه!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

به نظر من اگه لینوکس راه بیفته مثل ویندوز پر از برنامه می شه
    مثلا اون موقعی که XP تازه اومده بود برنامه های زیادی نداشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •