hاز همتون ممنون خيلي كمكم كردين واقعا ممنون.........دستت درد نكنه...به احتمال زياد 32d ميگيرم...البته هنوز شك دارم كه 32 d بگيرم يا 32 v به نظرتون مي ارزه حدود 300 تومان بيشتر بدم....؟؟؟؟؟
hاز همتون ممنون خيلي كمكم كردين واقعا ممنون.........دستت درد نكنه...به احتمال زياد 32d ميگيرم...البته هنوز شك دارم كه 32 d بگيرم يا 32 v به نظرتون مي ارزه حدود 300 تومان بيشتر بدم....؟؟؟؟؟
AB و شنهای زمان عزیز از شما یک خواهش دارم در مورد بهترین تنظیمات ال سی دی سونی من 40 d دارم بنظر خودم نمیتونم درست تنظیم کنم از لحاظ رنگ و روشنایی تصویر و بقیه موارد خواهش دارم منو راهنمایی کنید
در ضمن بهتر به تنظیمات پیشرفته دست بزنیم یا نه
و یک سوال دیگه من وقتی دارم از ریسیور تصویر میگیرم دقت که میکنم یک سری خط ریز یا روی دهان یک فرد یا روی بازو میبینم مثل این میمونه که داری روی تلویزیون پال کیفیت ntsc نگاه میکنی ایراد از چیه
مورد بعدمن هر چی دی وی دی میگیرم کیفیتش 576 p هستش بالا تر از این هم دی وی دی تو تهران داریم
چون چند وقت پیش دنبال ای دی وی دی تبلیغاتیهای سونی بودم تو جمهوری پیدا نکردم اگر جایی سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید
ببخشید زیاد سوال کردم
سلام-سری d کیفیت تصویرش خیلی بهتره
ارزس داره-شک نکن
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
دارم جمع بندی میکنم تا 10 روز دیگه بگیرم
نظری ندارین؟dvz850+lcd 40d300
منظورم بین full hd های 40 اینچ بوده و مسلما بین 40 اینچ های مختلف گرانترین هست
واقا می ارزه 400 تومن بیشتر بدم؟؟؟؟!!!!!!راستی امروز تو نمایندگی یه مدل جدید دیدم 32s310 این چطوره به نظرتون؟؟؟؟
اساتید بزرگوار بنده حدود 1.5 میلیون مایه دارم.
خیلی زیاد هم تحقیق کردم.
به این نتیجه رسیدم که سامسونگ R81B 40 بگیرم
نظر شما چیه
اینا تنظیماتی هستن که میتونی بهترین کیفیت رو از ماهواره معمولی (نه اچ دی)بگیری.
Picture mode vivid or standard depending on your choice
backlight 8 or more
Picture 65
Brightness 56
Colour 54
Hue 1
Colour Temperature Cool Or Neutral
Sharpness No Change
Noise Reduction Auto Or Low
MPEG Noise Reduction Off
DRC Mode Mode 1
Motion Enhancer Standard
Cinema Drive Auto 1
X.V Colour On
Colour Matrix ITU601
Colour System PAL for common receivers
Power Saving Low for daylight and High for night
Light Sensor On
در مورد تنظیمات پیشرفته هم باید خودت تنظیمشون کنی.من خودم تمام تنظیماتش رو تغییر دادم(تمام
تنظیمات مربوط به صدا و تصویر+Advanced Setting) اگه بتونی درست تنظیمشون کنی کیفیت تصویرت خیلی
بهتر میشه.در مورد نویز تصویر هم سیستم ----- رو بزار رو پال اگه درست نشد سیمش رو عوض کن و یه
سیم ضد نویز بگیر.در مورد دی وی دی هم باید یه دی وی دی Upscaling دار بخری که بتونه رو 1080P تصویر رو
Upscale کنه.ارزونترین برند تو ایران فکر کنم پایونیر هست.مردم از بس تایپ کردم.در ضمن ماله من سری X
هست ممکنه بعضی تنظیمات فرق کنه.
اگه باز سوالی بود در خدمتیم![]()
اگه اصرار داری بگیر ولی بعد یه مدتی یعنی کمتر از یه سال پنلش دیگه کیفیت روز اولش رو نداره.
ولی نسبت به بودجت خیلی خوبه.بهترین انتخاب هست.
دوستان عزیز دقت کنید، تبلیغات ممنوع است و هدف اینجا فقط مشاوره و راهنمایی بوده و خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)