عزيز ماكه نفهميديم زبان گوشي بايد عوض شه يا نه من زبان وشي رو عوض كردم با كا510بعد 444رو گرفتم زنه ميگه شماره مورد نظر در شبكه مجود نمي باشد
عزيز ماكه نفهميديم زبان گوشي بايد عوض شه يا نه من زبان وشي رو عوض كردم با كا510بعد 444رو گرفتم زنه ميگه شماره مورد نظر در شبكه مجود نمي باشد
ببین اول اینکه باید سیم کارتت اعتباری باشه بعدش هم اون شماره 444 که گرفتی زبان اون زنه که داره صحبت میکنه رو باید به انگلیسی تغییر بدی که برای تغییر زبان باید کلید 7 رو بزنی بعدش هم 2
آقا کئو دوستان اینجا میگن شدنی نیست و زبان گوشی قفل میشه آیا شدنیه یه وقت نکنیم زبان قفل بشه و بعدش ریست و...
بابا زبان گوشی رو نمیگم تغییر بدین فقط زبان اون زنه که داره صحبت میکنه (وقتی که شماره 444 رو گرفتی باید زبانی که صحبت میکنه رو به انگلیسی تغییر بدی) دیگه هم هیچ ربطی به اینکه قفل میشه یا نمیشه نداره ...
پس دوستان به زبان گوشیتون دست نزنیذ نیازی نیست
بازم نشد که بشه
جدید ترین سرویس ارایه شده توسط همراه اول قبل از این مورد میتونم بپرسم چی بود؟sms دیگه؟![]()
بازم نشد که بشه
جدید ترین سرویس ارایه شده توسط همراه اول قبل از این مورد میتونم بپرسم چی بود؟sms دیگه؟![]()
آقا شد! 100% تایید می شه فقط با اعتباری!! بریم ایرانسلو بفروشیم به اعتباری همراه اول بگیریم!!!!
معلوم نيس چه مشكلي دارن. اگه اين سرويس مفتي جديده چرا تو تبليغاتش نميگه.
آیا تماس با شماره 444 باید در زمان خاصی باشه؟چون من ساعت 4 روز جمعه(امروز)تماس گرفتم پیام
invalid number
می داد
لازم به ذکر که با خط همراه اول اعتباری زنگ زدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)