تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشكل تاخير و عدم كيفيت هنگام انتقال فيلم از دوربين به هارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

14 مشكل تاخير و عدم كيفيت هنگام انتقال فيلم از دوربين به هارد

سلام.
    من دو تا مشكل با كارت Tv دارم. (تو بحث سخت افزار مبتدي هستم. پس لطفا كمي بيشتر برام توضيح بدين)
    اول اينكه موقع ضبط فيلمم از دوربين تاخير داره. يعني بينن ضبط توقف و پرش داره. بعد هم كه از رو هارد قطعه ي ضبط شده رو اجرا مي كنم اونم همونجوريه.
    مشكل دومم هم اينه كه موقع ضبط ، صدا رو ضبط نمي كنه!!! مي دونم كه مال فيش هاي روي كارت Tv هستش . منتها نمي دونم كدوم فيش رو اشتباه وصل كردم يا اصلا وصل نكردم!
    دوربينم هم هندي كم JVC هستش

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام.
    من دو تا مشكل با كارت Tv دارم. (تو بحث سخت افزار مبتدي هستم. پس لطفا كمي بيشتر برام توضيح بدين)
    اول اينكه موقع ضبط فيلمم از دوربين تاخير داره. يعني بينن ضبط توقف و پرش داره. بعد هم كه از رو هارد قطعه ي ضبط شده رو اجرا مي كنم اونم همونجوريه.
    مشكل دومم هم اينه كه موقع ضبط ، صدا رو ضبط نمي كنه!!! مي دونم كه مال فيش هاي روي كارت Tv هستش . منتها نمي دونم كدوم فيش رو اشتباه وصل كردم يا اصلا وصل نكردم!
    من کارت tv ندارم و اولی رو نمیدونم
    ولی در مورد فیش از خروجی Audio روی دوربین به in Audio روی کارت صدا باید وصل بشه
    البته قاعدتا
    موفق باشید

داره خودمونی میشه google_mz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

سلام.
    سلام دوست عزیز
    امیدوارم منظور شما رو درست متوجه شده باشم ، اگر فیلم کپچر شده پرش و وقفه داره ، میتونه به چند دلیل باشه. اول اینکه شما فرمت نامناسبی برای ضبط انتخاب میکنید. ( با کارت TV حداکثر فرمتی که میشه انتخاب کرد VCD هست ) و دوم اینکه سیستم شما از لحاظ سخت افزاری ضعیفه. ( همون طور که میدونید برای تبدیل ویدیوی آنالوگ به دیجیتال ، سیستم باید محاسبات و پردازش های زیادی رو در زمان تبدیل و به صورت همزمان با پخش ویدیو ، انجام بده و چون شما از یک کارت Tv به جای کارت کپچر استفاده میکنید ، تمام این پردازش ها به عهده سیستم - CPU - شما است و ممکنه سیستم کم بیاره و فایل کپچر شده پرش دار و بی کیفیت بشه. )

اصولا کارت TV برای تبدیل فیلم وسیله مناسبی نیست ، البته نه اینکه نشه استفاده کرد ولی کیفیت خوبی هم ارایه نمیکنه. دلیلش هم اینه که چیپستی که توی اون استفاده شده برای پیش نمایش هست نه تبدیل.

البته اگر اطلاعات بیشتری بدید ممکنه دوستان دیگه بهتر راهنمایی کنن. ( مثل : مدل کارت TV نرم افزاری که برای کپچر استفاده میکنید و ... )

درمورد صدا هم همون طوره که دوست خوبم Javad_Ed عزیز گفتن. شما از روی دفترچه راهنمای کارت TV میتونید طریقه اتصال رو متوجه بشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از كمكتون اما اولا كه اصلا روي دوربين ننوشته كه كدوم يكي مال صداست. روي خود كارت TV هم همينطور. مدلشXcore هستش و tx2002
    كيفيت انتخاب شده هم همون VCD هستش

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

ممنون از كمكتون اما اولا كه اصلا روي دوربين ننوشته كه كدوم يكي مال صداست. روي خود كارت TV هم همينطور. مدلشXcore هستش و tx2002
    كيفيت انتخاب شده هم همون VCD هستش
    دوست عزیز کلا 2 تا فیش روی دوربین هست دیگه
    اون ها رو بزن و بعد دو بار با کارت tv تست کن اگه اولی نشد جاشو عوض کن حتما دومی هست
    راستیهمونطور که google_mz گفت توی دفترچه راهنمای کارتت نوشته

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام.
    سلام

مشكل اول احتمالا بخاطر كند بودن سيستم هنگام پردازش ممكنه باشه چون اين كارتها معمولا از cpu سيستم استفاده مي كنند در ضمن شما خروجي كه مشخص ميكنيد حتما از نوع vcd باشه تا در هنگام پرداش سيستم بتواند بدون پرش ضبط كند
    در مورد سوال دوم در جعبه كارت تي وي يك فيش دوسر كوچك وجود داره كه يك سر اون در داخل كارت tv كه فكركنم آبي بايد باشد وسر ديگر هم بايد در lin in كامپيوتر قرار بگيره تا صدا از طريق لاين اين وارد كارت صداي سيستم بشه
    تا در كامپيوتر ضبط بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما براي كپچر از كارتهاي تي وي :
    اولا بايد يك پارتيشن به نسبت خالي را براي اين كار در نظر بگيريد
    دوما اون پارتيشن رو هميشه ديفرگمنت كنيد
    سوما بهتره كه پارتيشن شما ntfs باشه
    چهارما شما در هنگم كپچر بايد صدا رو از سيستم بشنويد و در غيز اينصورت لاين يا به عبارتي input صداي شما مي بايست تعريف شود
    پنجما بعضي از كارتهاي صدا از ورودي كارت صدا براي ورود صدا استفاده مي كنند و خودشان ورودي صدا ندارند و فقط ورودي تصوير دارند.
    و خيلي چيزهاي ديگر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    چهارما شما در هنگم كپچر بايد صدا رو از سيستم بشنويد و در غيز اينصورت لاين يا به عبارتي input صداي شما مي بايست تعريف شود
    پنجما بعضي از كارتهاي صدا از ورودي كارت صدا براي ورود صدا استفاده مي كنند و خودشان ورودي صدا ندارند و فقط ورودي تصوير دارند.
    و خيلي چيزهاي ديگر
    از راهنماييتون ممنون. چجوري مي تونم input رو خودم تعريف كنم؟ در ضمن نكته ي پنجمتون درسته . چون از ورودي كارت صدا استفاده مي كنه. چون يه كابل كوچيك داره كه ورودي كارت صدا رو به يكي از ورودي هاي روي كارت تي وي وصل مي كنه. قبلا يه نفر برام كارت تي وي و كپچر كردن فيلمم رو راه انداخته. الان كه مجدد خودم مي خوام كابل ها رو وصل كنم يادم نيست چجوري اونا رو به هم وصل كرده.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

براي اينكه سريع تر به نتيجه برسيم يه تصوير از كارت تي وي سيستمم اينجا ميذارم:

اينم اسماشون از راست به چپ:
    آبي: AUDIO IN
    CATV
    زرد: VIDEO IN
    مشكي: SVIDEO
    سبز: LINE OUT
    صورتي: REMOTE

روي دوربين هم كه دو تا پورت زرد كه كنارش نوشته V و يه پورت سفيد كه كنارش نوشته A هستش.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

از راهنماييتون ممنون. چجوري مي تونم input رو خودم تعريف كنم؟ در ضمن نكته ي پنجمتون درسته . چون از ورودي كارت صدا استفاده مي كنه. چون يه كابل كوچيك داره كه ورودي كارت صدا رو به يكي از ورودي هاي روي كارت تي وي وصل مي كنه. قبلا يه نفر برام كارت تي وي و كپچر كردن فيلمم رو راه انداخته. الان كه مجدد خودم مي خوام كابل ها رو وصل كنم يادم نيست چجوري اونا رو به هم وصل كرده.
    اونجوري كه توضيح دادم عمل كردين؟
    شما خروجي صدا دوربين (سفيد يا قرمز) رو درون كارت صدا كامپيوتر ودرقسمت llin in (معمولا آبي رنگه) قرار بدين ببينيد جواب ميده

موفق باشيد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •