شاید موضوع دستمالی شده ای باشه...ولی برام خیلی اهمیت داره...

امروز خیلی اتفاقی! آهنگ های فاخر! آقای حمید عسگری! رو گوش می دادم...به یه نکته ی جالب برخوردم...با خودم گفتم واقعا" این آهنگ ها مجوز دارن؟

برگردیم به چند ماه قبل...آلبوم تسونامی مهدی مقدم...خیلی جالبه...اون آلبوم هم مجوز داشت!...هر چی سعی کردم نتونستم بین آهنگ های این عزیزان و خواننده های لس آنجلسی فرفی ببینم...!

حالا از این دو عزیز بگذریم ، بنیامین چی؟ آیا با این سیستم فیل ترینگ ارشاد ، آلبوم 85 مستحق دریافت مجوز بود؟
چه طور با کنسرت بنیامین مخالفت می کنن و میگن که نمی تونیم جلوی هیجان مردم رو بگیریم ، بعد به همون آهنگ ها مجوز میدن؟ حالا میگیم اجرای Live شور دیگه ای داره...پس حمید عسگری چی؟ با اینکه طرفدارای بنیامین بهادری قابل مقایسه نیست با حمید عسگری ، ولی خب در هر صورت اون هم آهنگاش اون وریه...
تا اعماق آدم می سوزه! وقتی جشنواره ی فجر بعد از بیست و چند دوره بالاخره از خر شیطون میاد پایین و اجازه میده سبک پاپ هم در جشنواره ی موسیقی شرکت کنه ، بعد اون وقت یکی از نمایندگان موسیقی پاپ کشور ، آقایی میشه به نام حمید عسگری...
حمید عسگری ای که خودش دنباله روی یکی دیگه اس...که اون یکی دیگه رو همین کسایی که با اجرای Live جناب عسگری موافقت می کنن ، چند سال قبل از کشور خودش تبعیدش کردن...

بله...آیا واقعا" فقط شادمهر اضافی بود توی این ممکلت؟ واقعا" آهنگ آدم آهنی بنیامین فاخره؟

واقعا" جالب شد...! شادمهر عقیلی باید 6 ماه تمام سگ دو بزنه تا واسه شاهکارهایی مثل عطر یاس و مسافر کجوز بگیره! بعد اون وقت...

من می خوام بدونم اثری عرفانی و ادبی مثل عطر یاس توی قرن اخیر ساخته شده؟ حالا دامنه اش رو محدود تر کنیم ، تو این چند سالی که موسیقی ایران پا گرفته ، آهنگی مذهبی و محبوب به زیبایی عطر یاس داشتیم؟ چند نفر رو داریم که با مسافر خاطره نداشته باشن؟ کی می تونه مثل شادمهر 7 دقیقه آهنگ بده که همش بشه زندگی هواداراش؟...توی بی نهایت شب رو میگم...هیچ کس شکی نداره که آلبوم بهار من از زیباترین آلبوم های بی کلام تاریخ موسیقی کشورمونه...شاید دیگه نوازنده و آهنگسازی مثل شادمهر بوجود نیاد...

خب گذشته ها گذشته...(این رو نگیم چی بگیم؟) امروز رو نگاه کنین...چرا باید شادمهر حدود یک سال از عمرش رو تو پله های ارشاد می گذروند تا واسه دهاتی مجوز بگیره؟ همین لجبازی های ارشاد سبب شد که حالا دیگه شادمهری نباشه...اشتباه نکنین...شادمهر نمرده ، بلکه از توی قلب هواداراش پاک شده...
چرا باید اینا کاری می کردن که اون بیچاره با اون همه هنر به سمت موسیقی تجاری فرار کنه و از کشور خودش بره و فقط یه مشت خاطره از خودش جا بذاره؟
چرا باید با دادن آهنگایی مثل بغض و مشکوک تمام اون خاطرات به جا گذاشته رو محو کنه؟
آخه چرا؟ چرا منی که دیوانه ی شادمهر بودم ، الان باید با شرمندگی بگم دوسش دارم؟...

شاید این بیت خود شادمهر در وصف مسئولین عزیز مصداق باشه:

اونایی که نداشتن از خوبی ها نشونه
دیدن که خوبی یاس باعث زشتیشونه
عابرای بی احساس پا گذاشتن روی یاس
ساقه هاشو شکستن آدمای نا سپاس...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

در هر صورت...

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

ولی الان چی؟
تو رو خدا بلایی که سر شادمهر و محسن نامجو و کاوه آوردین ، سر کسایی مثل محسن چاوشی ، یاس ، و خیلی های دیگه ای که تو پله های این ساختمان بی در و پیکر ارشاد دارن می دون تا شاید بتونن خودشون رو از زیرزمینی بودن در بیارن ، نیارین...
اگه واقعا" می دونین موسیقی چیه از دست دادن هنرمندای بزرگی که فراریشون دادین رو سرمشق و عبرت قرار بدین و دیگه تکرار نکنین...به طور قطع ، ترنجی که محسن نامجو ارائه داد در درک . فهم خیلی از مسئولین نمی گنجه...چون واسه امروز و فردا نیست...شاید چندین سال دیگه بتونن درک کنن نامجو عربده نمی کشید...صدای سگ در نمی آورد...لفظ دقیق انگلیسیش رو یادم نمیاد ، ولی خودمون به این نوع موسیقی می گیم پیشرو...خیلی قبل تر آدمای بزرگی رو این جوری طرد کردیم...خیلیا شکست خوردن ، چون کاراشون مال دوره ی خودشون نبوده...فراتر از درک مردم کار می دادن...
شاید چند سال دیگه قدر کسایی که از دست میدیم رو بفهمیم...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

آلبوم مجوز نگرفته ی محسن چاوشی ، به صورت اینترنتی پخش میشه ، این چه فرقی می کنه با پخش مجاز اون؟
خب شما به یه آلبوم مجوز نمیدین تا اون آهنگا رو مردم نشنوند ، به عقیده ی شما اون آهنگ ها رو صلاح نیست ملت بشنوند..OK ، قبول...ولی خب این جوری که باز مردم می شنوندش؟ چه فرقی داشت؟
فقط در این صورت حق اون خواننده ی بدبخت خورده میشه و پشیزی تو جیبش نمیره و این سبب میشه که بره...

چاوشی ها و شادمهر ها زیادند...خیلیا به این شکل حروم شدن...حالا کسایی که اسم بردم ، واسه این هنوز هستن ، چون عاشق ایرانن ، یه کمی صبرشون هم زیاده ، ولی کاری نکنین که این ها هم بپرن...اون وقت باید تو سر خودتون بزنین تا جلوی موسیقی لس آنجلسی رو توی کشور بگیرین...
اگه واقعا" موسیقی رو می شناسین ، قدر موسیقی دان ها رو بدونین...