آقا خیلی ممنون این برنامرو زودتر معرفی میکردی خیلی تاثیر داشت فقط ببینم تنظیمات خاصی که نداره؟
آقا خیلی ممنون این برنامرو زودتر معرفی میکردی خیلی تاثیر داشت فقط ببینم تنظیمات خاصی که نداره؟
نه ، به طور خودکار تو اینترنت اکسپلورر متداخل هست ولی برای استفاده از مرورگر های دیگه باید ------ رو به طور دستی وارد کنید ، ولی من مرورگر اوانت رو به همه مرورگر های دیگه ترجیح میدم ، فوق العادست ...
ببخشید ولی چرا چرت و پرت میگید دیگه نامه از این معتبر تر خود صبانت داره میگه از عمد
سرعتو نزدیک به قرارداد کرده دیگه شما چی میگید تازه اگر به این نامه شک دارید اصلا
به خود صبانت (تهران) زنگ بزنید یا به لینک زیر بروید. من خودم شخصا شارژم که تموم شد
دیگه طرف صبانت نمی رم چون صبانت زرنگی کرد اول سرعت های بالا به همه داد بعد که
کاربراش زیاد شدن و حسابی پول در آورد و حال کرد بعد سرعتشو (طبق نامه و گفته ی خودش)
به میزان قرارداد رسوند در هر صورت کمال نامردی را در حق کاربرا کرد.
تلفن هاي روابط عمومي دفتر مركزي نداگستر صبا تهران جهت شكايت و پيگيري : 88553824-021 و 88553732-021کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام از چه مرورگری استفاده میکنید؟...خب این تغییرات دستی ------ باید چطور باشه؟
زیادم چرت و پرت نیست دوست عزیز که زود قضاوت می کنی .
من دیروز پهنای باندم تموم شد و امروز رفتم شارژ کردم و الان هم خدا رو شکر فعلا سرعت به همون شکل سابقه . ( سرعت دانلود بین 50 تا 60 ) امیدوارم همین طور بمونه وگرنه همونطور که گفتم جزو اولین کاربرها خواهم بود که عوض می کنم و میرم از جای دیگه میگیرم .
درود
حق با vahiddg2007 هست
درود
به من جای اینکه بشینیم اینجا و هی بگیم آقا سرعت کم هست
اقا فلان هست
اشغال هست صبا نت
بریم یک کار اساسی کنیم
این جا رو که کسی نمی خونه
یکی از نماینده ها و یا هر چیز دیگر بیاد یه امضا هماهنگ راه بندازه به نتیجه برسیم
والا به خدا
کلافه شدیم
اون لینک هم مال نماینده خراسان ایول داره
فقط باید به صورت امضا بشه
یا هر چیز دیگه که ملت رای بدن
سریع جمع بشه
امید به صورت امضا کنند
با سپاس
واقعا واسه این شرکت متاسفام .
امروز زنگ زدم میگم امروز میاین نصب کنید ؟ منشی گفت الآن نیستند یه نیم ساعت دیگه زنگ بزن .
نیم ساعت دیگه زنگ زدم طرف میگه مودم هامون تموم شده ! فردا میایم نصب میکنیم !
آخه روز تعطیل مگه پست کار میکنه ؟
اصلا روز تعطیل شرکت اینا بازه که اینطوری میگه ؟
بخدا دیگه خسته شدم انقدر زنگ زدم .
منشی هم دیگه منو میشناسه .
یه طوری هم حرف میزنه که انگار از من طلبی داره !!!
من واسه امشب میخواستم که دیگه اینم رفت ...
سلام
می خوام بدونم جدیدا تنظیمات dns رو تغییر ندادن
من 4 ماه پیش که بهشون زنگ زدم این dns رو بهم دادن
217.218.127.105
217.218127.107
چند وقتی میشه که خیلی از سایتها برام باز نمیشن
حتی جدیدا سایت tinypic هم برام باز نمیشه
رپید شیر هم همینطور
اصلا هیچ سایتی لود نمیشه
مشکل کجاست؟
من از مرورگر اوانت استفاده می کنم :
قبل از نصب این مرورگر فوق العاده، آخرین ورژن IE رو نصب کنید چون این مرورگر از انجین های IE استفاده می کنه و بعد از نصب برید تو تنظیماتش و مطابق سلیقتون مرورگر رو تنظیم کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییرات ------ در مرورگرهای مختلف، متفاوت هست. ولی این مرورگر به طور خودکار ------ استفاده شده در IE رو به طور پیشفرض در نظر میگیره و نیازی به هیچ تنظیمی نیست ...
چون من با اپرا و فایر فاکس خیلی وقت هست که کار نکردم دقیقا نمیدونم که محل تغییر پروکسیشون کجاست ، ولی شما باید از داخل تنظیمات به دنبال ------ ستینگ باشید و وقتی که اونا پیدا کردید ------ داده شده در برنامه رو جایگزین کنید، به همین راحتی !
مثلا اگر بخواهیم به طور دستی ------ رو در همین مرورگر اوانت وارد کنیم از منوی Tools گزینه Proxy رو انتخاب کرده و تیک مروبوط به پیشفرض IE رو به Customize تغییر داده و اونجا در قسمت Address و Port عدد های داده شده در برنامه رو جایگزین می کنیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)