E6700 دیگه در بازار نیست و قیمت ثابتی نداره.
E6750 : حدود 185
E6850 : حدود 315
E6700 دیگه در بازار نیست و قیمت ثابتی نداره.
E6750 : حدود 185
E6850 : حدود 315
برنامش چجوریاست؟ میشه بگی؟ دمت گرم خیلی حال دادی اگه بگی..
و بگی از کجا دانلودش کنم.
فدات
(مگه از تو آپشن و ... سیستم نمیشه فهمید مدل سی پی یوم چیه؟ فقط میدونم 2.8 اینتل هست)
بعد از دانلود فایل رو Unzip کنید و فایل cpuz.exe رو باز کنید. بعد از چند لحظه کلیه مشخصات CPU رو بهتون نشون میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر برنامه اي ورژن 64 رو مي خواد كه باييد بخرين يا DLL كنين.........
یعنی اگه رو سیستم 64 بیت که ویستا 64 بیت داره همین برنامه های معمولی 32 بریزم چی میشه ؟
مثلا همین مسنجر و اپرا و . . . .
سلام
يه CPU Intel در حد 130 تومان معرفي كنيد ( Core To Duo )?
سلام
1 سوال: بین 2 تا سی پی یو که قیمت یکسانی دارند سی پی یو 2 هسته ای بهتره یا فول تک هسته ای؟؟
با سلام
من يك Cpu اينتل دو هسته اي 3.4 دارم با رم 512 .... سرعت ويندوزم واقعا كند و عذاب آور هست.خواستم بدونم اگر رمم رو 2 گيگ بكنم مشكل سرعتم حل ميشه يا نه؟ من 98% در ويندوز كار ميكنم و هيچ پروسس سنگيني ندارم...خيلي ها ميگن براي سرعت بالا در ويندوز بايد Amd بگيرم؟ آيا اين درسته ؟ يا با افزايش Ram مشكل سرعتم حل ميشه؟
اگر به Amd بايد تعويض كنم لطفا راهنمايي كنيد چقدر بايد هزينه كنم؟؟ در حد 100 تومن ؟؟؟
با تشكر
بعضی از برنامه ها مثل Opera یا مسنجر ها مشکلی با ویندوز 64-بیت ندارند ولی ممکنه بعضی برنامه ها کار نکنند...
میشه چند تا از اینا رو نام ببری ( همونایی که کار نمیکنن )
مثلا همین فلش گت و ویدیو استودیو و فتو شاپ و این برنامه های رایج که مشکلی ندارن ؟
اگه تعداد اون مشکل دارا کمه 64 بیتو نصب کنم ؟
و اگه مشکلی پیش بیاد چطور میشه ؟ ( اصلا برنامه اجرا نمیشه یا طور دیگه ای میشه ؟ )
راستی آرمان خیلی وقته اینجا منتظرتم ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حذف شود
.............
Last edited by Actros; 06-02-2008 at 00:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)