تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 105 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی مخصوصا جناب امین رخ که مدتی است نه من از خبری بوده نه از ایشون مثل اینکه!

جناب امین رخ مبنای تعیین زمان کاشت مناسب یک محصول چگونه است؟ ایا چون من در منطقه ای هستم که زمستان متعادلی نسبت به شهر های بالاتر داره ایا در تمام فصول سال قادر به کشت هستم؟ و محصولات فصل سرد و گرم چگونه از هم تشخیص داده می شوند؟

با تشکر فراوان

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی مخصوصا جناب امین رخ که مدتی است نه من از خبری بوده نه از ایشون مثل اینکه!

جناب امین رخ مبنای تعیین زمان کاشت مناسب یک محصول چگونه است؟ ایا چون من در منطقه ای هستم که زمستان متعادلی نسبت به شهر های بالاتر داره ایا در تمام فصول سال قادر به کشت هستم؟ و محصولات فصل سرد و گرم چگونه از هم تشخیص داده می شوند؟

با تشکر فراوان
    سلام
    تا جناب امین رخ جواب کاملتر رو بدن امیدورام جواب من کمکتون کنه
    تعیین زمان کشت مناسب یک محصول به عوامل زیادی بستگی داره تقریبا به نظر من میشه گفت بی نهایت فاکتور
    مثلا نوع محصول مورد کشتتون؟نوع کشتتون؟آّبی باشه یا دیم؟

اینکه شهر شما زمستان های معتدلتری داره فکر نکنم دلیل خوبی باشه که بشه در تمام طول سال اونجا کشت کرد و باید با مطالعه ی اقلیم منطقه ببینید که عاملهای لازم برای داشتن فصل رویشی مناسب رو داره یا نه؟مثلا ممکنه از نظر دما خوب باشه اما رطوبت موردنیاز گیاهتون رو تامین نکنه یا اینکه عوامل جوی دیگه ای مثل بادهای منطقه ای یا آفت محلی مانع کارتون بشه..پس بازم میشه گفت به عوامل مختلفی بستگی داره

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

از اینکه بعد از مدتها سری به این تاپیک زدید خوشحالم و ممنونم. شما درست می فرمایید سعی می کنم که این سری که به دزفول می رم به اداره تحقیقات صفی اباد دزفول سری بزنم تا شاید بتونم اطلاعات بهتری پیدا کنم.

بازم ممنونم.

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام
    درسته. مدتی هست که این تاپیک کمی خوابیده.به هرصورت از دیدن دوباره شما دوستان در اینجا خوشحالم.بنظر میرسه که کسی از دوستان پی سی در زمینه باغبانی دیگه مشکلی نداره!
    در واقع همونجوری که آو آ ی عزیز گفتند به بینهایت چیز بستگی داره.برای راحت تر کردن قضیه میخوام یه تقسیم بندی کلی براتون بگم>
    میتونیم بذر ها رو از نظر شرایط مناسب برای جوانه زنی توی چند گروه کلی قرار بدیم.اونایی که برای جوانه زنی به درجه حرارت مناسب نیاز دارند-اونایی که برا ی جوانه زنی به تیمارهای مناسب سرمایی یا تیمار های دیگه نیاز دارند- اونایی که به نور نیاز دارند- اونایی که به تاریکی نیاز دارند!
    خوب فرض رو بر این میگیریم که درجه حرارت عامل تعیین کننده برای جوانه زنی بذر های ما باشه.بنابر این درجه حرارت رو به تناسب براورده میکنیم و بذور ما جوانه میزنند.حالا باید ببینیم که دامنه تحمل سرما یا گرما برای نهال ما قابل قبول هست یا نه. فرض رو بر این میگیریم که اینهم مشکلی نداشته باشه.نهالمون رشد میکنه.خوب حالا باید ببینیم که از گیاه تازه مون چه انتظاری دارین؟ازش محصول میخوایم یا نه؟این یکی دیگه یک کم مسئله پیدا میکنه چون باید یک تقسیم بندی کلی دیگه هم بکنیم>گیاهانی که برای محصول دادن به تعداد ساعات سرمای مناسب نیاز دارند -گیاهانی که به تعداد ساعات گرمای مناسب نیاز دارند.-همینطور گیاهانی که به روز بلند یا به روز کوتاه نیاز دارند.
    خوب فرض بر این میگیریم که بذری را کاشته ایم ونهالمون بزرگ هم شده ولی وقتی بهش نگاه میکنیم میبینیم داره زار میزنه!فکر میکنید ایراد از چیه؟یا اینکه یه نهال مناطق سرد سیر رو بیاریم جای گرمسیر. البته که زنده میمونه ولی محصول نمیده،چرا؟یا اینگه یک گیاه استوایی رو بیاریم جای سردسیر یا گرمسیر،چی میشه؟
    و سووال نهایی دیگه اینکه هیچ فکر کردین که چرا بعضی از گیاهان بطور طبیعی در برخی مناطق یافت میشن یا برعکس،یافت نمیشن؟
    فکر میکنم جواب آو آ جان رو کمی تکمیل کردم و احتمالا جوابتونو گرفتین. اگه غیر از اینه بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم.
    موفق باشید.
    امین رخ
    Last edited by amin_rogh; 25-01-2008 at 14:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

جوابتون کامل و فوق العاده بود.
    یه سوال دیگه :

من الان چند بذر کاج رو کاشتم دو تا از اونها جوونه زده و بسیار برای من شگفت انگیز و جالب هستند. ایا به نظر شما امکان رشد این کاجها که خودم بذرشون رو از تهران از درختها برداشت کردم هست یا نه؟ اینکه من این نهالهای بسیار کوچک رو در داخل اتاق پرورش بدهم یا در همان هوای ازاد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

جوابتون کامل و فوق العاده بود.
    یه سوال دیگه :

من الان چند بذر کاج رو کاشتم دو تا از اونها جوونه زده و بسیار برای من شگفت انگیز و جالب هستند. ایا به نظر شما امکان رشد این کاجها که خودم بذرشون رو از تهران از درختها برداشت کردم هست یا نه؟ اینکه من این نهالهای بسیار کوچک رو در داخل اتاق پرورش بدهم یا در همان هوای ازاد؟
    سلام
    خواهش ميکنم.قابل شما رو نداره.
    خوش حال شدم که جونه زدن.بهتره که از آفتاب مستقيم دور نگه شون دارين.ضمن اينکه نور لازم رو هم در اختيارشون بزارين.
    ولی به هيچ وجه توی اتاق نبرينشون.

اميدوارم که دوام بيارن.نتيجه رو به ما هم بگيد.خوش حال ميشيم بشنويم.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

خواهش میکنم جناب hamidma خوشحالم که این تاپیک هنوز فعاله و شما اشتیاق زیادی به پرورش گیاهان دارین
    در مورد کاج هاتون هم خوشحالم موفق باشید

از آقای امین رخ هم بسیار ممنون.همیشه از اطلاعات خوبتون استفاده کردیم.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام و خوشحالم که با این سایت آشنا شدم.دوستان قلمه فیلو دندرون را در آب ریشه دار کردم و به خاک منتقل کردم اما رشد متوقف شده . تکلیف چیه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

سلام و خوشحالم که با این سایت آشنا شدم.دوستان قلمه فیلو دندرون را در آب ریشه دار کردم و به خاک منتقل کردم اما رشد متوقف شده . تکلیف چیه
    سلام
    از اينکه به جمع ما پيوستيد خوش حاليم و به شما خوشامد ميگوييم.
    کند شدن رشد در اين حالت طبيعی هست.چون ريشه بايد به محيط جديدش عادت کنه.امّا تنها دليل هم نيست.فصل زمستان هم در اينمورد مؤثر هست.
    با بلند تر شدن روزها شاهد تغيرات مثبت در رشد خواهيد بود.در اين فاصله بعد از يکی دوهفته ديگه استفاده از کمی کودمناسب گلدان نتيجه مثبت خواهد داشت.
    موفق باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض دیفن باخیا

جناب امین رخ با تقدیر و تشکر از پاسخ شما.قلمه ای از دیفن را که در آب ریشه دار شده بود را به گلدان انتقال دادم در گلخانه ای که در منزل ساختم و در شرایط دمایی 18 تا 20 درجه در شب و25 تا 28 درجه در روز و با رطوبت 55 تا 70 درصد رطوبت ، اما هم رشد متوقف شده ، هم آثار تاول روی برگ ظاهر شده که دلیل آن را نمیدانم.لذا درصورت امکان راهنمایی بفرمایید. ضمنا بنا به تجویز شما از امروز با کود BMX محلول پاشی کردم. اگر کود بهتری سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید .با تشکر و منتظر پاسخ شما هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •