سي پي يو من Pentium III 1200MHz با FSB=133 و مادر برد ASUS TUSI-MN. دماي اين سي پي يو در حالت نرمال تو چه حدوداييه؟مال من دورو بر 52 درجه اس.به نظر شما بالاست يا خوبه؟
سي پي يو من Pentium III 1200MHz با FSB=133 و مادر برد ASUS TUSI-MN. دماي اين سي پي يو در حالت نرمال تو چه حدوداييه؟مال من دورو بر 52 درجه اس.به نظر شما بالاست يا خوبه؟
نهایتنا 30 تا 40 درجه
همون طور كه دوستمون گفتند . حدود 10 درجه زياده.
بهتره يه فكري براي تهويه اون(فن)بكنيد.
شما بايد فن رو تميز كني و روي سي پي يو يهكم خمير سيليكون بزني تا دماي بياد پائين
خيلي ممنون از توضيحاتتون.جايي سراغ دارين كه يه فن خوب ازش بخرم؟(تو تهران).يه سوال ديگه :فكر مي كنين خمير سيليكون چند درجه بياره پايين؟
آقا سی پی یو اینتل نیازی به خمیر سیلیکون نداره .
خب پس من چيكار كنم دماش بياد پايين؟نوشته شده توسط staywithme
راستي يه سوال ديگه:
من دماي اتاقم به 25 درجه هم نميرسه.وقتي بعد 10-12 ساعت خاموش بودن كامپيوترو روشن مي كنم خب ادم انتظار داره دماي سي پي يو و مادر برد هر دو تاش برابر با محيط اطراف باشه.ولي همون لحظه اول هم دماي مادر برد 32-33 درجه اس و دماي سي پي يو 42-43 درجه.يعني ممكنه monitoring بايوس اشتباه نشون بده؟
خمير سيليكون نمي خواد!!!! خيلي جالبه ؟ خمير سيليكون هادي گرما و باعث ميشه پردازنده به خوبي با هيت سينك وصل بشه.
اين حرف رو جائي ديگه نزن هر پردازندهاي احنياج به خمير سيليكون داره
دوست خوبم zoneealam شما ميتوني يه فن كولر مستر بخري و اندازه يه نخود روي پردازنده خمير بزني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)