تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یه پیشنهاد برای دوستداران بازی pes

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض یه پیشنهاد برای دوستداران بازی pes

سلام به همه طرفداران بازی pes
    یه پیشنهاد داشتم که خیلی وقته روش فکر میکنم و امروز خواستم اینجا مطرحش کنم و این پیشنهاد هم اینه
    دوستداران و طرفداران این بازی از ابتدای ساخت اولین نسخه بازی تا به حال فقط با تیمهای اروپایی بازی کردن و در بعضی موارد هم شرکتهای ایرانی با تغیراتی تیمهای ایرانی رو وارد بازی کردن تا بتونیم بازی کنیم
    حالا پیشنهاد من اینه که یهک گروهی از طرفداران که می تونن با برنامه های ادیت کردن این بازی کار کنن ( برنامه هایی مثل ggs و afs explorer و ... ) که برای ویرایش این بازی ساخته شده و کسانی که از لحاظ گرافیکی خیلی وارد هستن و می تونن ( چهره بازیکنها ، لباس تیمها ، استادیوم ، لوگوها و... ) و هر تغییراتی که می شه تو این بازی داد رو انجام بدن یا بسازن جمع بشن و با هم یک بازی برای آسایی ها با لیگهای مثل ( ایران ، کره ، ژاپن ، امارات ، قطر ، عربستان و ... ) رو به جای لیگهایی مثل ( انگلیس ، اسپانیا ، فرانسه ، پرتغال و ایتالیا ) قرار بدیم و تیمهای مطرح اروپا مثل ( میلان ، اینتر ، منچستر ، آرسنال ، چلسی ، رئال ، بارسلونا و تیمهای پرطرفدار دیگه اروپا رو هم تو قسمتهای دیگه این بازی قرار بدیم . همه می دونیم که توی مستر لیگ وفقط میشه با لیگهای ( انگلیس ، اسپانیا ، پرتغال ، فرانسه و ایتالیا ) حالا ما اگخ لیگهای آسیایی رو به جای لیگهای اروپایی بکنیم فکر می کنید لذت بیشتری نداره . البته شاید بعضی از دوستان بخندن ولی من خودم به شخصه از بس باتیمهای اروپایی بازی کردم خسته شدم ، درسته که بازکنهای مشهوری دارن ولی می دونم که خیلی از ایرانیها و حتی آسیاییها دوست دارن با تیمهای مهبوب کشورشون تو لیگ خودشون بازی کنن یا خود من دوست دارم با استقلال لیگ ایران رو بازی کنم و با تیمهایی مثل پیروزی ، سپاهان ، صبا و ... بازی کنم ، اونم تو لیگ مستر .

حالا از دوستان اگه کسانی هستند که با این فکر من موافقن و میتونن تو این طرح شرکت کنن تو این تاپیک نظرشون رو اعلام کنن .

لطفا طرفداران بازی فیفا اینجا حرفی نزنن که آی بازی فیفا همه تیمهای اسیایی رو داره ای فیفا فلانی ای فیفا بهمان من دارم درباره بازی pes حرف میزنم نه فیفا .
    Last edited by محمد حسن بیگی; 28-01-2008 at 15:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر خیلی خوبیه ولی کو مرد عمل؟!
    باید یه تیم بزرگ درست کنی. من تو خط خود بازی نیستم ولی از گرافیک و 3d یه چیزایی میدونم .اگه لینک اون برنامه هایی که گفتی رو بذاری شاید بشه یه کارایی بکنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

آقا من چهره رو درست میکنم
    بچه های دیگه رو هم جمع میکنم
    منتها یه کم سخته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •