آقا من یه مانیتور L1760TR دارم می خواست ببینم اگه یه xbox 360 بگیرم رو این مانیتور کیفیت خوبی داره یا نه در ضمن
الان قیمت یه xbox 360 ساخت 2007 به بعد چقدره وامکان داره تا چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد.
آقا من یه مانیتور L1760TR دارم می خواست ببینم اگه یه xbox 360 بگیرم رو این مانیتور کیفیت خوبی داره یا نه در ضمن
الان قیمت یه xbox 360 ساخت 2007 به بعد چقدره وامکان داره تا چند وقت دیگه قیمتش پایین بیاد.
دوست من مارک مانيتورت چيه؟ وايد هست يا نه؟
17 اینچه ديگه ؟ در کل 360 ها در مانيتور های 17 اینچ ( Lcd) بهتر کار ميکنن و صد البته از يک تلويزيون 26 اینچ کيفيت بهتری نشون ميدن.
قيمت انواع 360 در ایران بعد از 2007 :
پريميوم : 430-550
الايت : 550-700
هيلو : 500-650
تمامی قيمت ها بستگی به انصاف فروشنده داره.
الان که نزديک عيده قيمتا ميشه 100 برابر!!!!
اما تا اواسط ارديبهشت قيمت ها ميره پايين
مارکش LG هست و واید نیست در ضمن 17 اینچ هست زمان پاسخگویی هم 2 میلی ثانیه هست.
سلام بچه های گل.من تازه کارم،میخوام یه 360 بگیرم.میخوام بدونم مشکل 3 چراغ قرمز چیه؟آیا کنسول میسوزه؟
سلام.
این مانیتور برای بازی مناسب هست. شما میتونید تقریبا کیفیت hd داشته باشید. . . فراموش نکنید که بعد از وصل کردن کنسول به مانیتور، حتما رزولوشن رو از داخل کنسول بالا ببرید. مثلا اگه مانیتور شما حداکثر 1200*1600 پشتیبانی میکنه، اون رو روی همین رزولوشن و در حالت Expanded قرار بدید.
سلام دوست عزیز. خوش آمدی.
مشکل سه چراغ ، که بیشتر کاربران باهاش سر و کله میزنن، به خاطر گرمای بیش از حد Gpu و شل شدن پایه های اون هست. که البته در کنسولهای ساخت 2007 به بعد، این مشکل تا حد زیادی برطرف شده. ( به دلیل نصب هیت سینک) . پس میتونید تقریبا مطمئن باشید که مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
کنسول میسوزه؟نه نميسوزه تقريبا اما بعدش که 3 چراغ شد بايد بندازيش دور!!( اولين بار درست ميشه اما بعد از تعمير دوباره خراب ميشه.)
دوستان من يه راهي براي خنك كردن كنسول فكر مي كنم تواين هواي سرد جواب ميده اون هم اينه كه كنسول رو كذاشتم رو يه صندلي بعد يه بنكه كذاشتم جلوش وقتي كه روشن كردم بعد از 2ساعت دماي جداره كنسول خيلي خنكتر از اون موقعي بود كه اين كارو نكرده بودم (شما هم انجام بدين ضرري نداره)
باتشكر
فکر نمیکنید این کار برای کنسول ضرر داره ؟!
در جایی خوندم که : " وزیدن مستقیم باد به وسایل برقی و الکترونیکی باعث خراب شدن اونا میشه." بهتره برای این کار یه اینترکولر بگیرید.
موفق باشید
سلام.
یک 65nm نوع فالکون احتیاجی به اینترکولر و یا 12 ولت کردن فنها داره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)