نه
در مورد امضا لازم نیست
خوب ازش سرویس نگیرید از 100000 تا امضا بهتر هست
در مورد سایت صبا ببینیم اوضع از چه قرار هست.![]()
نه
در مورد امضا لازم نیست
خوب ازش سرویس نگیرید از 100000 تا امضا بهتر هست
در مورد سایت صبا ببینیم اوضع از چه قرار هست.![]()
سلام دوستان با توجه به قیمت و سرعت صبانت می خوام از این شرکت adsl بگیرم. جهار رقم اولمون هم 8826
با توجه به این که زیاد دانلود نمی کنم و بیشتر وبگردی می خواستم بدونم این 2gb واقعا برام کافیه یا نه. یکی از دوستان نوشته بود فقط وبگردی میکنه و تو یه هفته 1.5gb از اکانتش رفته. برای شما هم این طوریه؟
وبگردی زیاد از حجم کم نمیکنه
رزوی چند ساعت مصرف داری؟
تقریبا روزی 5 ساعت .چک کردن سایت های خبری و google reader . گاهی هم ممکنه رادیو های اینترنتی گوش کنم.
به نظر من کافیه
5 'gig بگیر خیاله خودت رو راحت کن
کدوم سرعت؟
دیگه سرعت صبا نت هم مثل بقیه isp ها شده!
تازه این محدودیت حجمی صبا هم که افتضاحه!
شما حتی اگه فقط هم وبگردی کنی بعد یک مدت وسوسه می شی که یک کم هم دانلود کنی و ...
تازه فکر نکنم 5 گیگ برای 5 ساعت وبگردی روزانه کافی باشه!
فکر می کنم توی تهران داتک بهترین باشه.قیمتشم بد نیست.
راستی دوستان isp دیگه ای نمی شناسند که سرویس های حجمیشو با سرعت بالا و قیمت 10-18 تومان بده؟(مثل صبا که به اسم اینترنت 64 کیلوبیت یا 8 کیلو بایت تا 50 کیلو بایت سرعتش می رفت)
سرعت دانلود صبا راحت 50 کیلوبایت هست!منم تقریبا هر روز یک فیلم میگیرم.
ممنون از دوستان که لطف کردن جواب دادن. یه سوال دیگه ( البته ببخشید یه مقدار نامربوطه) . من از افزونه ph p-roxy
تو فایرفاکس برای عبور از ف ی لتر استفاده میکنم.بعضی isp ها وقتی سایتی رو ف یلت ر میکنن اسم سایت به عدد تبدیل میشه(مثل سپنتا) که در این صورت این اکستنشن کار نمی کنه . ولی بعضی isp ها (مثل داتک) اسم سایت تو آدرس بار همونجوری باقی می مونه و فقط سایت فیلتره . حالا این صبا نت آدرس سایتو تو آدرس بار (وقتی که سایتی ف-یلتره) به عدد تبدیل میکنه یا نه؟
سلام دوستان من هم صبا نتی هستم
از شهرری
سرعت خوبه من هم راضی هستم
اون دو سه روز اول دی سی میشد ولی الان نه. فقط تنها بدیش اینه مه youtobe رو ----- کرده .
کسی راه حلی داره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)