این که خیلی خوبه
اما جدا فکر نکنم نتیجه ی خاصی داشته باشه
چون اونا در هر صورت میان می گیرنمون، چه بحث کنیم، چه بحث نکنیم!
اما فکر کنم همون عکس و اینا خوب بود، البته اگه تموم نشده، اگه تموم هم شده که یکی یه نتیجه بگیره بریم سره موضوع بدی![]()
این که خیلی خوبه
اما جدا فکر نکنم نتیجه ی خاصی داشته باشه
چون اونا در هر صورت میان می گیرنمون، چه بحث کنیم، چه بحث نکنیم!
اما فکر کنم همون عکس و اینا خوب بود، البته اگه تموم نشده، اگه تموم هم شده که یکی یه نتیجه بگیره بریم سره موضوع بدی![]()
سايه جان بي خيال ! بزار سربازان عزيز با عشق و شور بياند تو ميدون رزم . ما هم كه تو بيابونا هستيم نامحرم نيست اونجا بزار ازاد باشند.
در مورد موضوع جديد هم با سايه موافقم بهتره در كنار اين شوخي هامون يكم هم به بحث مشغول بشيم .راستش ديشب با ديدن يه تابيك تو متفرقه اينقدر عصبي شدم كه خواستم موضوع را به بحث بكشم اينجا ولي الان فكر كنم درست نباشه اين مسئله باز بشه دوباره. براي همين از بقيه دوستان ميخوام زود تند سريع يه بحث را شروع كنند
كارين جون هر وقت خواستي ما در خدمتيم تا آموزش رايگان پاچه خواري. به تو هم بياموزيم.
از فرمانده هم سپاس گذاري ميكنم كه منو سلجوقه كردن ولي فعلا با اين تعداد پستها نميتونم.من حكم سلجوقگيم رو به كارين يا راه كوير اعطا ميكنم.
جمال هر چي تداركاتيه
چیکار کنیم ؟؟؟؟؟ من از بحث عجیب دور موندم اومدیم سرباز فراری شیم دیدم بابا فرمانده اصلا نفهمید یکی کم شده هر کی حال کرد میتونه واسه خودش بره مرخصی
نمیشه هرکی بیشتر چای شیرین باشه همون سلجوخه س
من انتخاب میکنم![]()
کدوم تاپیک؟
همون که منم دیدم و کلی خودمو کنترل کردم که نیام اینجا پست بدم؟ آره؟!
اگه همونه که واقعا که، آدم چه چیزا که نمی بینه:|
خب پس یکی شروع کنه دیگه، یه موضوع خوب
ایول بابا
دیگه آخرشی
دیگه واجب شد بیام واسه کلاسا![]()
salam ki ta hala ashegh nashode? rastesh ro begid ha
من من من من من من من من من
من![]()
فكر كنم همونه كارين جون ,هموني كه به اصطلاح دو تا دختر خانم !!!! با هم تبادل دوست ميكردند و از تنهاييشون درددل ميكردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)