با سلام مجدد جناب مهدی خان من با توجه به آموزش خوب شما توضیحات زیر را نوشتم ؟؟!!مهسون جان من قبلا یه آموزش کامل در مورد این FDA گذاشته بودم اگه یه جستجوی کوچک میکردین راحت اونرا پیدا میکردید!!
من خودم براتون سرچ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با FDA6 هم امتحان میکنم ؟؟!!ابتدا در Prepare for DOS Format تنظیمات را به صورت 1440 -Quad 1.44 mb - None انتخاب میکنم بعد وقتی به قسمت Analyse & Read Disk میرم با تنظیم
Number Of cylinders روی 80 ویا 79 و زدن تیک All tracks non-std جواب نمیدهد
و پیغام خطا زیر را میدهد :
Calibration Required Driva A: Density : Quad
اگر راه حل خاصی دارد یا باید تنظیمات ویژه دیگری صورت بگیرد لطفا" اساتید راهنمایی فرمایید
ولی نفهمیدم چرا در FDA 7 با پیغام Calibration Required Driva A: Density : Quad مواجه میشم ؟؟
در ضمن با FDA 7 به روش زیر تونستم کپی درست بگیرم
و قتی پیغام خطای با لا را میدهد فلاپی اصلی را از درایو در آوردم و یک فلاپی خام در FDD قرار دادم سپس به قسمت Calibrate و دیسکت خام را Calibrate کردم
بعد مجددا" به قسمت Analyse & Read Disk رفته و دیسکت اصلی قفل دار را در FDD قرار دادم و بقیه مراحل را هم طبق فرمایشات شما در فایل آموزشی دنبال کردم که در اتنهای کار موفق به کپی دیسکت قفل دار با FDA 7 شدم
ولی بیشتر جهت فسمت دوم سوالم مراحم شدم
اگر لازم میدانید ایمج گرفته شده از فلاپی قفل دار را در جایی آپلود کنم تا از کمک شما و دیگر اساتید در مورد کرک فایل مذکور بهرمند شوبم ؟؟!!در ضمن هیچ جوری نمیشود از شر این فلاپی خلاص شد و فقط فایلی که روی آن قفل است را کرک کرد ؟؟؟
قبلا" یک نرم افزار بود به نام CCUICA " Copy Control Shell Protection Remover" که وقتی فایل قفل گذاری شده با کپی کنترل را بهش معرفی میکریم آن را کرک میکرد و فایل دیگر بدون قفل کار میکرد اما وقتی برای این فایل این کار را انجام میده با پیغام زیر مواجه میشم :
Only DOS EXE Supported In This Version
آیا در این مورد هم کسی از دوستان Remover قفل کپی کنترل از فایل را برای برنامه های تحت ویندوز 3.1 سراغ دارد ؟
راستی با کپی کنترل ورزن 1.6 قفل گزاری شده است .