تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: كپي قفل Floppy ؟

در آغاز فعالیت Mahsoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

10 در اتنهای کار موفق به کپی دیسکت فقل دار باfda 7 شدم ؟!

مهسون جان من قبلا یه آموزش کامل در مورد این FDA گذاشته بودم اگه یه جستجوی کوچک میکردین راحت اونرا پیدا میکردید!!
    من خودم براتون سرچ کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام مجدد جناب مهدی خان من با توجه به آموزش خوب شما توضیحات زیر را نوشتم ؟؟!!
    ابتدا در Prepare for DOS Format تنظیمات را به صورت 1440 -Quad 1.44 mb - None انتخاب میکنم بعد وقتی به قسمت Analyse & Read Disk میرم با تنظیم
    Number Of cylinders روی 80 ویا 79 و زدن تیک All tracks non-std جواب نمیدهد
    و پیغام خطا زیر را میدهد :

Calibration Required Driva A: Density : Quad

اگر راه حل خاصی دارد یا باید تنظیمات ویژه دیگری صورت بگیرد لطفا" اساتید راهنمایی فرمایید
    من با FDA6 هم امتحان میکنم ؟؟!!
    ولی نفهمیدم چرا در FDA 7 با پیغام Calibration Required Driva A: Density : Quad مواجه میشم ؟؟
    در ضمن با FDA 7 به روش زیر تونستم کپی درست بگیرم
    و قتی پیغام خطای با لا را میدهد فلاپی اصلی را از درایو در آوردم و یک فلاپی خام در FDD قرار دادم سپس به قسمت Calibrate و دیسکت خام را Calibrate کردم
    بعد مجددا" به قسمت Analyse & Read Disk رفته و دیسکت اصلی قفل دار را در FDD قرار دادم و بقیه مراحل را هم طبق فرمایشات شما در فایل آموزشی دنبال کردم که در اتنهای کار موفق به کپی دیسکت قفل دار با FDA 7 شدم
    ولی بیشتر جهت فسمت دوم سوالم مراحم شدم
    در ضمن هیچ جوری نمیشود از شر این فلاپی خلاص شد و فقط فایلی که روی آن قفل است را کرک کرد ؟؟؟
    قبلا" یک نرم افزار بود به نام CCUICA " Copy Control Shell Protection Remover" که وقتی فایل قفل گذاری شده با کپی کنترل را بهش معرفی میکریم آن را کرک میکرد و فایل دیگر بدون قفل کار میکرد اما وقتی برای این فایل این کار را انجام میده با پیغام زیر مواجه میشم :
    Only DOS EXE Supported In This Version
    آیا در این مورد هم کسی از دوستان Remover قفل کپی کنترل از فایل را برای برنامه های تحت ویندوز 3.1 سراغ دارد ؟
    راستی با کپی کنترل ورزن 1.6 قفل گزاری شده است .
    اگر لازم میدانید ایمج گرفته شده از فلاپی قفل دار را در جایی آپلود کنم تا از کمک شما و دیگر اساتید در مورد کرک فایل مذکور بهرمند شوبم ؟؟!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستش جناب مهسون من که کرکر نیستم!!
    اما شما فعلا صبر کن چند روز دیگه بقیه بچه ها که کرکر های حرفه ای هستن (مثل Soda و SCC و Ebrahim_Cid) که امتحاناتشون تموم شد حتما یکیشون بهت کمک میکنه!!

باید صبر کرد!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستش جناب مهسون من که کرکر نیستم!!
    اما شما فعلا صبر کن چند روز دیگه بقیه بچه ها که کرکر های حرفه ای هستن (مثل Soda و SCC و Ebrahim_Cid) که امتحاناتشون تموم شد حتما یکیشون بهت کمک میکنه!!

باید صبر کرد!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

البته یه روش دیگه هم برای کپی کردن این نوع فلاپی ها که با کپی کنترل محافظت میشوند نیز وجود دارد!!! که خیلی ساده تر هستش و نیازی هم به داس نداره!!

در آغاز فعالیت Mahsoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نیکی و پرسش ؟؟؟
    لطفا" در مورد روش خیلی ساده تر راهنمایی فرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

FDA و CCICA و CCUICA و TELEDISK و ANADISK و ... همراه با راهنما
    با سلام
    هر کدام از دوستان در مورد نرم افزارهای هکری بالا و باقی نرم افزارهای قفل شکن سوالی داشت حتما ایمیل کنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا با کمال میل راهنمایی کنم. در ضمن نرم افزارهای فوق بهمراه دیگر قفل شکنها در انواع نگارشها رو دارم.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شایان ذکر است که بگم خود الان 6 ساله دارم با این برنامه ها کار میکنم و قفل دیسکت و سی دی میشکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من به مدت 5 سال بر روی copy control, FDA, CCICA, CCUICA و خیلی نرم افزارهای دیگه کار کردم و موفق هم بودم و به جرات میگم که FDA نگارش 6 را فارسی کردم و قفل اون رو هم بر داشتم. هر کسی سئوالی راجع به این برنامه ها داره بپرسه. من در خدمتم. برای اثبات آن میتونم بگم که برنامه ویروس کش ایمن را از حالت اجرایی قفل به اجرایی بدون قفل در آوردم.
    ایمیل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار Reza goli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بس رب شهدا!

بروبچه ها كسي برنامه اي مانند ISO Buster نمي شناسه كه به جاي درايو سي دي درايو فلاپي رو بخونه ؟ (نيس مگه هااان)

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •