تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 150 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

کلیدهای محصولات کاسپرسکی روی محصولات غیر هم رده کار نمی کند ( یعنی کلیدهای آنتی ویروس و اینترنت

سکوریتی با هم فرق دارند ) ولی این موضوع در مورد نسخه های مختلف محصولات هم رده صادق نیست یعنی اگر

یک کلید مربوط به نسخه 7 فعال باشد ( یعنی هنوز در لیست سیاه قرار نگرفته باشد ) شما می توانید با آن تمامی

نسخه های سری 7 , سری 6 و حتی سری های پایین تر را فعال کنید.یعنی اگر کلیدی روی نسخه 7.0.0.125 فعال

باشد مسلما روی نسخه 7.0.0.110 و همچنین نسخه 7.0.1.321 و تمامی نسخه های سری 6 و 5 و... نیز کار خواهد

کرد.البته بعضی از کلیدهای نسخه های پایین تر روی نسخه های بالاتر کار نمی کنند مثلا بعضی از کلیدهای فعال روی

نسخه 6 ( که در اصل کلیدهای نسخه 5 بوده اند ) روی نسخه 7 فعال نیستند .

علت این موضوع این است که امروزه اکثر شرکتهای بزرگ امنیتی موقع عرضه محصولات خود به جای فروش یک نسخه

خاص در واقع یک اشتراک زمانی را به فروش می رسانند .یعنی وقتی شما مثلا از کاسپرسکی لیسانس اینترنت

سکوریتی را خریداری می کنید حق استفاده از تمامی نسخه های این محصول برای یک مدت معین مثلا یک سال به

شما داده می شود و چون در طول این یکسال معمولا نسخه های متعددی عرضه می شوند لذا لیسانس شما روی

تمامی آنها موثر فعال خواهد بود و نیازی به تعویض لیسانس یا خرید یک لیسانس تازه نخواهد بود.

2. 8 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوستان عزيز، همونطور که گفته بودم، من از ورژن 7.0.1.321 محصولات کسپر استفاده ميکردم،و چون همونطور که گفتم کدها بر روی نسخه من (7.0.1.321) فعال بود، و تابحال پيش نيومده که کدهای يک سری از ورژن کسپر (دقيقاً مطابق حرف دوست عزيز vtn54) برای يکی کار کنه و برای ديگری کار نکنه، و با اين که اين موضوع برام روشن بود، انقدر دوستان گفتن که خودم هم به شک افتادم!!! بخاطر همين اين ورژن رو پاک کردم و ورژن 7.0.0.125 رو ريختم و با اين اينترنت فوق سريع در قبل 1 ساعت ناقابل آپديت کردم!!!، و در آخر، با تست تک تک کد ها، همونطور که دوست عزيز zhina_gian گفتن، تمام کدها فعال بود، و هيچ کدوم از کدهايی که من معرفی کرده بودم، وارد ليست سياه نشده بودن! Kaspersky Internet Security 7.0.0.125

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Markus; 17-01-2008 at 02:28.

داره خودمونی میشه chogha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فایل های اپدیت کاسپر 6 رو دانود کردم بعد بعد از اینکه تو کاسپر ادش کردم وقتی از صفحه اصلی کاسپر گزینه اپدیت رو زدم ارور داد کهupdate failed : object not foundلطفا راهنمایی کنید خیلی مهم.ممنون

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

سریال یا کلید
    kaspersky internet security 8.0.0.172

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز

من کاسپر اسکای آنتی ویروس ورژن 7.0.0.125 دارم . من با آخرین آپدیتی که کردم تمام Keyهای معرفی شده شما تو لیست سیاه قرار گرفتند.
    در صورتی که شما میگید قرار نگرفته. پس چرا واسه من تمام KEYها توی لیست سیاه قرار گرفته؟

منظور من این Keyهایی بودند که توی این آدرس معرفی شدند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کدها کار میکردند ولی با آخرین اپدیتی که دیروز انجام دادم این کی ها دیگه جزو لیست سیاه قرار گرفتند.

پس اگه میتونید کی های جدیدتری بذارید.

مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من توی یکی از سایتهای امنیتی خوندم که کاسپر فقط اجازه میده حداکثر 50 کامپیوتر با آی پی های مختلف از یک شماره سریال استفاده کنند ، و اگر بعد از آن کامپیوتری با آی دی ناشناخته بخواد از اون سریال استفاده کنه ، نمیذاره.
    شاید دلیلی که دوستان با این مشکل مواجه میشند ، همین باشه. حالا نمیدونم چقدر این مطلب در این مورد صدق میکنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز

من کاسپر اسکای آنتی ویروس ورژن 7.0.0.125 دارم . من با آخرین آپدیتی که کردم تمام Keyهای معرفی شده شما تو لیست سیاه قرار گرفتند.
    در صورتی که شما میگید قرار نگرفته. پس چرا واسه من تمام KEYها توی لیست سیاه قرار گرفته؟

منظور من این Keyهایی بودند که توی این آدرس معرفی شدند :

این کدها کار میکردند ولی با آخرین اپدیتی که دیروز انجام دادم این کی ها دیگه جزو لیست سیاه قرار گرفتند.

پس اگه میتونید کی های جدیدتری بذارید.

مرسی.
    ميشه از صفحه Activation و Support کسپر خودتون يک عکس قرار بدين؟ تا بشه بهتر مشکله شما رو متوجه شد؟

من توی یکی از سایتهای امنیتی خوندم که کاسپر فقط اجازه میده حداکثر 50 کامپیوتر با آی پی های مختلف از یک شماره سریال استفاده کنند ، و اگر بعد از آن کامپیوتری با آی دی ناشناخته بخواد از اون سریال استفاده کنه ، نمیذاره.
    شاید دلیلی که دوستان با این مشکل مواجه میشند ، همین باشه. حالا نمیدونم چقدر این مطلب در این مورد صدق میکنه.
    نه مجتبی جان فکر نکنم، چون اگه اينطور ميگی من ورژن 7.0.0.125 رو تازه دوباره ديروز ريختم و آپديت کردم, پس اگه اين طور باشه من نفر 51 هستم! درکل اين کدها چون همه جا هستن خيلی بيشتر از 50 نفر ازش استفاده ميکنن...

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقایون شرمنده

من در دادن Key ها اشتباه میکردم.

با اینکه کی های جدید رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه هی کی های قبلی رو میریختم.

شرمنده از همه.

موفق باشید.

Key های جدید رو که دادم هنوز کار میکنند و هنوز جزو بلک لیست قرار نگرفته.

Key های فعال برای کاسپر :

آقای مارکوس دستت درد نکنه. مرسی.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

آقایون شرمنده

من در دادن Key ها اشتباه میکردم.

با اینکه کی های جدید رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه هی کی های قبلی رو میریختم.

شرمنده از همه.

موفق باشید.

Key های جدید رو که دادم هنوز کار میکنند و هنوز جزو بلک لیست قرار نگرفته.

Key های فعال برای کاسپر :

آقای مارکوس دستت درد نکنه. مرسی.
    خواهش دوست عزيز، خوشحال شدم مشکلت حل شو...چون خودم هم گيج شده بودم چرا هرچی تست ميکنم کار ميکنه بعد برای شما کار نميکنه!
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

گشتید نبود؟نگردم نیست!؟

اينها رو تست کن شايد کار کرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی پيشنهاد ميکنم تا زمانی که نسخه نهايی کسپر 8 نيامده ،از نسخه های آلفا و بتا ، بخاطر مشکلاتی که دارن استفاده نکنی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •