تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 959 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض Suda 51:عناوین Third party کنسول Wii فروش نمی روند!!

Goichi Suda رو دیگه مطمئنا می شناسید و دیگه لازم نیست بگم که کارگردان Killer7 و No more Heroes بوده!!!

او معتقد است که عناوین Third party کنسول wii در سرزمینی که در آن زندگی می کند (ژاپن) به خوبی فروش نمی روند!و فقط Nintendo از موفقیت هایش سود می برد!

او درباره فروش No More Heroes در ژاپن می گوید (به سایت CVG):

"در حالی که فروش (بازی NMH) آن قدر که من انتظار داشتم نبود,دیگر عناوین Wii هم به خوبی فروش نمی روند.فقط عناوین Nintendo به خوبی عمل می کننداین فقط به خاطر موقعیت رایج در ژاپن نیست بلکه در خارج از ژاپن هم وضع به همین صورت است"

"در حقیقت من از واقعیت در مورد Wii شگفت زده ام,زیرا قبل از اینکه من این بازی را بسازم,من انتظار نداشتم که کنسول Wii فقط بر non-gamer ها تمرکز داشته باشد,من انتظار بازی های بیشتری را برای hardcore gamer داشتم,حقیقت با انچه که من انتظار داشتم متفاوت است"

NMH سال گذشته (میلادی) در ژاپن منتشر شد.خبرهایی رسیده که برای خریدن هر نسخه از آن ذر روز لانچش چیزی حدود 20 دقیقه برای هر فرد طول کشیده است تا بتواند آن را بخرد.ولی دارای خرده فروشی خوبی نبوده است.

به هر حال امیدواریم تا این بازی در UK با فروش خوبی مواجه شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض Suda-51 خواستار ادامه ای بر NMH !

Suda به سایت GS اعلام کرده است که کاری که او واقعا قصد دارد در حال حاضر انجام دهد ساخت یک دنباله (sequel) است.
    وقتی از او سوال شد که در حال حاضر در حال کار بر روی چه بازی ای است,او می خندد و می گوید که این یک راز است,ولی سپس اقرار می کند که»:

"در حقیقت,من می خواهم یک نسخه دنباله بسازم,و اگر ساخت ان ممکن باشد,من فکر میکنم بازی No More Heroes بازی بزرگی باشد.اون می تونه واقعا پر تکاپو باشه مثل Arctic Monkeys !"

Goichi Suda کارگردان بازی Killer7 بوده است و بازی جدید او یعنی NMH در تاریخ January 22 در امریکا و February 29 در UK به صورت انحصاری برای کنسول Wii منتشر خواهد شد.

او که یک طرفدار پروپا قرص Punk است در حال پورت دو بازی قدمی خود یعنی Flower, Sun and Rain و Silver Case برای پلترفرم DS است.

و همچنین شایعه هایی مبنی بر همکاری سودا و کونامی بر روی یک پروژه بسیار مخفی برای کنسول Xbox 360 وجود دارد.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ترکیب شدن دو شرکت نینتندو و سگا؟!؟!

اخیرا شایعاتی شنیده می شود مبنی بر اینکه دو شرکت بزرگ سگا و نیننتدو قصد ترکیب شدن با هم را دارند .

حتما مي دانيد که ترکيب شدن دو کمپاني اکتيويزن و ويوندي يکي از تکان دهنده ترين اخبار در دنياي بازي ها بود . عده اي از تحليلگران معتقدند اين ترکيب شدن ها کماکان ادامه خواهد داشت و صنعت گيم در اين نسل شاهد چنين ترکيب شدن هايي خواهد بود . اما جديد ترين شايعه مطرح شده در رابطه با ترکيب شدن شرکت هاي بزرگ مربوط به سگا و نينتندو مي باشد . دليل اصلي پيش امدن چينين شايعه اي اظهار نظر يکي از مسئولين شرکت سگا مي باشد : مايک هايس يکي از مسئولين مهم شرکت سگا در اظهار نظري جالب عنوان کرده است که اين شرکت تمايل دارد تا با يک شرکت موفق زاپني ترکيب شود . تحليلگران پيش بيني مي کنند اين شرکت که قرار است با سگا ترکيب شود همان نينتندو خواهد بود . شايد دليل اصلي چنين پيش بيني از سوي تحليلگران ارتباط نزديک رئيس شرکت سگا با رئيس شرکت نينتندو باشد . هنوز هيچ يک از مسئولين شرکت نيننتدو اظهار نظري در ربطه با اين مسئله نکرده اند .
    منبع:gtpland

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطالب زير برگرفته از سايت Game Daily هستش
    مكان قسمت جديد Resident Evil مكاني در افريقا هستش . جايي كه نوعي بيماري جديد شروع به پيشروي داره
    اگر چه اونها هنوز اطلا عات زيادي رو درج نكردند اما سازنده ها اعلام كردند اين اولين قسمت واقعي
    اين مجموعه هستش اين تقريبا همون كاري كه Capcom در مورد قسمت 4 انجام داد
    قسمت جديد از مجموع يك سري المنت جديد و قديمي بهره ميگيره توسط Chris Redfield يكي از سخصيت هاي نسخه اصلي و يكي از شخصيت هاي بزرگ سري Resident Evil . همچنين اونها تا
    به حال مشخص نكردند كه شخصيت زن چه كسي هست

داستان بازي چند سال بعد از نسخه اصلي و اول بازي اتفاق ميافته و با بازيكن ها اشنا ميكنه كه در طول اين مدت وچند سال چه اتفاقاتي براي كريس افتاده است
    دشمنان بازي متفاوت با zombies هاي معروف و ديوانه هاي نسخه 4 بازي هستند
    دشمنان جديد در Resident Evil 5 خيلي سريعتر از اون چيزي هستند كه شما فكر ميكنيد و اين اجازه رو مثل زامبي ها به شما نميدهند كه با خيال راحت به اونها شليك كنيد و مانند زامبي ها به زندگي نكبت بارشون پايان دهيد
    اونها به شدت وحشي و خطر ناك هستند و باعث اكشن و كشمكش زياد در بازي ميشوند
    براثي مقابله با اين دشمنان سريع و باهوش فرد بازيكننده بايد از نقطه ضعف ائنها استفاده كنه
    و به اونها زماني شليك كنه كه در هوا هستند { احتمالا در زمان پرش }

سازنده ها همچنين اشاره كردند ممكن بازي داراي پايان هاي مختلف باشه در عوض بازي به
    صورت خطي هستش
    گرافيك Resident Evil 5 بسيار بالاست و همچنين از فيزيك استثنايي برخوردار هستش اين ابژكت ها زماني طبعيترتند كه شما به اونها تير بزنيد
    محيط اطراف شما نقش به سزايي در بازي شما داره
    گرما در طول بازي دريك مدت زمان زياد بر روي شما تاثيرات فوق العادهاي داره و ممكن باعث حتي توهم در شما بشه
    همچنين Chris براي اينكه محيطشو { روشنايي. وتاريكي } رو عوض كنه نيازمند زمان هست و براي مدتي محدود تغيير مكان ممكن باعث كوري لحظه اي و يا تار ديدن براي زماني خاص بشه
    Resident Evil 5 براي كنسول هاي PlayStation 3 و Xbox 360 ساخته ميشه
    همچنين بازي به طور همزمان براي هر دو كنسول ريليز ميشه
    سازنده ها اشاره كردند كه كه در حال فكر كردن و بازي كردن با ايده تموم كردن و نتيجه گرفتن مجموعه Resident Evil هستند . انتظارات از اونها از هميشه بالاتره اونم به خاطر توليد بازي همچون Resident Evil 4 و در اخر اين عنوان واقعا يك بازي نسل بعد هستش

موفق باشيد
    کد:

بابا جون دهن ما رو مورد عنایت قرار دادین. آخرش مگه این واسه PC نمیاد؟ پس چرا از اول گفتن میاد؟ DMC4 چی؟ اگر میاد کی میاد؟ دیرتر یا با مال کنسولها؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دختر مرموز Re5 کیست ؟

Warning ! Spoiler Ahead !
    اگر به نحوی هنوز چند نسخه از بازی را تمام نکرده اید یا نمیخواهید پایان یا اطلاعاتی از آنها را بدانید ، این Thread را مطالعه نکنید ( چشم بسته تشکر کنید )

همه ما در پایان تریلر E3 از Resident Evil 5 یه دختر بلوند رو دیدیم که یکی از بزرگترین علامت سوال های این تریلر رو تشکیل میده.
    اما اینکه این دختر کیست و در آفریقا چه میکند ؟
    تاکوچی ( تهیه کننده بازی ) در مصاحبه با Famistu ( که درست قبل از انتشار تریلر انجام شد ) در پاسخ به سوال درباره دختر مرموز گفت که این دختر زمان زیادی از عمرش را در اسارت به سر برده است ، و قبلا در RE حضور داشته است. در اینجا به راحتی عده زیادی از شخصیت های مونث بازی از لیست حذف میشوند و فقط Claire Redfield و Sherry Birkin باقی میمانند.
    Claire در نسخه Veronica در آزمایشگاه پاریس شرکت آمبرلا دستگیر و اسیر شد و Sherry در پایان نسخه دوم توسط دولت و ارتش دستگیر شد ولی در Wesker's Report خواندیم که " شری جاش پیش ما امنه "
    خب ، Claire ردفیلد با موهای قهوه ای شاید هم مسی در نسخه دوم تقریبا 20 سال سن داره ، بنابراین الان باید 30 سالش باشه که خب ، این دختر بلوند یکم برای این سن زیادی جوونه بعلاوه موهاش بلونده
    اما شری ، شری در نسخه دوم 12 ساله بوده ، یعنی الان 22 سالشه ( ... میخوره دیگه بهش ؟ ... ) و ضمنا موهاش بلونده و ضمنا اسیر هم بوده ، اما تیر خلاص تاکوچی !
    " این دختر هنوز از اسارت در نیومده ! " در حالی که کلیر در نسخه Veronica از زندان فرار میکنه.
    اما یه شخصیت دیگه هم اینجا هست که بهش پرداخته نشده !
    Elza Walker این شخصیت رو فقط Super Fan های بازی میشناسن چون تابحال تو هیچ نسخه رسمی Resident Evil دیده نشده.
    سوال :
    پس توی این لیست چیکار میکنه :

نقل قول:
    و قبلا در RE حضور داشته است.
    ؟
    جواب این سوال بسیار سادست ! Elza در یک نسخه ریلیز نشده از بازی حضور داشته ، یعنی در یک RE حضور داشته ، ولی ریلیز نشده ... و با شناختی که از تاکوچی و مصاحبه هاش دارم ( مثل DMC , RE2 , LP ) بعید نیست سعی در اخفال ما داشته باشه
    بنابراین به احتمال
    • 90 % شری بریکین
    • 10% الزا واکر
    • -10% کلیر ردفیلد

دختر مرموز نسخه پنجم هستند !
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دمو قابل بازی Devil May Cry 4 رسما 14 روز دیگر

Capcom در اعلامیه ای در وب سایت خود (سایت EN که تازه تاسیس شده ) اعلام کرد دمو قابل بازی عنوان فوق محبوب Devil May Cry 4 روز 31 دسامبر 2008 برای XBL , PSN هم زمان منتشر خواهد شد این در حالی میباشد که نسخه نهایی بازی طبق اعلام مجدد Capcom فبریه منتشر خواهد شد.

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض دمو قابل بازی عنوان FIFA Street 3 هم اکنون در XBL

EA اعلام کرد دمو قابل بازی عنوان FIFA Street 3 امروز در Xbox Live Marketplace قرار گرفته خاطر نشان میکنم نسخه نهایی بازی فبریه منتشر خواهد شد.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نقل از IGN.com:
    بنا به خبري كه در Shack News اعلام شده است ، آقاي Ryan Payton(دستيار آقاي كوجيما) اعلام كرده است كه ساخت بازي MGS4 رسما به پايان رسيده است و هم اكنون در مراحل Testing جهت رفع يك سري از Bug هاي موجود است.
    وي همچنين گفته: " آقاي كوجيما براي انتشار بازي تاريخ مشخصي معين نمي كند زيرا به شدت از نااميد كردن مردم ناراحت مي شود. همچنين در مورد اتفاقي هم كه افتاد و انتشار بازي از سال 2007 به 2008 موكول شد وي بسيار شرمنده و ناراحت است."
    آقاي Ryan Payton همچنين گفته است كه قرار بر اين شده است تا بازي به طور همزمان در تمام نقاط جهان منتشر شود.
    کد:
    من دیروز تریلر این بازی رو دیدم خدا بود!!!
    هرچی از رزیدنت اویل 5 ناامید شده بودم این حیرت زده ام کردش
    دقیقا کی می یاد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من دیروز تریلر این بازی رو دیدم خدا بود!!!
    هرچی از رزیدنت اویل 5 ناامید شده بودم این حیرت زده ام کردش
    دقیقا کی می یاد؟

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots تابستان 2008 منتشر میشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان بازی God Of War 3 برای کنسول PSP منتشر شد.
    Last edited by god of war 2; 19-01-2008 at 16:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •