تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشكل عجيب در نصب لينوكس-linux xp

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

کسی که نگفت شما جاهلی! خیلی وقت ها اون بزرگ بزرگاش هم اشتباهات کوچیک می‌کنن! از جمله این که کابل شبکه درومده و اینا دارن نرم افزاری مشکل رو حل می کنن!
    نگاه کن:
    شما اگه فایل iso رو روی سیدی رایت کردی (یعنی یک فایل .iso روی سیدی هست) : اول اون فایل iso رو هارد 160 ات! بعد دوباره رایتش کن! ولی اینبار image burning.
    اگه محتویات سی دی بیش تر از یک فایله: از سیدی یه ایمیج بگیر و MD5 اش رو چک کن. نرم افزار :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای چک کردن استفاده کن. و در آخر می‌تونی از نرم افزار های ماشین مجازی برای چک کردن سی‌دی ها استفاده کنی.
    ولی باز من اطمینان دارم که مشکل از بوت سیستم شماست!

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشكر از شما دوست عزيز
    عزيز ميدوني من چيكاركردم من iso را با vitrul drive باز كردم و محتوياتش را با دراگ و دراپ توي نرو رايت كردم اشتباه من اين بود كه خود را بايدiso با كلون رايت ميكردم كه دوي دي يا سي دي بوت باشه
    بهر حال ممنون
    ولي اولين تجربه نصب من يه هارد 160 را كه توش 90 گيگ هم فيلم دانلودي از اينترنت داشتم پاك كردم ولي هنوز لينوكسي نصب نكردم ولي باز خوشحالم چون من كم نمي يارم آخرش اگه كل سيستم هم بسوزه بايد اين لينوكس را نصب كنم
    با تشكر از لطف همه دوستان عزيز

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با تشكر از شما دوست عزيز
    عزيز ميدوني من چيكاركردم من iso را با vitrul drive باز كردم و محتوياتش را با دراگ و دراپ توي نرو رايت كردم اشتباه من اين بود كه خود را بايدiso با كلون رايت ميكردم كه دوي دي يا سي دي بوت باشه
    بهر حال ممنون
    ولي اولين تجربه نصب من يه هارد 160 را كه توش 90 گيگ هم فيلم دانلودي از اينترنت داشتم پاك كردم ولي هنوز لينوكسي نصب نكردم ولي باز خوشحالم چون من كم نمي يارم آخرش اگه كل سيستم هم بسوزه بايد اين لينوكس را نصب كنم
    خوب شما اشتباه رایت کردید . باید از قسمت image burning استفاده کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

با تشكر از شما دوست عزيز
    بهر حال ممنون
    شما که گفتی دانشجوی نرم افزاری؟! چرا سیستم بسوزه؟! چرا باید اطلاعات پاک بشه؟! چرا اصلا این طوری رایت کردی؟! بعد می تونی اطلاعات پاک شده رو ریکاور کنی! این کار رو کن!
    بعد یه سوال دیگه 90 گیگ رو با چی دانلود کردی؟! max سرعت اینترنت خانگی 128kbps هستش و حتی اگه 1024kbps هم که داشته باشی 90 گیگ چند هفته ای طول می کشه!
    اگه تو ایران هستی و راهی داری، خوب بگو تا ما هم حالشو ببریم!
    و در آخر اگه شما 90 گیگ تونستی دانلود کنی! خو 700 مگ رو دوباره دانلود کن!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما که گفتی دانشجوی نرم افزاری؟! چرا سیستم بسوزه؟! چرا باید اطلاعات پاک بشه؟! چرا اصلا این طوری رایت کردی؟! بعد می تونی اطلاعات پاک شده رو ریکاور کنی! این کار رو کن!
    بعد یه سوال دیگه 90 گیگ رو با چی دانلود کردی؟! max سرعت اینترنت خانگی 128kbps هستش و حتی اگه 1024kbps هم که داشته باشی 90 گیگ چند هفته ای طول می کشه!
    اگه تو ایران هستی و راهی داری، خوب بگو تا ما هم حالشو ببریم!
    و در آخر اگه شما 90 گیگ تونستی دانلود کنی! خو 700 مگ رو دوباره دانلود کن!

عزيز من روزي 20 الي 40 گيگ دانلود دارم البته بدون اينترنت!!
    بوسيله دانلود افلاين
    تا حالا باور كن دو هارد 320 را توي 6 ماه پر كردم
    خواستي بهت آموزش ميدم چي هست
    در كل دانلود بوسيله ماهواره فقط با ديش و يه كارت دي وي بي هست بدون هيچ اينترنتي و هزينه اي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

ای آقا! من دانشجو ام و همین Adsl رو هم به هزار پارتی بازی کشیدم تو خواب گاه! چه برسه به دیش!
    حالا تو خوزستان چه اندازه دیشی مشکل رو حل می‌کنه؟ می‌شه یه جور توی خوابگاه جاش داد؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای آقا! من دانشجو ام و همین Adsl رو هم به هزار پارتی بازی کشیدم تو خواب گاه! چه برسه به دیش!
    حالا تو خوزستان چه اندازه دیشی مشکل رو حل می‌کنه؟ می‌شه یه جور توی خوابگاه جاش داد؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

البته جای این بحث ها نیست اینجا ولی یه سوال، خوزستان دشت ماننده... 90؟
    بعد یه مگا بیت در ثانیه که خیلی کمه میشه ساعتی 450 مگا بایت. شب تا صبح رو اگه 10 ساعت بگیریم می‌شه 4.39453125 گیگ! شما چطور 30 گیگ دانلود می‌کنی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لبته جای این بحث ها نیست اینجا ولی یه سوال، خوزستان دشت ماننده... 90؟
    بعد یه مگا بیت در ثانیه که خیلی کمه میشه ساعتی 450 مگا بایت. شب تا صبح رو اگه 10 ساعت بگیریم می‌شه 4.39453125 گیگ! شما چطور 30 گیگ دانلود می‌کنی؟
    بين دوست م حداكثر را گفتم و 30 گيگ دانلود مفيد آخه تو دانلود افلايبن شما 10 فايل را از ماهواره هم زمان در حال دانلود هستي ولي نميدوني كه چي هستند وقتي دانلود به صدر در صد رسيد ميتوني فايل را ببيني! اگه اطلاعات بيشتر خواستي بگو تا سايت معرفي اون را توي ايران بهت بگم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •