Love Island
Java 176x208
Love Island
Java 176x208
ضمن عرض سلام و خسته نباشید.از همه کاربران محترم انجمن بازی برای چندمین بار تقاضا دارم.
لطفاً پست تشکر نزنید .
آقا کمال ،حمید ، مرتضی و دیگر دوستان فعال انجمن بازی از تعداد دانلود فایلها متوجه میشن که کدوم بازی طرفدار بیشتری داره .
و یا اینکه اصلاً میتونین پیغام خصوصی بدین .
بیخود و بی جهت تاپیکی که 8 ماه پیش زده شده رو چرا بالا میارین؟
چرا مدیرای انجمن رسیدگی نمیکنن؟ چرا شدیداً برخورد نمیشه؟
بالای هزار تا پست تشکر و بیهوده زده شده که باید پاک بشه. چرا این کار رو انجام نمیدین ؟
هر هفته که به این انجمن میام ، 50 تا تاپیک بالا اومده که 48 تاشون قدیمیه و محل بگو مگوی کاربران جدید و متأسفانه حتی قدیمی شده.
والا بخدا هیچ جا ، هیچ سایتی اینطوری دیگه نیست .
من خودمو مثال میزنم . جسارت نباشه ، من که خودم نمیتونم بعد از این همه مدت یه بازی جدید پیدا کنم و تاپیک بزنم و بزارم تا دیگران هم استفاده کنند ، آخه چرا تاپیک دیگران رو الکی شلوغ کنم و پست بیخودی بزنم و یا پستهایی بزنم که اصلاً جاشون توی این انجمن نیست. برای مثال (درخواست بازی)
بابا جان اگه میخوایین کل کل کنین خوب میتونین با یاهو مسنجر چت کنین . اونجوری که حالش بیشتره !
در ضمن لطفاً برای بازیهاتون حداقل دو تا دونه عکس بزارین تا سبک بازیها مشخص بشه و نیز حجم فایلهاتون رو هم مشخص کنین . و نیز توضیح در رابطه با بازی که برای چه سایزهایی از گوشی است.
و نیز همینطور تاپیک بیخودی نزنید.
تاپیکی که مربوط به سوال در مورد بازیها و مراحل اوناست ، خودتون بگین آخه اینجا جاش هست.
زبانم مو درآورد. این همه گفتم ، اصلاً اینگار نه انگار بعضی ها یه گوششون دره یه گوششون دروازه.
فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید فقط دانلود کنید. فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید . فقط دانلود کنید .
ممنون از توجه شما . کوچیک همتون . مجید.
![]()
Last edited by majid_msn; 15-01-2008 at 15:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)