که 5 تا تب Indy رو کامل و با مثال توضیح داده باشه.
که 5 تا تب Indy رو کامل و با مثال توضیح داده باشه.
لينكي كه قبلا معرفي كردم مفيد نبود؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب ببینید سایت IndyProjects در قسمت کتابهاش همه کتابها انگلیسی هستن من میخوام که مطالب فارسی باشه چون من یه سری واژه ها و تعریفهای مربوط به اینترنت و شبکه رو هنوز نمیدونم.
ولی با این حال سایت جالبیه...
هر که فیل خواهد جور هندوستان کشدخوب ببینید سایت IndyProjects در قسمت کتابهاش همه کتابها انگلیسی هستن من میخوام که مطالب فارسی باشه چون من یه سری واژه ها و تعریفهای مربوط به اینترنت و شبکه رو هنوز نمیدونم.
نه خیر چرا بخوام جور هندوستان بکشم یه کتاب خودم پیدا کردم که فکر کنم برای یکی مثل من نوشتنش.
سلامنه خیر چرا بخوام جور هندوستان بکشم یه کتاب خودم پیدا کردم که فکر کنم برای یکی مثل من نوشتنش.
اینجا معرفی کن و ادرسشو یزار تا بقیه هم فیض ببرن
آرش جان براي ما هم بزار كه استفاده كنيم.
به نام خدا
سلام به نظر من بهترین کتاب برای مبتدی و متوسط :
برنامه نویسی با دلفی ویراست دوم ( مرجع کامل )
تالیف : مهندس عین الله جعفر نژاد قمی
مهندس رمضان عباس نژاد
آقای delphianddotnet شما هم هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد !!!
آقای مرد مباح و Morteza_SOS عزیز این که من پیدا کردم کتاب هست نه ebook فردا یا پس فردا هم میرم میخرمش و مطمئن باشید از اولش که خوندم و به بخش Indy که رسیدم مطالبشو در سایت میزارم تا بقیه هم فیض ببرن
من این کتاب رو
اولایی که میخواستم دلفی رو شروع کنم گرفتم و خیلی هم خوبه در ضمن Indy هم نداره.برنامه نویسی با دلفی ویراست دوم ( مرجع کامل )
تالیف : مهندس عین الله جعفر نژاد قمی
مهندس رمضان عباس نژاد
دوستان عزيز اگر تمايل به كتاب داريد، بهترين مرجع mastering delphi 7 هست نوشته marco cantu. در مورد indy هم مطالب خوبي داره
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)