برنامه شالینه خانم
دستشون درد نکنه
بابا يه برنامست ، خودمم انداختي تو شك ...
آمار اسمايلي هام بيشتر از ايناست ...
فلوس ميدي ، پستت رو با اسمايلي كانورت ميكنم ...
آره عزيز Free بيده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو يكي جدااان خسته نباشي ...![]()
من كه هر برنامه يا سايتي كه wookman بگه قبول دارم چون استاد اسمايليه![]()
نوشته شده توسط WooKMaN
آخه میدونی چیه؟
من همیشه مشکل رم داشتم...
چه اونموقع که رم 256 داشتم ، چه اونموقع که 512 داشتم ، چه اونموقع که 512+256 داشتم... چه حالا که 1 گیگ دارم...
برای همینه که از هیچ کدوم از نرم افزار ها استفاده نمیکنم ، چون جلوی سرعت(!) رو شدیدا میگیره!
من به خاطر كند بودن سيستم و حال و حوصله نداشتن، از همين اسماعيلىهاى فروم استفاده مىكنم. اون هم خيلى كم.
راستى، يكى لينك برنامهى خانم دكتر رو بده ببينيم چه جوريه.
◙
کدوم دکتر رو؟
چیزی که اینجا زیاده دکتره
یه برنامه ای نیست که اسمایهای این سایت رو کامل داشته باشه؟ 1 بار دانلود کنیم راحت شیم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من برای برنامه فقط و فقط از GetSmile استفاده میکنم اما اسمایلیهاش بدرد خودش میخورن اسمایلی فقط
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ووکمن جون میشه بگی پک های اسمایل رو از کجا باید دانلود کنم و به برنامه اضافه کنم ؟
دیدی گفتم , من هی میگم ها , تو گوش نمیدی
ووکی فلوسم کجا بود ؟؟تو که بهتر از جیب من خبر داری (( اینم بزرگترین دروغ عمرم بود ))
من همین اسمایل بقیه رو میدزدم , بس میباشد , تاریخ نشون داده کش رفتن اسمایلی بهترین برنامه است (( خودش بزرگترین ShareWare بیده
==
رضا جون این ووکی رو اینجوری نگاه نکن , این خودش مدت های مدیــــــــــــد توی این پک ها زندگی میکرده , الان قیافش رو ببینی خود خود اسمایلی هستووکمن جون میشه بگی پک های اسمایل رو از کجا باید دانلود کنم و به برنامه اضافه کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)