من یه key برای کاسپراسکای ورژن 7.0.0.117 می خوام .ایا از اون لینکهایی که گذاشتین میشه برای این ورژن استفاده کرد.
اگه از اون لینکهایی که گذاشتین میشه استفاده کرد بگین که از کدوم یکی استفاده کنم(اخه من زیاد یاد ندارم)
چون 2 تا پوشه هست .kis وkav
از کدوم استفاده کنم و اینکه وقتی وارد یه پوشه شدم ،در انجا باز از کدام استفاده کنم (از کدام key استفاده کنم)
ممنون
لينک پايين ليستی از کد های فع ال برای کسپر 7 ميباشد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اول بايد ببينيد از کدوم محصول کسپر استفاده ميکنی، اگه از محصول آنتی ويروس استفاده ميکنيد يکی از کد های موجود در پوشه KAV رو استفاده کنيد اگه از محصول اينترنت سکوريتی استفاده ميکنی يکی از کد های پوشه KISرو استفاده کنيد..
کدها رو من بر اساس تاريخ اعتبار ليست بندی کردم که از تاريخ اعتبار کم به زياد هست، بعد فعلاً تمام کد ها کار ميکنن، اگر هم کدی در پوشه مورد نظر کار نکرد از کد بعدی استفاده کنيد، ولی يادتون باشه که اول کد قبلی رو پاک کنيد بعد کد بعدی رو بهش بدين....
سلام
من دیریروز کاسپرم را آپدیت کردم.(7.0.0.125)الان تو لیست سیاه هستم.از Kaspersky6_License_Key.zip هم استفاده کردم.پیغام this key expires before the active license key میده.
حال بایدا چیکار کنم؟
خوب دوست عزيز شما از لينک مربوط به کدهای کسپر 6 استفاده کردين!،که من برای استفاده دوست قبلی قرار دادم، شما بايد از لينک مربوط به کدهای کسپر 7 استفاده کنيد، که در زير قرار ميدهم .... در ضمن برای وارد کردن کدها بسته به محصول خود از پوشه مربوطه استفاده کنيد،(پوشه KAV برای AntiVirus و پوشه KIS برایInternet Security )
و همچنين برای وارد کردن کد جديد کد قبلی رو يادتون نره اول پاک کنيد...
کد:
سلام به همه دوستان عزیز
جدید ترین فایلهای آپدیت انتی ویروس کاسپر 6 رو اگه میشه لینک کنید مرسی
راستی اگه بخوام بعدها مجددا اپدیت کنم واسه آپدیت جدید از همون لینکی که قبلا اپدیت کردم باید استفاده کنم؟
لينک صفحه دانلود آپديت های کسپر 6، از خود سايت کسپر، که به 3 عنوان روزانه/هفتگی/ و کلی هست...
کد: