چه ربطی داشت ؟ دلیت میخاد بن بشی ؟
دم دیقه حرف اون کنسول شئٌ عجاب رو میارن تو تاپیک 360
حالا اینو گفتی چی شد ؟ اصلا هدفت از دادن این پست چی بود ؟![]()
چه ربطی داشت ؟ دلیت میخاد بن بشی ؟
دم دیقه حرف اون کنسول شئٌ عجاب رو میارن تو تاپیک 360
حالا اینو گفتی چی شد ؟ اصلا هدفت از دادن این پست چی بود ؟![]()
فکر کنم جواب سوال من رو داده بود.
اساتید بزرگ از شما میخواهم که خرید 360 منطقی است منظورم تا 2 الی 3 سال دیگه چون میخواهم دستگاهی داشته باشم 5 6 سال براش بازی بیاد
اگه یه مقدار دوگولرو به کار مینداختی میفهمیدی که جواب سوال دوستمونو دادم.
خیلی هم ربط داشت. تو نمیخواد به فکر بن شدن من باشی.
![]()
رفیقم گفت 2 تا X360 سوزونده!! گفت بعد از یه مدت به خاطر سیستم خنک کننده ضعیفش می سوزه و به درد 3 چراغ قرمز مبتلا میشه!! برای همین قید 360 رو زدم و PS3 گرفتم!
خدا کنه قفلش شکسته بشه....![]()
بابا مایه دار. آخه گیرم که قفل PS3 هم شکسته بشه. یه دیسک بلو ری خودش بالای 50 تومنه. کی میره بخره؟ من که فکر کنم تا PS3 بخواد با جیب ما بخونه یه 4 ،5 سالی طول میکشه که اون موقع هم PS4 و ایکس باکس جدید میاد و خر رو بیار و باقالی رو بار کن!!!! (به عبارت پایانی امضا دقت شود. اما واقعا چرا ما اصلا Wii Fan نداریم؟)
اول اینکه بلو-ری خام 20 دلاره!
دوم اینکه اگر قفلش شکسته بشه با همت برادران سخت کوش چینی بلو-ری هم ارزون میشه نترس..!!
سوما Wii بازی هاش تو ایران خیلی کمه برای همین طرفدار زیادی نداره! همون رفیقم که 2 تا 360 سوزونده WII خرید و به خاطر همین مساله زود فروخت..!![]()
ببینم اگه بلوری خام 50 تومنه پس چطور بازیاش تو مارکت جهانی 60 تومنه؟ یعنی گیر سونی و سازنده بازیو این بندوبساتا همش 10 تومن میاد؟یه دیسک بلو ری خودش بالای 50 تومنه. کی میره بخره؟
هیچی معلوم نیستمن که فکر کنم تا Ps3 بخواد با جیب ما بخونه یه 4 ،5 سالی طول میکشه
به نکته ظریفی اشاره کردی سعیدجان...
الان بازی های درپیت PS3 زیر 30 تومنه! لابد اونا با ضرر می فروشن..!![]()
قیمت Blu-Ray خام حتی از 20 دلار هم کمتره در بعضی جاها 16 دلار و در بعضی دیگر 13 و ...
100 درصد ارزون تر هم میشه
12.50$
11.47$کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOHAMMAD2010; 14-01-2008 at 01:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)