مثل اینکه یا پست منو خیلی بد خوندی یا اینکه اعصابت از جای دیگه ای خوردهمن دیدم
چند وقته اینجا نبودی گفتم شاید این چند وقته به اینترنت دسترسی نداشتی وگرنه من کیم
که بگم اطلاعاتت پایینه ؟
در ضمن هیچ وقت اینقدر زود جوش نیار![]()
مثل اینکه یا پست منو خیلی بد خوندی یا اینکه اعصابت از جای دیگه ای خوردهمن دیدم
چند وقته اینجا نبودی گفتم شاید این چند وقته به اینترنت دسترسی نداشتی وگرنه من کیم
که بگم اطلاعاتت پایینه ؟
در ضمن هیچ وقت اینقدر زود جوش نیار![]()
نه بابا بعد از برج 8 هیچ آمار رسمی خرابی موجود نیست به آرش بگو اگه راس میگی منبع بده
الیت آره چون الیت که از همون اول فالکون نبوده و این 2 3 مورد احتمالا مال مادربوردای غیر فالکون
بوده
هیلو . الیت . پریمیوم . آرکید هیچ تفاوت سخت افزاری ندارن
آره هک شده
آره اما کمیابه
با همون قیمت
اما آرکید خیلی گرونه (فعلا)
اصلا کمتر کسی هست که کنسول بعد از برج 8 داشته باشه اونوقت کیا گفتن مشکل داره ؟
سخت افزار آرکید . پریمیوم . هیلو . الیت هیچ فرقی با هم نمیکنه پس آرکید بهتره چون ارزون تره
در ضمن گیر اوردن پریمیوم بعد از برج 8 فکر کنم سخت باشه
آقا تو رو خدا جوابمو بدين ديگه....
ولي آلان که به صفحه هاي اين فروم نگاه مي کردم متوجه شدم که اصلا اشتباه کردم از دبي خريدم.
رو جعبش زده مدل 2007 اونوقت پشت دستگاه زده 2006/11/14 ......اين بلاخره مدل 2006 يا 2007؟
![]()
نه بابا بعد از برج 8 هیچ آمار رسمی خرابی موجود نیست به آرش بگو اگه راس میگی منبع بدهدوست من ایشون تعمير گاه ایکس باکس 360 در تهران هستن. این آمار خودشون هست.!
رو جعبش زده مدل 2007 اونوقت پشت دستگاه زده 2006/11/14 ......اين بلاخره مدل 2006 يا 2007؟
متاسفانه ظاهرا این کنسول رو به شما انداختن. يعنی رفته تو پاچت.
مدل این کنسول 2006 هست. که ظاهرا فروشنده تاريخ جعبه دستگاه رو عوض کرده.
-----------------------------------پيمان جان . کمی بهتر و نرم تر صحبت کنی بهتره. هر کسی يک خصوصيات و کارايی هايی داره.
سلام
بین دو کاربر یه صحبتی پیش اومد شما لطفا کشش ندید!
یه سوال داشتم بدون طرفداری و تعصب به کنسولی جواب بدید.
از بین x box و ps3 اگه پول داشته باشید.و اصلا قیمت بازی های ps براتون مهم نباشه و به راحتی بتونید بازی هاشو بگیرید. چی میگیرید؟؟ X Box یا Ps3
اگه از بازیهای شرقی بیشتر خوشت میاد، Ps3 بگیری بهتره. اما اگه سلیقه ت بیشتر با بازیهای مایکروسافته، Xbox 360 بگیر. من نظر خودم رو گفتم.
موفق باشید
مرسي از اينکه جوابمو دادي ...ولي ميشه بگي مدل 2006 چه فرقي با 2007 داره؟(منظورت از لحاظ سخت افزاره يا فيرم ور دستگاه)؟؟لطفا کامل توضيح بده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)