تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 542 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام دوستان
    يه چند تا سوال دارم كه ميدونم سوال خيليا هستش.پس به نمايندگي از بر و بچمون مپرسم:
    جديدن يه مدل از گوشي N95 تقلبي اومده كه كپي اصل هست و واقعا مو نميزنه و حالت كشويي دو طرفه هم داره مثل N95!!!
    ميخوام بدونم كه شما هم همچين چيزي رو ديديد؟
    ميخوام بدونم كه فرقش با گوشي اصلي چي هست؟
    در ضمن بگم كه صفحه لمسي هم نداره و ساخت چين هم نبود!!!!

سوال دومم اينه:
    بازي هاي گوشي بعد از آپديت حذف ميشن منظورم همون دوتا بازي هست كه يكيش يه چيزي تو مايه هاي كرم آتاري دستي بود و اون يكي هم يه چيزي تو مايه هاي كراش البته خيلي فرق داره باكراش من همين جوري كفتم.
    ميخوام بدونم كه اون بازي ها رو ميتونم دوباره رو گوشيم نصب كنم؟
    اگه لينكي داره برام بزاريد.

سوال سوم يا بهتر بگم درخواست سومم هم اينه:
    يه سايتي معرفي كنيد كه بشه توش بازي هايي در خورد N95 توش گير بيارم چون من هر چي بازي از اينترنت گرفتم گرافيكشون خيلي پايين بود و اصلا با گوشي جور در نميومد.
    از سايت Zedge هم كه بازي گرفتم كه اكثرا توش بازي هاي S*X داره بازي دانلود كردم و همشون چرت و پرت بودن بهتر بگم آشغال بودن.
    پس اگه ميشه يه لينكي هم بزاريد كه بازي هاي با كيفيت و با گرافيك براي N95 از نوع آپديت شدش بتونم دانلود كنم.

آقايون از همتون ممنون هستم و دورادور مخ لس همتون هستم.
    1- بله ماشالا مثل .... ریخته . بعدشم احتمالا! شما از نزدیک ندیدی که میگی خیلی شبیه هستن. به نظر من خیلی فرق دارن از همون نظر ظاهر خیلی فرق دارن با یک نگاه به راحتی میشه تشخیص داد ...
    2- بله در خود سایت نوکیا و قسمت N95 میشه بازی اسنیک رو دانلود کرد ...
    3- با یه سرج کوچیک میتونید پیدا کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

1-والا من کهچیزی ندیدم اما توی مدلهایی که تقلبی ان95رو دیدم معیاراش اینان:1-صفحه ی لمسی2-کشویی یکطرفه3-تفاوت دکمه های روی کشویی 4-نیودن اسم نوکیا ان95 بالا کنار صفحه سمت چپ 5-نداشتن سیمبیان 6-کمبودن صدا و تفاوت شکل ظاهری و مگاپیکسلی دوربین 7-معرفی نشدن در سایت نامبرینگ پلانس 8-نداشتن دکمه ی شاتر در کنار 9-عدم نگه دارنده ی سیمکارت در داخل گوشی(سیمکارت به صورت کشویی وارد میشد مثل ا750 آی) و در آخر عدم کارکرد درست!!
    2-نمیدونم اسنیکو دیدم اما اونیکیو نه!
    3-بازیهای گوشی همگی گرافیک پایینند اما من بازی پرو استریت از شرکت نیدفور اسپیدو نصی کردم تووپ بود البته سرعتش کمی کم بود اما بازیها بیشتر گرافیک ایینی دارن!

ما چمنتیم!

داره خودمونی میشه sickle&hammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بیخیال بابا شما راست میگین.البته منم میتونم با ان95 یه عکس بگیرم که کیفییتش به پای 6600 هم نرسه.
    شما که واردی بگو چطوری یه عکس با n95 بگیریم که در حد دوربین 5 مگاپیکسل باشه ...!

گوشی من هم اصله چون از نمایندگی اصلی i2 در عباس آباد تهرون خریدم .

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام
    من بازي اسنيك رو از نوكيا دانلود كردم ولي اون يكي بازي كه توي ان95 بود رو پيدا نكردم اگه ميشه يه مسيري از اون برام بزاريد.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عکس اول ماله n95 ولی شما فلش رو روشن نکردی درسته ؟ نور محیط هم کم بوده . اما عکس دوم مطمئنی با d900 گرفته شده ؟

در هر صورت شرایط مقایسه مناسب نبود. عکس اول تو محیط اتاق و کم نور و عکس دوم تو حالت ماکرو و زیر نور کافی چه ربطی به هم داشتن. از یه سوژه عکس بگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

متالیک جان ایشون اسمهای گوشیرو برعکس زدن مورد دومی مال ان95 هست به دل نگیر!!!!!!

داره خودمونی میشه navid63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    من بازي اسنيك رو از نوكيا دانلود كردم ولي اون يكي بازي كه توي ان95 بود رو پيدا نكردم اگه ميشه يه مسيري از اون برام بزاريد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عکس اول ماله n95 ولی شما فلش رو روشن نکردی درسته ؟ نور محیط هم کم بوده . اما عکس دوم مطمئنی با d900 گرفته شده ؟

در هر صورت شرایط مقایسه مناسب نبود. عکس اول تو محیط اتاق و کم نور و عکس دوم تو حالت ماکرو و زیر نور کافی چه ربطی به هم داشتن. از یه سوژه عکس بگیرید.

باشه این دفعه از هر سوژه ای که شما میگید عکس میندازم . من حرف شما رو قبول دارم چون واقعا نور اتاق کم بود . ولی در مورد سوال دوم شما که می فرمایید : مطمئنی با d900 گرفته شده ؟ باید بگم که اگر هر کس دیگری جز خودم این عکس رو گرفته بود و میگفت با d900 گرفته شده ....... به مولا باور نمی کردم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

13

متالیک جان ایشون اسمهای گوشیرو برعکس زدن مورد دومی مال ان95 هست به دل نگیر!!!!!!
    نه خیر . عکس ها به درستی درج شده !
    من دیگه نمی دونم چیکار کنم که شما باور کنید اون عکس با d900 سامسونگ گرفته شده

برای همین سعی میکنم از تاپیک مربوط به سامسونگ کسی رو که d900 داره به این قسمت دعوت کنم و ازش بخوام که بهترین عکسی که خودش با d900 گرفته را آپلود کنه .......... و از شما هم میخوام که بهترین عکسی که خودتون با n95 گرفتین رو بذارین تا یه مقایسه انجام بدیم . اون وقت دیگه فکر کنم این موضوع باور پذیرتر بشه .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

13

نه خیر . عکس ها به درستی درج شده !
    من دیگه نمی دونم چیکار کنم که شما باور کنید اون عکس با d900 سامسونگ گرفته شده

برای همین سعی میکنم از تاپیک مربوط به سامسونگ کسی رو که d900 داره به این قسمت دعوت کنم و ازش بخوام که بهترین عکسی که خودش با d900 گرفته را آپلود کنه .......... و از شما هم میخوام که بهترین عکسی که خودتون با n95 گرفتین رو بذارین تا یه مقایسه انجام بدیم . اون وقت دیگه فکر کنم این موضوع باور پذیرتر بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •