تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 197 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

انجمن محیطیه برای تبادل دانش ( داشته ها ) کسی چیزی میدونه . اون رو در اختیار جمع میگزاره .
    این جمله کپی رایت داره ها

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون بابک جان من روشن شدم!

فقط این آکوا رو یه جوری کنترلش کنید
    ممکنه کنترله انجمن رو بگیره دستش ها
    اگه کمک خواستید میتونید برکنارش کنید من وظایفش رو بر عهده بگیرم
    دوستان هم کاندیدا هستن

موفق باشی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سسسسسسسسسلام
    من اوووومدم!!! (اسمایلای پرتوان برس به داد این ناتوان!)

خوب من اولی که بار اول با اقا بابک به عنوان مدیر ارشد برخورد داشتم یه شخصیت عصبانی!!! بد اخلاق!!! که تو عمرش حتی یه لبخند نزده فکر میکردم!!!! باور کنین یه چره ی عجیب و غریب از ایشون تو ذهنم بود!!!(خدا به دادم برسه!!! )

اما بعد از اولین قرار ملاقاتی که با ایشون داشتم (فکر میکنم اواخر تیر ماه بود که بار اول ایشون را از نزدیک ملاقات کردم) تا حدودی نظرم راجع به ایشون تغییر کرد!!
    خیلی شوخ بودن و نسبتا هم خوش برخورد!!! نمیدونم والا چرا تو انجمن اینقده خشک هستن!!!
    فکر میکنم بشه تو انجمن هم تا حدودی!! (که بعضیا از شوخ بودن ایشون سوءاستفاده نکنن) هم شوخی کنن و بخندن!!!

مورد بعدی اینکه یادمه روزای اولی که ایشون مدیر ارشد شدن به ناگاه!! هر کاربر جدیدی که عضو میشد بالافصله بن میشد!!! گاهی میدیدم که اون کاربر اصلا پستی نداره یا فقط یک پست بیشتر نداره!!! 0البته فکر کنم اقا بابک میخواسته کنترل پنل خودشو تست کنه ) یا تمرین کنه چطوری میشه یه کاربر را بن کرد!!

مورد بعد اینکه میخواستم بدونم چرا بیشتر فعالیتشون تو تاپیک اخراجیهاس؟؟ به نظر من هم میشه تو تاپیکای دیگه هم فعالیت کرد!!!!

مورد بعدی هم که دوستان اشاره کردن جواب ندادن به پیامهای خصوصیه!!!
    البته خودشون هم تا اونجایی که یادمه تو قرار ملاقاتا گفته که من کلا به پیام خصوصیا جواب نمیدم!!! (خدا منو ور داره اگه اشتباه کردم!! ببخشید)

یه مدیر هر قدر هم سرش شلوغ باشه بازم به عنوان یه وظیفه باید به پیام های خصوصی جواب بده!!!!

البته من بیشتر پیام های خصوصی که دادم به آقا بابک در مورد گزارش تاپیکای غیرقانونی و پستهای توهین آمیز کاربران بوده که معمولا رسیدگی شده (ینی نشون میده که خوندن پیام را) ولی بهتره که بعد از اعمال یه پیامی هم به کاربر پی ام زده داده بشه که مشخص بشه واقعا برای اون احترام قائل شده (مثل کاری که آقا میثم انجام میده)

در نهایت هم موضوع متفرقه هست
    به نظر من با توجه به اینکه مافیا یه مدتی نیست یه مدتی هست دوباره غیبش میزنه باید یکی دوتا مدیر برا متفرقه انتخاب بشه که بتونه همیشه به اون برسه!!
    واقعا مدتیه که متفرقه اوضاعش خیلییییی ناجور شده (ببخشید!!!)

خوب دیگه خیلی حرف زدم
    امیدوارم بنده را به خاطر جسارتی که شده ببخشید!!
    اخه من خیلی خجالتیم تو قرارا نمیتونم اینارو بگم!! ناچارا اینجا گفتم
    الان فرداست
    فقط تا حدودی نظرت تغییر کرد ؟ ای بی محرفت ای نا رقیف . فقط نسبتا ؟ ای نا زن

اما ...
    این موضوع رو قبول دارم . و فکر میکنم یکی از عیب هامه در کل ( خارج از این محیط ) من وقتی به موضوعی دقیق میشم حاشیه هاش رو بی اهمیت میزارم . حرفی دارم اما به نحوه گفتنش زیاد فکر نمیکنم . و معمولا مستقیم میرم سر اصل مطلب .جای اینکه از غلامی خودم حرف بزنم میگم خب دخترتون رو با چند تا سکه میدین بهم ؟ بعد ما رو شوت میکنن بیرون و اینا .
    در مورد بن شدن کاربران تازه وارد در روز های اولیه ارشد شدنم . چنین نیست . و من همچین چیزی توی پرونده ام ندارم
    من بیشتر فعالیتم اخراجی ها نیست . اونجا به چشم میاد . بیشتر وقتم به همکاری با آکوا میگذره .
    2 نکته .
    زمانی که من ارشد شدم مدتی بود که مافیا جان کمرنگ بودن . یعنی یک محدوده زمانی خلا ما داشتیم . شاید به همین دلیل برخورد های من بچشم اومده .
    و
    این میشه پاسخ گو بودن من . من هیچ کس رو بن نکردم . مگر اینکه در موردش توضیح داده باشم . اگر منظور دلیل بن های متعدد منه من در مورد تک تکشون ( یک به یک ) دلیل واضح و مشخص داشتم . کاملا مطابق با چارچوب انجمن .
    اینجا جز معذرت خواهی از همه بابت پی ام های بی جواب حرفی نمیتونم بزنم .
    یک مثال از وضعیت من : من امروز ساعت 9.30 اومدم به انجمن به قصد پاسخ دادن مستقیم به این تاپیک . ببینید پست اولم چه ساعتی داده شده و این پست دوم الان ساعت 14.31 . خیلی وقت ها فقط میام یه کار خاص انجام بدم . یه مطلب بخونم . برم . میشه 6 ساعت .
    نوع خاصی من فعالیت میکنم . یکیش اینه که من پست ها رو معمولا دوبار میخونم .
    پست های هم که رو به من هست یا بحث خاصی داره که من توش دارای ایده خاصی هستم ( خصوصا مذهبی سیاسی فرهنگی ) میخونم . یه مدت میزارم بمونه . جواب مینویسم و باز میزارم بمونه و دوباره میخونم و اون وقت شاید پست کنم . تا نشه که واکنشی شخصی در یک پست در یک اخطار یا یک بن وجود داشته باشه .
    این ها زمان زیادی میگیره ازم . بار ها تا حالا پست ها رو نوشتم اما ارسال نکردم .
    من نمیدونم این حرف رو زدم یا نه و اگر گفتم با چه منظوری . چون میدونم به بخش بالایی از پی ام هام جواب دادم تا بحال . پی ام هایی که گزارش هست رو با واکنش به اون تاپیک جوال میدم .

متفرقه اوضاش چی شده ؟ همه میگن مشکل داره اما نمیگن چی ؟ و نمیگن چه باید کرد . مدیر داشته باشه اوکی . الان 10 تا مدیر میزاره میثم واسه متفرقه . مدیر جز هدایت چه میتونه بکنه . ذهن ها رو که نمیتونه عوض کنه . ابزار مدیر مگه جز استیکی کردن + حذف + تراش + اخطار . چیز دیگه ایه ؟ تذکر و خواهش که همه دارن . این ها ( اخطار و... ) هم که بیاد میگن متفرقه روح نداره دیگه . مثه قدیما نیست . مدیرش عقده ایه و و و . بعد هم اینهمه ادم اینجا میگن سخت گیری نکنید کاربر ها خودشون فهمیده ان ( بر منکرش هزار لعنت ) خودشون مدیریت میکنن . خوب اینم انجمن بی مدیر . بسم اله .
    و در آخر اینکه نقد من نه نقد انجمن و متفرقه و کمبود گاز

اها یه چیزی هم یادم اومد
    ماجرا لغو قرار ملاقات
    من هنوز متوجه نشدم که به چه دلیلی اون قرار ملاقات شب یلدا لغو شد؟؟؟؟ تو پیام خصوصی هم پرسیدم که طبق معمول جواب داده نشد!!! ما قرار بود تو اون روز دو سه نفر از بروبچ جدید را ملاقات کنیم که با لغو شدنش این فرصت از ما گرفته شد!!!! خییییییلی حالمو گرفت
    ماشالا کلی این کنسل کردن سیاسی شد . به دو دلیل کنسل کردم . یکی اینکه سرد بود ( من از کجا میدونستم اینجوری میشه قطب ) یکی هم که جز اونی که همیشه نمیاد و سیصد چهارصد تا از خانم ها کسی زیاد استقبال نکرد

ضمن عرض سلام ، شما را به دیدن ادامه ی پست ه دعو .... !! چی ؟ مورد نقدر کیه ؟ ب ب ب بابک . وای خدا جونم ، من غلط بکنم اسپم در کنم ، هنوز اثرات ملق بازی قبلی مون در حظور ایشون پاک نشده ( همون اخطاره !! )

آق بابک خدا وکیلی چه طور دلت اومد بزنی تو سر یه طفل معصوم مثل من و پاکر و مخطرشون کنی ؟ خدا رو خوش نمیاد ها !!

تنها انتقادم همین بود ، بقیش خوبی و صفای آقا بابکه که به که که به که !! حال که چی ، یه اخطار دیگه ؟ یا بن ؟ مسئله این است !!

آها یه چیز دیگه ، چرا این قدر کم پیدایی ؟ نیستی ؟ یا هستی ولی مخفی هستی ؟ به من چه ؟ گزینه الف و ب !!
    آقا اینی که این تو دارم نیست که ماشالا شمش طلا .
    چوب استاد به از شمش طلا ،،، بابک کو ندارد نشان از طلا .
    به هر حال خوبیش اینه که الان به خوبی و خوشی با همیم و ایشالا به پای هم پیر شیم .
    کجا کم پیدام ؟ هستم در خدمت شما .
    میبینم که آقا بابک نازنین اصلا نیومدن
    پس پاچه خواری مینماییم:

اول از همه دولا راست میشویم
    به حالت تعظیم

خوب ای مهربان مدیر بی همتا
    ای غَدَر

ای فولادین

ای کسی که اژدها تا اسمت را میشنود اثری ازش یافت نمیشود

ای همه

ای تنها ترین سردار

دیگه فک کنم حسابی پاچه خواری شد

بیا که پی سی در انتظارت خسته شد
    اومدمممممممممم
    هركي ميخواد جز blacklist قرار بگيره انتقاد كنه ....
    شماره یک ووکمن
    شماره دو
    شماره سه

میگم ووکی این روزا سر منو شلوغ کردیا . هی دارم ووکمن بن میکنم تموم نمیشه .

به نظرم بهترین مدیر انجمن بابک جان هست ... در عین حال که جدیه اما خیلی دوست داشتنی هم هست
    و در مدیریتش هیچ وقت زیاده روی نکرده و خیلی هم عادلانه رفتار می کنه
    امیدوارم اینطور باشه که البته نیست . چون عدالت یا تند روی مفاهیمی کاملا شخصی هستند وابسته به تعریفی که افراد به واکنش محیط در قبال کنش خودشون دارند .
    و
    ممنون . همه انسان ها گه گاه ( قرنی یک بار مثلا ) احتیاج به این دارند که جز اینکه بهشون توپیده بشه اتفاق دیگه هم بیوفته .
    من در قبال فحش مصونیت دارم . من 3 سال ادمین روم ایران بودم در پال تاک و روزی نبود که زیر 10 تا فحش نخورم ( فحش در مفهوم کامل کلمه )
    اما چیز هایی هست که میرنجونه . تهمت . بی انصافی . و دروغ . و حرف های عجیب . و پی ام اون خانم که ازم خواست که در تاپیک بحث بانوان هر مردی که پستی داد بن کنم و من براش توضیح دادم وضعیت و دلایلم رو ( من موقعیتی ایجاد کردم تا اگه کسی از پستی که در تاپیک خانم ها زد پشیمون شه بتونه جبرانش کنه به نحوی ) و خواستم باز هم شرایط رو بررسی کنه . بمن پرید که منت سر من نگزارین و شما خودتون فلان و بهمان .و من بعد از چند ماه هنوز متحیر از این پی ام
    و اون دوستان مهربانی که در تاپیک . مرگ پدرم رو به من تسلیت گفتند و بعدش به مانند یک باج علیه من ازش استفاده کردن . که ما تسلیت گفتیم برای چی ؟
    و اون عزیزی که وقتی دوستش بن موقت شد هر جور خواست من رو شست و الان خودش خواهان ... و ببخشید گفتن چه سخته .
    و اون عزیز تر که اون جور برای من مینویسه و با من حرف میزنه .و حتی یک کلمه هم بعد از تغییر نیست .
    و اون خیلی عزیز که میاد اون جور در اون تاپیک از کار من قدر دانی میکنه .
    ماری کوری : بازم خوبه هنوز خبر های خوب میرسه .

چی داداش تیکه می اندازی؟
    میام بن ات می کنم ها؟
    من آپ تو دیت متولد شدم - آپ تو دیت زندگی می کنم و آپ تو دیت خواهم مرد
    کاری نکن بیام دم پی سی با بر و بچس محله تظاهرات کنیم ها
    ولی جدا از شوخی آخه اون قضیه شمارش پست خیلی حالمونو گرفته
    به هر حال
    همین که می بینم به حرفا مون اهمیت می دی و مخصوصا اینکه عین خودم شوخی بیشتر باهات حال میکنم
    ولی منتظر اون کتابه باش
    موفق باشی

========

جان من این شمارش پست کیه ؟ بدین من بنش کنم خلاص
    بابک جان خیلی گُله..
    آخره هرچی با معرفت!

صبرش خیلی زیاده ، خوش برخورد و مهربان..

ولی نمیدونم کی بهش گفته بیاد مدیر P30 بشه خیلی کم وقت می ذاره واسه p30 ..(من اینجوری فک می کنم)
    خلاصه عزیز دله...

(اینم نقد تند!)
    BAN می شویییییم!!
    به جان مدیر عاملمون که تو این سرما ما رو مجبور کرد بریم سر کار ما نرفتیم کسر حقوق زد . من من من
    اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود .

سلام
    برخورد معقول و پاسخ هاي بسيار دقيق و بررسي همه ي جزئيات نقدها من رو هم حريص كرد كه نقد كنم
    پس آقا بابك منتظر باش:دي
    آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟

4. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟
    فكر كردي نقدت امروز تمام ميشه؟
    نه خير ، خيال كردي
    نقد شما همچنان ادامه داره بنابراين من فعلا هيچ عجله ايي براي اين كار ندارم

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

شماره یک ووکمن
    شماره دو
    شماره سه

میگم ووکی این روزا سر منو شلوغ کردیا . هی دارم ووکمن بن میکنم تموم نمیشه .

يه دونه مونده ، اونم بن كني يه ملت به جونت دعا ميكنن ...

---------------------------

خداييش چيزي كه بشه اسم انتقاد روش گذاشت به ذهنم نميرسه كه بگم ...

فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ...

مثل همين الان كه جواب منو دادي ...

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ...
    سلام
    گفته بودم نمی ام چیزی بگم
    که البته نیومدم
    اما اتفاقا من نظرم اینه که به خورده لحنش محکم تر بشه بد نیست....

که البته همراه با مقادیر نا متنابهی چک سیلی لگد و احیانا نانچیکو(یا لانچیکو همینایی که بروس لی داشت)
    که البته این حقیر به همراه دیگر بانوان همکار با جیغ و مو کندن و دمپایی(که در ورژن جدید ال استار و بووت و نیم بوت می باشد)در خدمت جناب بابک نارنجی هستیم.

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود
    منظور بابک دقیقا همکار شدن منه که جز بلا و ضرر و زیان برای انجمن موسیقی چیزی بهمراه نداشته ...چقدر بلا بودم خودم نمیدونستم .

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اين هموني نيستش كه همه بن ميكنه؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

اين هموني نيستش كه همه بن ميكنه؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    زدی به هدف

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگي؛

بابك جان، اجازه؟ من هم يك نقد دارم...

البته مطالب تاپيك رو كه دنبال مي كردم، ديدم كسي تا حالا مطرح نكرده.

بابك خان، چرا شصت پاي جناب عالي هميشه در دهان مبارك هست؟ زشته آقا جون، زشته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •