شرمنده دوست عزیز! ... من 10 ماهه که فقط Vista استفاده میکنم. XP SP2 رو با آپدیتهاش (300 مگ!) بوسیدم گذاشتم کنار!
شرمنده دوست عزیز! ... من 10 ماهه که فقط Vista استفاده میکنم. XP SP2 رو با آپدیتهاش (300 مگ!) بوسیدم گذاشتم کنار!
Last edited by havas_1980; 07-01-2008 at 23:08.
من ديروز يه cd كربن need for speed گرفتم نميدونم هر كاري مي كنم نصب نميشه ! گرافيكم 256 GeForce رم سيستم 512 امكان داره مشكل از سخت افزار باشه يا Cd? چون پيام Error مي گه cd خارج كنيد برنامه هارو ببنديد!
سلام یه مشکل موقع اجرای splinter cell 4 دارم وقتی میخوام اجرا کنم یه پیغام میده
(this application has failed to start beacause d3dx9_30.ddl not found . re -installing the application may fix this problem )
باور کنید چند تا directx 9 نصب کردم ولی بازم همینه
ram:1gig cpu:3.2 gforce:6800
Last edited by wrongring; 09-01-2008 at 19:58.
تو بازی bio shock مرحله olympus helghts یهدر هست که دورش هم یه راه پله هست که کد میخواد.کسی کد این درو داره به ما بده
عزیزم شما برو سایت زیر :سلام یه مشکل موقع اجرای splinter cell 4 دارم وقتی میخوام اجرا کنم یه پیغام میده
(this application has failed to start beacause d3dx9_30.ddl not found . re -installing the application may fix this problem )
باور کنید چند تا directx 9 نصب کردم ولی بازم همینه
ram:1gig cpu:3.2 gforce:6800
بعد اینو سرچ کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
d3dx9_30.dll
یا میتونی از لینک زیر بگیری بدون سرچ
بعد دانلود و بعد از دانلود ، از RAR خارج کن و کپی کن توی این مسیر ( در صورتی که ویندوز شما در درایو C نصبه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Windows\system 32
مشکلت حل میشه .
عزیزم شما باید در تاپیک مربوطه درخواست بدی نه اینجا .تو بازی bio shock مرحله olympus helghts یهدر هست که دورش هم یه راه پله هست که کد میخواد.کسی کد این درو داره به ما بده
اینم لینک تاپیک مخصوص BioShocK:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه command conquer 3 tiberum wars نصب کردم. ولی تو بازی نمیره .یعنی بعد از کلیک رو ایکون بازی پیغام میاد که دیسک اصلی رو تو دزایو بزارید . خودم فکر میکنم اشکال از کرک باشه تو تو پوشه کرکش چیزی واسه کپی کردن نداره..
بازیه من تو دو تا دی وی دی هست.
دوست من باید کرک داشته باشه .بازیه command conquer 3 tiberum wars نصب کردم. ولی تو بازی نمیره .یعنی بعد از کلیک رو ایکون بازی پیغام میاد که دیسک اصلی رو تو دزایو بزارید . خودم فکر میکنم اشکال از کرک باشه تو تو پوشه کرکش چیزی واسه کپی کردن نداره..
بازیه من تو دو تا دی وی دی هست.
پس بازی شما کامل نیست .
چون این ارور میگه که کرک کپی نکردی .
در قسمت اخبار و رمز بازی ها تو تاپیک " درخواست کرک و سریال بازی ها " درخواست بده واست میزارند .
سلام من گرافيكم radeon 9000 هست . ميخام ببينم بازي كه 'گرافيكه ATI RADEON 8500 بخاد رو ساپورت مبكنه ؟
دوستان من هم هنگام اجرا بازیGears of War به این پیغام برخوردم حتی دوباره نصب هم کردم ولی فایده نداشت مشه منم راهنمای کنین
دوست عزیز ،
اگه مال شما هم 2 بار نصبی هست ( مثل مال خودم ) ، اولین باری که نصب میکنه ، یک سری فایل های نصبیه .
بعد از اون باید دوباره بازی رو نصب کنی ( یعنی یک بار دیگه از روی هارد ) .
بعد از اینکه این کارو کردی ، برو داخل اون فایلهایی که بار اول نصب کرد .
یه پوشه هست به اسم Crack .
یه فایلی هم داخلش هست به اسم StartUp .
برای اینکه اشتباه نکنی ، روی آیکون بازی در دسکتاپ کلیک راست کن و Properties بزن .
بعد گزینه ی Find Target بزن .
میبینی که یه پوشه واست باز میکنه که همون فایل StartUp دوباره هست .
اون StartUp داخل کرک رو کپی کن داخل همون پوشه ی جدید که باز شده .
بعد Yes بزن و برو حالشو ببر ......
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)