شما احیانا استاد ادبیات نیستید؟![]()
بله
خير
شما احیانا استاد ادبیات نیستید؟![]()
دوست عزیز اون سرباز شاید اصلا اهل فوتبال نباشه !! که این طوری چشماش رو از دست داد
بازی پرسپولیس با سپاهان طرفدارای 2 تیم با هم دریگیر شدن ( پارسال)
ولی الان این سرباز چه گنا هی کرده بود!؟؟؟
انگلیسیها شاید بیرون استادیوم اغتشاش کنند ولی تا بحال ندیدم داخل استادیوم همچین کاری بکنند...(اگه ایرانیها اینقدر به زمین نزدیک بودن معلوم نبود چی میشه...
البته این اتفاقات تلخ نه تقصیر اصفهانیهاست و تهرانیهاو ... تا وقتی در ورشگاهها همین وضع باشه چیزی فرق نمیکنه (همین چند سال پیش بود که چند تا تو بازی با ژاپن مردن )...
مقصر اصلی مسئولین سازمان ونیروی انتظامی هستند که این سربازهای بد بخت رو بدون هیچ امکاناتی میفرستند تو این ورزشگاهها (حالا هم به جای اینکه به خانوادش و خودش دلداری بدن هر کسی توپ رو میندازه تو زمین اون یکی...!
یا تو این ورزشگاهایی که هیچ نظارتی در ورودیش نیست بازی برگزار میکنن (اگه همچین اتفاقی در یک کشور دیگه میافتاد دست کم چند تا از مسئولین مرتبط با موضوع اسعفا میدادن ولی اینجا تنها چیزی که اهمیت نداره جون انسانهاست...
شاید اگه خانومها بیان ورزشگاه حداقل یکم تماشاچیها خجالت بکشن و دست از این کاراشون بردارن البته شاید...
Last edited by amir2011; 07-01-2008 at 04:15.
نه عزیزم ....
تازه ورزشگاه به جای اینکه محلی باشه واسه تماشای فوتبال ، محلی می شه واسه ....
اونوقت هی تو اخبار می گن « دختری 19 ساله در ورزشگاه ... مورد ..... قرار گرفت . »
دوستان عزیز دقت داشته باشند این انجمن محل درج خبرها ست.وقصد بنده از زدن این تایپک صرفا اطلاع رسانی
بوده ونه هیچ چیز دیگه ای
جهت اطلاع اون دوست عزیز مون که گفته بود :
من خودم شهرستانی هستم وکوچک تمام قومیتهای ایرانی هستم .ممنون از نظرات همه دوستانآهای شما با فرهنگ های پایتخت نشین ....
![]()
The Rich Culture of Iran's new Generation.^^^^^
برنامخ 90 رو کی دید
دیدین ارتباط زنده تلفنی با سرباز محمد احمدی !
میگفت من فقط چشامو میخوام
آره .......... جالب بود ساکت می خواست تقصیرو بندازه گردن پرسپولیسی ها که شاه حسینی ضایعش کرد.
ساکت دیگه خدایی خیلی زور میگفت
شاه حسینی کارش خیلی دسته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)