تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 435 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجا اول بازيه؟!
    چطوريه كه آسمونش سياهه؟!

Oracle_Eldorado ممنون
    چه عجبي يكي ما رو تحويل گرفت!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arashmicrob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

تورو خدا یکی کمک کنه من بتونم با ماوس بازی کنم.....

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

تورو خدا یکی کمک کنه من بتونم با ماوس بازی کنم.....
    دوست عزیز در صفحات اول یه لینکی گذاشتند که یه برنامه داره که میتونی با موس هم بازی کنی .
    ولی به نظر من با کیبورد یا Joy Stick بهتره چون با موس نمیتونی هم حرکت کنی و هم هدف بگیری .
    موسش هم خیلی بد میچرخه .

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

[]
    [
    سلام من اين بازي رو با کارت گرافيک 64 اي تي آي بازي کردم با اين رزولوشن اما با کارت 256 (5500)جي فورس بازي کردم ديدم اصلا به اين نميرسه انگار که نه انگار256هست علتش چيه؟
    اينم عکسها مال 64هست
    سلام دوست عزیز.
    اولا اجرای یه بازی خیلی به رم کارت گرافیک ربطی نداره یعنی مهم نیست که رم کارتت 256 ه یا 64 .
    بلکه به یه چیزای دیگه ربط داره که جای گفتنش اینجا نیست .
    ثانیا باید بری ببینی که اصلا 5500 با مادربوردت سازگار هست یا نه .
    ثالثا : هرگز با این کارتهای توربو کش نمیتونی بازی ها رو در حد مطلوب بازی کنی . بهتر بود قبل از خرید کارت مشورت می کردی .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

دوست عزیز در صفحات اول یه لینکی گذاشتند که یه برنامه داره که میتونی با موس هم بازی کنی .
    ولی به نظر من با کیبورد یا Joy Stick بهتره چون با موس نمیتونی هم حرکت کنی و هم هدف بگیری .
    موسش هم خیلی بد میچرخه .
    تایید میشه. ولی باز هم بستگی داره به خود بازیکن، هر کسی یه جور راحته...!

.
    .
    .
    .
    .
    سلام من اين بازي رو با کارت گرافيک 64 اي تي آي بازي کردم با اين رزولوشن اما با کارت 256 (5500)جي فورس بازي کردم ديدم اصلا به اين نميرسه انگار که نه انگار256هست علتش چيه؟
    اينم عکسها مال 64هست
    1.احتمال داره تنظیمات گرافیک رو تنظیم نکرده بودی!
    2.با ریختن پچی که در امضای من می تونی پداش کنی، احتمالا تفاوت بینشون مشخص میشه
    3.چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه....

یکی سیو گیم کامل بازی بزاره مردیم از بس درخواست دادیم.
    همه چیز توی امضای من هست!!!!!!!!!!!!!

حالا که بحث موضوع شد تا حالا شده توی نرمال مد وقتی اشلی تو ارتفاعه کسی بالا رو نیگا کنه؟؟؟؟؟؟
    این موضوع برای خیلی مدت ها پیش هستش و قدیمیه!!!
    Last edited by resident; 05-01-2008 at 00:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

توجه: به نظر من دیگه باید این تایپیک تاریخی و تکرار نشدنی رو قفل کنیم. نگران این که اگر کسی سیو، ترینر، یا ... خواست هم نباشید؛ من برای اون هم یه طرح خیلی خوب دارم و اون هم به عنوان آخرین همکاری ما در این تایپیک خواهد بود (که نیازمند چندی از دوستان و یاران ثابت قدم و قدیمی این تایپیک هستش)
    از امروز شنبه 15/10/1386 ساعت 00:27 تا جمعه 21/10/1386 ساعت 23:49 اگر موضوعی ارایه نشد تایپیک به آرشیو می پیوندد.این موضوع قفل شدن قبلا هم مطرح شده بود ولی به خاطر موضوعات جدید و مورد علاقه از افکار عموم پرید!

دوستان موافق یا مخالف هم می توانند تنها و تنها از طریق پیغام خصوصی با من (Resident) نظرشون رو مطرح کنن تا تایپیک با مطالب بیهوده پر نشه و درونش آشفتگی و آشوب پدید نیاد.
    روز پنج شنبه شب همین هفته تعداد موافقان و مخالفان و رای نهایی رو هم اعلام می کنم.

ممنون از همه کسانی که رعایت قوانین رو کردن و به آن احترام می گذارند

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید این تاپیک که ضرر یا نفعی واسه شما (کلی میگم) نداره.خیلی ها هستن که تازه بازی رو گرفتن و جایی رو نیاز دارن تا مشکلاتشون رو مطرح کنن.بهر حال هر چی بقیه بگن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

ببینید این تاپیک که ضرر یا نفعی واسه شما (کلی میگم) نداره.خیلی ها هستن که تازه بازی رو گرفتن و جایی رو نیاز دارن تا مشکلاتشون رو مطرح کنن.بهر حال هر چی بقیه بگن.
    دوست عزیز همونطوری که توی پست 2816 گفتم، لطفا نظرات خودتون رو از طریغ پیغام خصوصی مطرح کنید تا آشوب و آشفتگی ایجاد نشه. چون تعداد افراد هم زیاد هستش بهترین راه همینه که از پیغام خصوصی استفاده کنید، علاوه بر این این مطالب برای این تایپیک و کاربران هیچ سودی نداره!

نحوه ی فرستادن پیغام خصوصی:
    روش اول (آسان ترین): بعد از بالا آمدن کامل صفحه بر روی "Resident" که در بالای آواتارم نوشته شده کلیک کنید. یک زیر منو باز می شود، بر روی "فرستادن پیغام خصوصی به resident" کلیک کنید. صفحه ای باز می شود که در آن پس از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.

روش دوم (طولانی تر): از بالای صفحه "تنظیمات کاربر" را انتخاب کنید. سپس در بخش "پیغام های خصوصی" بر روی "فرستادن پیغام جدید" کلیک کنید. در قسمت "نام كاربر گيرنده پيام" بنویسید "resident" و بعد از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.

باتشکر
    Last edited by resident; 05-01-2008 at 10:41.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز همونطوری که توی پست 2816 گفتم، لطفا نظرات خودتون رو از طریغ پیغام خصوصی مطرح کنید تا آشوب و آشفتگی ایجاد نشه. چون تعداد افراد هم زیاد هستش بهترین راه همینه که از پیغام خصوصی استفاده کنید، علاوه بر این این مطالب برای این تایپیک و کاربران هیچ سودی نداره!

نحوه ی فرستادن پیغام خصوصی:
    روش اول (آسان ترین): بعد از بالا آمدن کامل صفحه بر روی "Resident" که در بالای آواتارم نوشته شده کلیک کنید. یک زیر منو باز می شود، بر روی "فرستادن پیغام خصوصی به resident" کلیک کنید. صفحه ای باز می شود که در آن پس از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.

روش دوم (طولانی تر): از بالای صفحه "تنظیمات کاربر" را انتخاب کنید. سپس در بخش "پیغام های خصوصی" بر روی "فرستادن پیغام جدید" کلیک کنید. در قسمت "نام كاربر گيرنده پيام" بنویسید "resident" و بعد از نوشتن نظرتان بر روی "ارسال پیغام" کلیک کنید.

باتشکر
    دوست من پست شما رو خوندم پیغام خصوصی هم بلدم بدم.
    آخه واسه چی باید آشوب و آشفتگی ایجاد بشه کسی که اینجا جنگ و دعوا نداره.
    بهر حال من دیگه کاری با اینجا ندارم اگه دیدم کسی مشکلی واسش پیش اومده و کمک میخواد کمکش میکنم.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من پست شما رو خوندم پیغام خصوصی هم بلدم بدم.
    آخه واسه چی باید آشوب و آشفتگی ایجاد بشه کسی که اینجا جنگ و دعوا نداره.
    بهر حال من دیگه کاری با اینجا ندارم اگه دیدم کسی مشکلی واسش پیش اومده و کمک میخواد کمکش میکنم.
    منم موافقم چون اگه قفل بشه و كسي اشكالي توي بازي داشته باشه مجبور ميشه دوباره تاپيك جديد بسازه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •