تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 434 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نگفتم همه جا اينجوريه ولي هنوزم بعضي ها اين عقايد خاك خرده شون رو كنار نذاشتن و فكر ميكنن كه زن بايد تو خونه باشه و مرد بيرون. يكي از دوستان نزديكم خيلي دوست داره بره سر كار ولي مادرش و خانوادش نميذارن بره سر كار. دلم به حالش ميسوزه.خودم هم يك بار رفتم و باهاشون صحبت كردم .علت مخالفتشون نا امن بودن جامعه براي دخترها و سوءاستفاده از اونها بود. من خيلي حرف زدم ولي قبول نكردن.
    من ميخوام بگم كه حالا چون خودمون يا اطرافيان نزديكمون اين مشكلات رو ندارن دليل نميشه كه بگيم اين جور مسائل ديگه نيست.و همه خانواده ها به سطح بالايي از فرهنگ و تفكر رسيدن و روشن فكر هستن.
    اون كه آره
    هنوز چنين افرادي پيدا ميشن
    واقعا حيف!

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

بیایین در مورد اینکه چرا تو مدرسه ای که حتی یه پسر نیست مقنعه بزاریم!!!!!! واقعا چرا؟
    خوب فکر کنم یکی از دلیلاش به خاطر اینه که از همون دوران عادت کنیم به این قضیه و شرایط

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سلامجای اینا بگید چرا جامعه کلا دختر رو یجور دیگه میبینه همه میگن دختر مگه ابروشو اونطوری بر میداره؟؟؟ دختر مگه موهاش رو اون رنگی میکنه؟؟؟؟اصلا چه معمی داره دختر اینجوری وسط خیابون بخنده یا حرف بزنه؟؟؟هیچ دقت کردین اگه یه دختر واسه خودش بخواد راه بره و شعر بخونه یا واسه خودش حرف بزنه همه میگن خله و بد درباره ی دختر فکر میکنن اما یه پسر چی؟؟؟ اصلا چرا اگه اونا بیرون باشن تا نصفه شب یعنی لابد کار دارن اما ما اگه بیرونبمونیم بعد 9 10 شب یه مشکلی داریم و همه به یه چشم دیکه نگاه میکنن؟؟؟اصلا چرا همه فکر مییکنن دخترا باید کار خونه بلد باشن اما پسرا مهم نیست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sepide***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

9

بله حقوق زنان توي جامعه ما خيلي پايمال شده . چرا دختران و زنان نبايد هر رشته اي كه دوست دارن بخونن چرا بعضي از رشته ها مختص آقايونه و اگه يه دختري بره اون رشته غير عادي تصور ميشه. چرا هنوز هم توي بعضي از خانواده ها كار كردن دختر ها بده و كار رو فقط براي آقايون ميدونن. چرا از نظر بعضي ها جنس مونث بودن محدود بودنه و اينكه يه خانم نميتونه كارهايي كه ديگران انجام ميدن رو انجام بده.و...............................
    البته الان خيلي بهتر شده ولي باز هم حقوق زنان ضايع ميشه .

نگار جون منم باهات موافقم
    البته باید اینو هم گفت که ما خودمون باعث این اتفاق هستیم
    وقتی من خودم ارزشمو بیارم پایین و به خاطر پوششم یا رفتارم به هر بی سرو پایی اجازه توهین بدم ....اونوقت از دیگران چه توقعی دارم
    ما باید ثابت کنیم که ما یک وسیله خوشگذرانی برای مردها نیستیم ...ما هم یک انسانیم با عقاید خودمان

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگار جون منم باهات موافقم
    البته باید اینو هم گفت که ما خودمون باعث این اتفاق هستیم
    وقتی من خودم ارزشمو بیارم پایین و به خاطر پوششم یا رفتارم به هر بی سرو پایی اجازه توهین بدم ....اونوقت از دیگران چه توقعی دارم
    ما باید ثابت کنیم که ما یک وسیله خوشگذرانی برای مردها نیستیم ...ما هم یک انسانیم با عقاید خودمان
    اينو هستم!
    تاييد ميشه

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

دوستان سلامجای اینا بگید چرا جامعه کلا دختر رو یجور دیگه میبینه همه میگن دختر مگه ابروشو اونطوری بر میداره؟؟؟ دختر مگه موهاش رو اون رنگی میکنه؟؟؟؟اصلا چه معمی داره دختر اینجوری وسط خیابون بخنده یا حرف بزنه؟؟؟هیچ دقت کردین اگه یه دختر واسه خودش بخواد راه بره و شعر بخونه یا واسه خودش حرف بزنه همه میگن خله و بد درباره ی دختر فکر میکنن اما یه پسر چی؟؟؟ اصلا چرا اگه اونا بیرون باشن تا نصفه شب یعنی لابد کار دارن اما ما اگه بیرونبمونیم بعد 9 10 شب یه مشکلی داریم و همه به یه چشم دیکه نگاه میکنن؟؟؟اصلا چرا همه فکر مییکنن دخترا باید کار خونه بلد باشن اما پسرا مهم نیست؟؟؟؟
    با همه حرفات موافقم. نميدونم چرا بعضي از كارها فقط براي دخترها بده.
    مثلا طلاق گرفتن:اگر زني طلاق بگيره توي جامعه به ديد بدي بهش نگاه ميكنن و امكان ازدواج دومش كمه ولي اگر مردي طلاق بگيره اينجوري نيست و.................... بايد فرهنگ سازي بشه. چطور براي خيلي چيزهاي ديگه ميشه خوب براي اين مسائل هم بيان فرهنگ سازي كنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با همه حرفات موافقم. نميدونم چرا بعضي از كارها فقط براي دخترها بده.
    مثلا طلاق گرفتن:اگر زني طلاق بگيره توي جامعه به ديد بدي بهش نگاه ميكنن و امكان ازدواج دومش كمه ولي اگر مردي طلاق بگيره اينجوري نيست و.................... بايد فرهنگ سازي بشه. چطور براي خيلي چيزهاي ديگه ميشه خوب براي اين مسائل هم بيان فرهنگ سازي كنن.
    متاسفانه اين جور فرهنگها بد جور جا افتاده
    امكانش نيست نظر تمام مردمو تغيير داد
    مجبوريم سعي كنيم بهانه دستشون نديم كه پشت سرمون حرف در بياد!

پروفشنال rsz1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

سلام به همه
    من دوباره برگشتم
    راستش از موضوع بحث خبری ندارم
    وقت زیادی هم برای خوندن ندارم
    می شه یکی کمک کنه؟

داره خودمونی میشه Nina.S.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خودم هم نمی دونم . شاید یه جایی که خیلی دوره

پيش فرض

- من سهیلا
    - 22 یا 23 سالمه
    - گرافیک خوندم
    دیگه چی باید بگم برای معرفی ؟؟؟
    اگه همینا کافیه که
    ولی اگه چیزه دیگه ای هست بگین تا بگیم .
    برای شما

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- من سهیلا
    - 22 یا 23 سالمه
    - گرافیک خوندم
    دیگه چی باید بگم برای معرفی ؟؟؟
    اگه همینا کافیه که
    ولی اگه چیزه دیگه ای هست بگین تا بگیم .
    برای شما
    چه جالب منم دارم گرافيك ميخونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •