اون كه آره![]()
هنوز چنين افرادي پيدا ميشن![]()
واقعا حيف!![]()
اون كه آره![]()
هنوز چنين افرادي پيدا ميشن![]()
واقعا حيف!![]()
خوب فکر کنم یکی از دلیلاش به خاطر اینه که از همون دوران عادت کنیم به این قضیه و شرایط![]()
دوستان سلامجای اینا بگید چرا جامعه کلا دختر رو یجور دیگه میبینه همه میگن دختر مگه ابروشو اونطوری بر میداره؟؟؟ دختر مگه موهاش رو اون رنگی میکنه؟؟؟؟اصلا چه معمی داره دختر اینجوری وسط خیابون بخنده یا حرف بزنه؟؟؟هیچ دقت کردین اگه یه دختر واسه خودش بخواد راه بره و شعر بخونه یا واسه خودش حرف بزنه همه میگن خله و بد درباره ی دختر فکر میکنن اما یه پسر چی؟؟؟ اصلا چرا اگه اونا بیرون باشن تا نصفه شب یعنی لابد کار دارن اما ما اگه بیرونبمونیم بعد 9 10 شب یه مشکلی داریم و همه به یه چشم دیکه نگاه میکنن؟؟؟اصلا چرا همه فکر مییکنن دخترا باید کار خونه بلد باشن اما پسرا مهم نیست؟؟؟؟
نگار جون منم باهات موافقم
البته باید اینو هم گفت که ما خودمون باعث این اتفاق هستیم
وقتی من خودم ارزشمو بیارم پایین و به خاطر پوششم یا رفتارم به هر بی سرو پایی اجازه توهین بدم ....اونوقت از دیگران چه توقعی دارم![]()
ما باید ثابت کنیم که ما یک وسیله خوشگذرانی برای مردها نیستیم ...ما هم یک انسانیم با عقاید خودمان![]()
اينو هستم!
تاييد ميشه![]()
با همه حرفات موافقم. نميدونم چرا بعضي از كارها فقط براي دخترها بده.
مثلا طلاق گرفتن:اگر زني طلاق بگيره توي جامعه به ديد بدي بهش نگاه ميكنن و امكان ازدواج دومش كمه ولي اگر مردي طلاق بگيره اينجوري نيست و.................... بايد فرهنگ سازي بشه. چطور براي خيلي چيزهاي ديگه ميشه خوب براي اين مسائل هم بيان فرهنگ سازي كنن.
متاسفانه اين جور فرهنگها بد جور جا افتاده
امكانش نيست نظر تمام مردمو تغيير داد
مجبوريم سعي كنيم بهانه دستشون نديم كه پشت سرمون حرف در بياد!![]()
سلام به همه
من دوباره برگشتم
راستش از موضوع بحث خبری ندارم
وقت زیادی هم برای خوندن ندارم
می شه یکی کمک کنه؟
- من سهیلا
- 22 یا 23 سالمه
- گرافیک خوندم
دیگه چی باید بگم برای معرفی ؟؟؟
اگه همینا کافیه که
ولی اگه چیزه دیگه ای هست بگین تا بگیم .
برای شما
چه جالب منم دارم گرافيك ميخونم!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)