[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ابتداي ساخت اسمارت ، ساعت ساز سوييسي "سواچ" هم شريك ساخت بود. اما با كنار كشيدن اين كمپاني ، بنز راسا اقدام به ساخت اين خودرو مي كند و از اين لحاظ به مرسدس اسمارت معروف شده است.smart كه محصول مشترك بنز و سواچ
![]()
دوستان اگر عکس میخوان بذارن فقط لطفا لینکش رو بذارن که نظم تاپیک به هم نخوره با تشکر از همکاری دوستان متشکرم
از بابت عکسhummer جان و توضیح فرید جان ممنون
باتشکر: شهریار
حالا وقت کردم خودم هم یه توضیح بیشتری میدمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين سري از اين اتومبيل را با نام "سواچ" وارد بازار كردند ، اما وقتي فهميدند كه مخاطبان و مشتريان احتمالي اين اتومبيل خصوصيات ساعت سواچ را به آن نسبت مي دهند(يك بار مصرف و غير قابل تعمير، فانتزي، سبك و نسبتا چيپ و عامه پسند كه فقط مورد توجه جوانان و دانشجويان است و...) اسمش را عوض كردند و "اسمارت" (هوشمند و زيرك) را انتخاب و از اين اتومبيل با عنوان انتخابي هوشمندانه ياد كردند، انتخابي كه از نامش پيدا است.نوشته شده توسط FARID_R
البته سواچ بعد از 4 سال همكاري با مرسدس بنز سهام خود را فروخت و كنار رفت.
اسمارت به دليل مصرف كم (3 ليتر هر 100 كيلو متر) و حجم كوچك در شهرهاي شلوغ اروپا مخصوصا آلمان پرطرفدار است.
مدل 4 نفره اين اتومبيل هم به تازگي وارد بازار شده كه با عنوان Smart for fourمعرفي شده است.
-------------------------
راستی تا یادم نرفته میتونید اینجا توضیحات بیشتری بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 3d; 21-12-2005 at 19:33.
واي من شيفته اين ماشين شدم
منظورم اسمارت
دستتون از بابت اطلاعاتي كه داديد درد نكنه اگر ممكنه بگيد در ايران براي فروش وجود داره و قيمتش چنده؟
ممنون
من يك دونه تو كيش ديدم ولي اگه مي خواين بايد از نمايندگي بنز كه همون ايران خودرو سوال كنيد در ضمن اگه بازم عكس خواستين ازش دارم
ممنون رفتم سايتش كلي عكس گرفتم
آخه دوستم ميگفت يكيشو تو ونك گوشه خيابون پارك شد ديده بود. الان كه فكر ميكنم ميبينم دوستم چه اشتباهي كرد. بايد ميپريد پشت فرمون و ماشين رو دودر ميكرد!!!
آخه خدايي هم قشنگه هم كمياب. مگه نه!!!
كمياب كه نيست تو خارج پر چون اينجا ايران كم
hummerجان فکر کنم بنز یه نمایندگی برای محصولاتش همین چند وقت پیش تو خیابان شهید بهشتی تهران زده باشه که از کلاس Aتا Eبه نمایش گذاشته کلاسهای A ,C وارداتی و کلاسE داخل ایران میسازه ولی از این اسمارت چیزی من نشنیدم (نوشته شده توسط hummer
حالابرای اینکه خیال دوستمون 6025434!!!!!؟؟؟ راحت بشه میپرسم در باره اسمارت![]()
3d عزيز منم نگفتم وارد كرده ايشون بايد سفارش بدن تا ايران خودرو براشون وارد كنه كه هزينه دو برابر ميشه
در ضمن تويوتا ياريس هم كه وارد شده بد نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)