شما کدوم شهر هستی؟
اگه تهرانی که باید بگم من خودم جمعه ازش استفاده کردم و اصلا هم قطع نبوده
اما اگه شهرستان دیگهای هستی!! پیشنهاد میکنم به 140 زنگ بزنی تا پیگیری کنن
ولی معمولا این قطعیا موقتیه و زود رفع میشه
حالا چرا دو روز طول کشیده جایه سواله
شما کدوم شهر هستی؟
اگه تهرانی که باید بگم من خودم جمعه ازش استفاده کردم و اصلا هم قطع نبوده
اما اگه شهرستان دیگهای هستی!! پیشنهاد میکنم به 140 زنگ بزنی تا پیگیری کنن
ولی معمولا این قطعیا موقتیه و زود رفع میشه
حالا چرا دو روز طول کشیده جایه سواله
مال منم یه یه هفته ای قطع بود تازه وصل شده جای نگرانی نیست وصل میشه
دوسن عزیز این 3 دقیقه 30 دقیقه تو هیچ طرحی نیود حالا مثلا نه اینکه من قرمز رو فعال کردم پس چرا مکالمه ی شب هنوز رایگانه و sms رایگان اما این 3 دقیقه 30 دقیقه دیگه نیست این فقط جز امکانات بود چون دوست من هیچ طرحی رو فعال نکرده بود اما از این امکان استفاده میکرد ایرانسل حتی این امکاناتش رو از ما دریغ کرده ولی مهم نیست اگه ایرانسل اینکارو نمیکرد من کی به یه اسمون ستاره نگاه میکردم؟؟؟ کی میتونستم امتحاناتم رو خوب بدم ها؟؟؟؟ پس ایرانســـــــــــــــــــ ــــــــــل خیلی باحاله که همه چیرز رو از ما دریغ کرده
با اینکه نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم اما اگه اینو نگم میمیرم
soleares جان مکانت رو مطابق با کتاب امسال بنویس من که تو کتابم هیچی پبدا نکردم از همه دوستان معذرت میخوام چون میدونم هیچ ربطی به تاپیک نداشت شرمندتونم خواهشا تذکر ندین
باهات صد در صد موافقم
دقیقا همینطوره که شما میگی دیروز ایرانسل تعطیل رسمی بود!!!!
خوبه که دیگه طرح مفتی نداریم وگرنه!!!!!!
عزیز آی کیو مو از همون جا آوردم که شما نتونستی بیاری!!!!!نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم 30=3 طرح نیود.........هر کسی هم که تو طرح پاییزی مونده دیگه از 30=3 نمیتونه استفاده کنه!!!!
بهتون پیشنهاد میکنم کمی تا قسمتی با اطلاعات کافی پست بدید و ذهن ملت رو منحرف نکنید!!!
ببینم شما احیانا توی نیمکره جنوبی کره زمین زندگی نمیکنی؟؟؟؟؟
چطور تو این سرما میتونی ستاره ها رو بشماری؟؟؟؟؟
ولی خوب شاید منم وقتی طرح پاییزم تموم شد بیام ور دلت با هم بشماریم!!!!!
نه اتفاقا من رفتم خریدم. اگه خواستی آدرس بدم تو هم بری بخری واسه خودت ! آخه خیلی نافرمه !!!!
دو خط اعتباری کار کرده به فروش میرسد قیمت استثنایی فعال بودن طرح زمستانی 28 روزه برای یکی و طرح پاییزه 12 روزه برای دیگری... پیام خصوصی بدهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)